- Reklama -

Ewan Mitchell v Rodu draka uhranul fanoušky: Záhadný herec nemá Instagram a tají i své narozeniny

Talentovaný herec Ewan Mitchell patří k nejpříjemnějším překvapením seriálu Rod draka. Co byste o něm měli vědět?

- Reklama -

Snad každý fanoušek seriálu Rod draka se nechal oslnit charismatem prince Aemonda. Odstrkovaného šlechtice hraje Ewan Mitchell, který v této roli nahradil Lea Ashtona a ztvárňuje princovo starší já. Princ Aemond ještě jako mladík přišel o oko, v důsledku čehož nakonec získal vlastního draka. Princ si mnoho lidí získal svou zarputilostí a snahou bojovat za budoucnost svého rodu.

Bohužel, vše si dost pokazil v posledním díle 1. řady, kdy se z něj po střetu s princem Jacaerysem a jeho drakem stal nefalšovaný záporák. Tak jako tak šlo ale o nepřehlédnutelnou postavu. A to především díky tomu, jak ho zahrál v jeho dospělosti Ewan Mitcehll. Co je vlastně představitel Aemonda zač?

Ewan Mitchell nemá Instagram ani Twitter

Pokud patříte k fanouškům seriálů, možná Ewana Mitchella znáte díky ztvárnění postavy Osfertha alias Alfréda Velikého v historickém dramatu Poslední království. Objevil se celkem v pěti řadách tohoto úspěšného seriálu. V poslední sérii Osferth ke zklamání diváků skončil smutně a strašlivě, píše bustle.com.

Zjistit ale víc o soukromí tohoto herce, to je docela zapeklitý oříšek. Co se týče osobního života, je totiž Ewan Mitchell poměrně diskrétní. Ví se, že pochází z anglického města Derby, což v rozhovoru přiznal jeden z jeho kolegů ze seriálu Poslední království. Nezdá se, že by Ewan měl účet na Twitteru nebo Instagramu. Na Instagramu má sice herec velké množství fanouškovských profilů, ale žádný z nich není ověřený, že by byl jeho, informuje hollywoodlife.com.

- Reklama -

Herec je záhada i pro kolegy, zahrál si s Nedem Starkem

Ewan Mitchell navíc jen zřídkakdy hovoří s médii. V internetovém světě je tajné dokonce i jeho datum narození. Na mnoha místech sice najdete, že se narodil 3. března 1997, píše to třeba Wikipedie, ale objevuje se i datum 12. března 2002, o kterém píše například nextau.com. Podle toho je herci buď 20 nebo 25 let. Podle obličeje mu ale může být klidně i ke třiceti… Těžko říct. Oficiálně se sám Mitchell na toto téma nikdy nevyjádřil.

I Mitchellovi spoluherci si už všimli toho, jak rád drží sám sebe v ústraní. Skotský herec Mark Rowley označil Mitchella v oficiálním podcastu seriálu Poslední království za „tajemného“. „Možná prošel úžasným výcvikem, o kterém nevíme, kdo ví?“ naznačil Rowley, že i pro herecké kolegy zůstává Mitchell záhadou.

Kromě seriálu se Ewan Mitchell zatím objevoval především v britských filmech, které se u nás nedočkaly velké pozornosti. Za zmínku ale stojí, že si v roce 2019 zahrál po boku Neda Starka. Objevil se totiž spolu s hercem Seanem Beanem, který ho hrál ve Hře o trůny, ve vojenském filmu World On Fire z roku 2019. „Bylo mi velkou ctí a absolutní výsadou mít na place někoho tak talentovaného, jako je Sean Bean. Spoustu jsem toho od něj během našich scén naučil,“ svěřil se Ewan BBC.

Jeho výkon v Rodu draka ukazuje, že je to učenlivý žák. Nezbývá než doufat, že kromě svého herectví časem ukáže fanouškům i víc ze svého soukromí.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Amber Heardová u soudu tvrdila, že za její konec v Aquamanovi může Jason Momoa

Po neúspěšném soudním sporu proti Johnnymu Deppovi se Amber Heardová rozhodla jít k soudu kvůli kolegům Jasonovi Momoovi a režisérovi Jamesi Wanovi kvůli jejich chování na place při natáčení pokračování Aquamana.

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -