LaLiga - souhrn 12. kola: Real Madrid zaváhal s Gironou

28.10.2022, 22:37, aktualizováno 31.10.2022, 22:56
Komentáře a souhrny
Cristhian Stuani (© AFP)
Real Madrid neudržel vedení nad Gironou a po remíze 1:1 má na Barcelonu, která vybojovala triumf ve Valencii, na čele tabulky pouze jednobodový náskok. Atlético Madrid neoplývá jistotou a znovu to předvedlo na půdě Cádizu, odkud nakonec odjíždělo s prázdnou po porážce 2:3. Betis naopak zabral a vyloupil San Sebastián...

Elche CF - Getafe CF 0:1

31.10.2022 21:00

Góly: 54. Enes Ünal

Elche dnes večer zahazovalo své šance a nepomohlo mu ani početní zvýhodnění nebo dokonce ani nařízená penalta. Jediným střelcem utkání se tak stal hostující útočník Enes Ünal.

Elche před tímto kolem pořád nevyhrálo a toužilo si připsat první body právě v domácím utkání s Getafe. Tomu se trochu pokazily plány už po devíti minutách, kdy museli hosté střídat. Zranil se totiž Damián Suárez a musel ze hry. Amavi, který ho na trávníku nahradil, pak svými pasy často hledal Enese Ünala, ale častokrát nebyl úspěšný.

První poločas na hodinkách hlavního arbitra rychle mizel ze scény, aniž se diváci dočkali nějaké větší a slibnější akce. V barvách domácího týmu se marně pokoušel prosadit Morente po přihrávce Boyého, ale pálil vysoko nad. Mnohem přesnější už byli hosté. Těm se deset minut po změně stran povedl jeden útok vedený Carlesem Aleñou. Po jeho brilantním centru se k míči dostal právě urostlý Enes Ünal a vstřelil první branku utkání.

A jak se později ukázalo, byl to taky zásah jediný. Několik šancí jsme ale ještě do konce utkání viděli. Třeba nepřesnou hlavičku Ünala nebo zakončení Boyého. Elche ale prohrálo a nepomohlo mu ani to, že byl v 78. minutě vyloučen Amavi, který hloupě a hrubě fauloval Josana. Největší problém ale ukázala minuta 87. Luis Milla totiž zahrál ve vápně rukou a Lucas Boyé dostal šanci srovnat. Jenže penaltu kopl tak špatně, že ji brankář Soria bez potíží chytil.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Betis 0:2

30.10.2022 21:00

Góly: 86. Juan Cruz, 90+3. Borja Iglesias

Betis porazil v posledním nedělním střetnutí 12. kola LaLigy Real Sociedad 2:0. Takticky vedené utkání plné faulů dlouho směřovalo k bezbrankové remíze. Těsně před koncem základní hrací doby však zčistajasna rozhodl svým prvním ligovým gólem v profesionálním fotbale 22letý záložník Juan Cruz, jemuž dal Manuel Pellegrini příležitost naskočit do zápasu ve druhé půli. Zelenobílí se díky triumfu dostali na čtvrtou příčku právě před baskický celek.

Oba týmy vstupovaly do klání po porážce v minulém kole. Ale zatímco Betis padl s favorizovaným Atlétikem Madrid 1:2, Sociedad si nedokázal poradit s nováčkem z Valladolidu. Jinak byl ovšem baskický celek ve skvělé formě, kromě posledního utkání okusil bodovou ztrátu napříč soutěžemi naposledy 11. září proti Getafe. Ani Betis však nezaostával, obzvlášť vydařenou se stala jízda v Evropské lize, kde už měl jistý postup z prvního místa v tabulce.

V domácím prostředí byl Sociedad aktivnějším celkem a po 13 minutách si vytvořil první šanci. Střela Carlose Fernándeze zpoza vápna ale skončila pouze na tyči. Betis se směrem dopředu hledal, přesto se mu povedlo lehce zahrozit díky Luizi Henriquemu. Jeho pokus z voleje ovšem zamířil mimo tři tyče. Atraktivní fotbal k vidění příliš nebyl. Nejvíce přibývalo zejména faulů, přičemž jenom za první poločas jich hráči nastřádali 16.

Druhá půle začala v podobném duchu a Fernández se opět dostal do další tutové šance, z průnikové přihrávky ale nedokázal vytěžit více než zakončení do vyběhnuvšího Ruie Silvy. Místy až sterilní hru se oba trenéři pokoušeli rozhýbat střídáními, leč ke kýženému efektu to nevedlo. Zatímco Sociedadu nepomáhala ani převaha v držení míče či oproti soupeři větší aktivita směrem dopředu, Betis vytěžil z minima maximum. Álex Moreno našel v 86. minutě zpětnou přihrávkou do vápna mladého Cruze, na jehož zakončení na vzdálenější tyč byl domácí brankář krátký. Sevillský klub pak ještě na začátku nastavení parádně podržel gólman Silva, což definitivně zlomilo zápas na hostující stranu. El Glorioso se jenom o pár chvil později navíc dočkali z brejkové situace druhého gólu a Borja Iglesias dal razítko na tříbodový import z Baskicka.

Betis si tak po dvou ztrátách konečně připsal plný počet bodů. Navázat se na to pokusí 6. listopadu proti Seville, Sociedad ve stejný den vyzve Valencii.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Villarreal CF 1:0

30.10.2022 18:30

Góly: 59. Iñaki Williams

Útočník Iñaki Williams se opět jednou stal hrdinou svého týmu, protože podvečerní utkání s favorizovaným Villarrealem rozhodla právě jeho branka. Na jeho trefu z druhé půle nedokázal Villarreal adekvátně reagovat a odjíždí z Baskicka poražen.

Villarreal se zkoušel dostat do tempa a získat převahu nad svým soupeřem především díky střelám z velké a ještě větší vzdálenosti, ale tyhle pokusy většinou nenacházely ani bránu, kterou dnes hájil brankář Unai Simón. Za zmínku stojí snad jen akce, po níž pálil Dani Parejo, jenže na poslední chvíli mu do jeho zajímavé rány skočil obránce De Marcos.

Musím říct, že v prvních momentech se hrál dost tvrdý fotbal a nejednou musel nějaký, většinou domácí, hráč odkulhat za postranní čáru, aby se nechal ošetřit. Ze stejného důvodu musel trávník opustit už po pětadvaceti minutách Giovani Lo Celso, jehož nahradil Manuel Trigueros. Navíc ho o čtyři minuty později následoval i jeho protivník De Marcos.

Deset minut před koncem první půle se domácí málem dostali do vedení. Álex Berenguer si totiž naběhl za obranu na krásný pas a dokázal udělat kličku brankáři Rullimu, jenže pak už nezvládl poslat míč přesně mezi tři tyče. Scházelo mu pár centimetrů! Čtyři minuty po změně stran chyboval u vlastního vápna Pau Torres a nechal se obrat o míč Garcíou. Ten však ani tváří v tvář nepropálil spolehlivého Rulliho!

Na opačné straně zase Danjuma sice prostřelil brankáře Simóna, ale za něj zaskočil v nejvyšší čas obránce Berchiche. A i díky tomu se Baskové dostali do vedení. V 59. minutě totiž Raúl García vyhrál souboj a vyslal do úniku Iñakiho Williamse. Toho nikdo z obránců nechytil a "železný muž Athleticu" poslal svůj tým do vedení. To vydrželo až do závěru i přes šance Triguerose s Coquelinem, takže Baskové slaví tři body.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Girona FC 1:1

30.10.2022 16:15

Góly: 70. Vinícius Júnior - 80. Cristhian Stuani (pen.)

Vypadá to, že Girona se stává pro Real Madrid nepříjemným soupeřem. V únoru 2019 doma s katalánským trpaslíkem prohrála a teď s ním jenom remizovala 1:1. Real sice udrží první místo před Barcelonou, ale na čele má už jen jednobodový náskok.

Remíza 1:1 je velkým překvapením 12. kola a jednoznačnou ztrátou Realu Madrid. Ten přitom začal domácí utkání aktivně a už po 120 sekundách spálil první šanci Luka Modrić. Chorvatský záložník dostal přihrávku od Carvajala a zamířil těsně vedle branky. Girona také vystrčila růžky a hned z následujícího útoku zakončoval Valentin Castellanos podobně jako Modrić mimo.

Girona v žádném případě nezalezla a dál znepříjemňovala život domácím aktivní hrou. Ve 20. minutě hlavičkoval opět mimo tři tyče Fernández. Přesnější mušku měl Rodrygo, který o pouhé tři minuty později orazítkoval tyč! I na brankové konstrukce Girona srovnala krok a před koncem prvního poločasu pálil v tutovce do břevna Herrera.

Hosté hráli s favoritem více než vyrovnanou partii a to platilo i ve druhém poločase. Real se nedostával ke svojí hře a z jeho strany se žádný vytrvalý tlak nekonal. Přesto to byli nakonec domácí, kdo se v 70. minutě ujal vedení. Valverde vykouzlil přihrávku na malé vápno, kam si seběhl nehlídaný Vinícius Júnior a bezpečně napálil balón do sítě! Takřka okamžitě mohl Real Madrid vstřelit druhý gól a tím se pojistit, jenomže pohotovou ránu Asensia zneškodnil brankář Gazzaniga.

Byl to důležitý moment, který udržel hosty ve hře a ti pak deset minut před koncem srovnali na 1:1. VAR systém se vrátil k momentu, kdy Asensio zahrál ve vápně rukou a sudí nařídil pokutový kop. Cristhian Stuani poslal Courtoise na druhou stranu a ztišil Santiago Bernabéu.

Na rozhodnutí měl "Bílý balet" ještě čas, ale hosté se rozhodli nadějný výsledek ubránit za každou cenu. V 90. minutě sice vstřelil Rodrygo kýžený gól, jenomže Gazzaniga měl už balón v náruči a Brazilec mu ho nedovoleně vykopl, takže branka neplatila.

Chvíli nato obdržel Toni Kroos druhou žlutou kartu a plány na tři body se začaly Realu bortit. Sudí Mario Melero López nechal nastavovat dlouhých deset minut, nicméně stav 1:1 už se nezměnil.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Valladolid 2:0

30.10.2022 14:00

Góly: 13. Ezequiel Ávila (pen.), 19. Moi Gómez

Veselo bylo v neděli odpoledne na El Sadaru v Pamploně. Domácí ekipa zaslouženě porazila Real Valladolid 2:0 a potvrdila vzrůstající formu. Obě branky vstřelili Los Rojillos během první půle.

Valladolid si určitě dělal zálusk na bodový zisk, jenomže do zápasu vstoupil nejhůře jak mohl a už v jedenácté minutě daroval domácím pokutový kop. Roque Mesa fauloval v šestnáctce Sáncheze a sudí Cuadra foukl do píšťalky. Ezequiel Ávila pak měl štěstí, že jeho utažená penalta zapadla s pomocí tyče do branky.

Než se stačili hosté vzpamatovat, přišel druhý úder domácích. Ante Budimir sice hostující rozvážnost nepotrestal, ale akce pokračovala a po přihrávce Oroze skóroval Moisés Gómez. Branku ještě musel potvrdit VAR a žádný prohřešek proti pravidlům neobjevil.

Osasuna si brzy vypracovala dvoubrankový náskok a klidně mohla dál navyšovat. Do střely Budimira se položil Sánchez a ránu Ávily zase zneškodnil Masip.

Domácí v prvním poločase dominovali a Valladolid se poprvé dostal k nějaké šanci až po změně stran. Weissman dokonce už překonal Fernándeze, ale za něj zaskočil Lucas Torró. Skóre 2:0 se neměnilo ani na konci utkání, kdy se postupně objevil ve dvou šancí Kike García. V prvním případě zasáhl Masip, ve druhém nebyla trefena branka. Rozhodčí Cuadra přidal navrch tři minuty, ale ani během nich se Valladolidu nepodařilo zápas zdramatizovat.

Více informací k zápasu

Valencia CF - FC Barcelona 0:1

29.10.2022 21:00

Góly: 90+3. Robert Lewandowski

Fotbalisté Barcelony se dotahují na čelo, když zvládli sobotní šlágr ve Valencii. Až do nastaveného času se hrálo na Mestalle bez branek, než se trefil obávaný kanonýr Robert Lewandowski.

Žádná velká hitparáda to v prvním poločase nebyla, přesto měly oba týmy zajímavé šance. Barcelona měla navrch, udávala tempo, ale všechny své příležitosti postupně zahazovala. Valencia zkusila hosty hned zpražit a střela Lina z kraje zápasu zaměstnala ter Stegena.

Pak už to byli většinou jen Katalánci, kdo se pokoušel o zakončení. Po průnikové přihrávce zakončoval Fati a Mamardašvili ho skvěle vychytal. Chvíli na to se Fatimu dokonce povedlo vstřelit branku, ale mladíkova radost byla kvůli odmávanému ofsajdu zbytečná. To už hrála Valencia bez zraněného Edinsona Cavaniho. Ten odkulhal z hrací plochy po pouhých sedmnácti minutách a pro Gattusa to samozřejmě byla komplikace. Barca byla nadále iniciativní a po centru De Jonga hlavičkoval mimo Koundé.

Skóre se neměnilo ani na konci prvního poločasu po hlavičce Lewandowskiho, která skončila na brankové konstrukci a na druhé straně zase těsně minul hlavičkující Paulista.

O přestávce se žádné změny nekonaly a jak Gennaro Gattuso, tak i Xavi vsadili na stejné jedenáctky. V 50. minutě se domácím podařilo skórovat, když se do šestnáctky natlačil Samuel Lino a centr z pravé strany usměrnil do protipohybu ter Stegena. Radost na Mestalle byla předčasná, protože VAR odhalil zbytečnou a nepochopitelnou ruku Marcose Andrého, takže gól v žádném případě nemohl platit.

Poté následovala hluchá fáze zápasu a v ní si ani jedna strana nedokázala vypracovat větší šanci. Barcelona zahrozila jen prostřednictvím Torresovy zablokované střely, která ale nenadělala Mamardašvilimu žádné starosti.

V 85. minutě přišla obrovská možnost Barcelony utkání rozhodnout. Pedri poslal před branku ideální centr a Ferran Torres trestuhodně netrefil odkrytou klec. Kdyby v jeho situaci byl Lewandowski, takřka jistě by to znamenalo gól. Takhle se hrálo na Mestallle ještě pět minut před koncem 0:0.

Za bezbrankového stavu se šlo i do nastavení a v něm Barcelona dokázala rozhodnout. Do Raphinhova centru se položil Robert Lewandowski a Mamardašvili byl bezmocný. Valencia už odpovědět nestihla a po druhé v řadě na Mestalle prohrála.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Rayo Vallecano 0:1

29.10.2022 18:30

Góly: 61. Álvaro García

Trápení Sevilly nebere konce. Rojiblancos se po vítězném zápase Ligy mistrů představili doma proti Vallecanu a po jediné brance Álvara Garcíi prohráli 0:1.

Nepomáhá tak léčba Jorgem Sampaolim, který teprve nedávno nahradil ve funkci trenéra Julena Lopeteguiho. Sevilla mohla doma rychle prohrávat, kdyby potrestal chybu stoperů Camello. Defenzíva Rojiblancos ho dokázala na poslední chvíli odzbrojit a výrazně si tak oddychnout. I v další šanci byli ve 25. minutě hosté a znovu to byl Camello, jehož střelu tentokrát Dmitrović vyrazil na rohový kop.

Sevilla si jinak udržovala optickou převahu, na balónu dominovala, jenže k čemu to bylo platné, když nevystřelila na branku. Jorge Sampaoli nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen a na druhý poločas nachystal dvojí střídání. Hru měli oživit Alejandro "Papu" Gómez a Rafa Mir.

Určitě to pomohlo, protože Sevilla začala být mnohem nebezpečnější. V 50. minutě proti Mirovi skvěle zasáhl Dimitrievski a domácí útočník posléze netrefil odkrytou branku. O chvíli později nebezpečně pálil Lamela a hostující brankář šel znovu do akce. Ve chvíli, kdy se Sevilla nadechovala k náporu přišla studená sprcha. Álvaro García si šikovně navedl balón a přesně mířenou střelou k tyči zmrazil sevillský svatostánek.

Sevillu inkasovaná branka paralyzovala a domácí hráči se znovu nadechli až v závěrečné desetiminutovce. Jordán těsně minul a na druhé straně se Vallecanu nepodařilo dotáhnout nebezpečný brejk. Andalusanům se vyrovnat nepodařilo a po porážce 0:1 riskují propad do sestupového pásma.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Atlético Madrid 3:2

29.10.2022 16:15

Góly: 1. Theo Bongonda, 81. Álex, 90+9. Rubén Sobrino - 85. Luis Hernandéz (vl.), 89. João Félix

Černý týden prožilo Atlético Madrid, když po vyřazení z Ligy mistrů padlo i na domácí scéně s Cádizem. Žlutá ponorka vedla před koncem zápasu o dva góly a Atlético tuto ztrátu dokázalo vymazat, ale v deváté minutě nastaveného času rozhodl Rubén Sobrino.

Už druhé zklamání museli prožít fanoušci Colchoneros. Po remíze 2:2 s Bayerem Leverkusen a vypadnutí z Ligy mistrů věřili, že jejich tým uspěje v Cádizu, ale to se přepočítali. Atlético nevstoupilo do utkání vůbec dobře a už po pár desítkách vteřin proletěla Espinova přihrávka vápnem a Théo Bongonda střelou bez přípravy uklidil balón k tyči. Tím problémy hostů zdaleka nekončily a už po deseti minutách odkulhal ze hřiště útočník Álvaro Morata. Simeonemu přibývaly vrásky na čele, ale Atlético mělo šance. Correův přízemní centr musel Ledesma vyrážet před sebe a o zbytek se postarala domácí defenzíva.

V prvním poločase musel střídat i Cádiz a zraněného Mbayeho nahradil Víctor Chust. Domácí hráli nebojácně a další střelecký pokus vyslal Ocampo a tečovaný balón jen proskákal pokutovým územím. Před koncem prvního poločasu mohl Atletům zasadit políček Rubén Sobrino, ten šel na Oblaka sám a slovinský brankář výtečně zasáhl.

Ofenzíva Cádizu dělala Atletům problémy a bylo patrné, že madridský celek není v dobrém rozpoložení. V 53. minutě Brian Ocampo znovu zkoušel střelecké štěstí neúspěšně a na druhé straně se zaskvěl Ledesma, když tváří v tvář vychytal Correu. To byla největší příležitost Atlética v utkání.

Místo vyrovnání hosté inkasovali druhý gól. Devět minut před koncem si skvěle zpracoval přihrávku Álex Fernández a pohotovou střelou o břevno zvýšil na 2:0. Teprve potom Atleti přepnuli na vyšší rychlostní stupeň a na Estadio Nuevo Mirandilla se začaly dít zajímavé věci.

Atlético totiž v závěrečné desetiminutovce smazalo dvoubrankový náskok a vypadalo to, že získá alespoň bod. V 85. minutě střihl nůžkami João Félix a od Luise Hernándeze se balón odrazil do branky. Vlastní gól hostující celek nakopl a João Félix za chvíli přidal i druhý gól. Šikovný Portugalec napřáhl ze střední vzdálenosti a jeho pumelenice skončila v síti. Sám Félix pak mohl dokonat obrat, ale jeho hlavička v šesté minutě nastavení zamířila mimo tři tyče.

Už to vypadalo na remízu, jenomže štěstěna se nakonec přiklonila na domácí stranu. Alejo krásným centrem našel na zadní tyči Rubéna Sobrina a tomu stačilo jen umístit balón do branky. Cádiz tak ve strhujícím závěr porazil Atlético Madrid 3:2.

Více informací k zápasu

UD Almería - Celta Vigo 3:1

29.10.2022 14:00

Góly: 52. Lázaro, 60. César de la Hoz, 90+6. Iňigo Eguaras - 25. Gabriel Veiga

V souboji dvou týmů z dolní poloviny tabulky se raduje Almería. Domácí zvítězili zaslouženě 3:1 a poskočili na třinácté místo. Pro Celtu Vigo se utkání výrazně zkomplikovalo ve 32. minutě vyloučením záložníka Veigy.

Do té doby totiž Celta Vigo vedla. Hosté měli povedený vstup do zápasu a ve 25. minutě to byl právě Gabriel Veiga, kdo načal střelecký účet utkání a poslal hosty do vedení. Byla to krásná branka, Veiga se totiž za vápnem z kroku opřel do balónu, který se s pomocí břevna ocitl v brance. Veiga se mohl stát hrdinou, ale stal se psancem. O pár minut později totiž šlápl Robertonemu na kotník a sudí neměl jinou možnost, než hostujícího záložníka vyloučit.

Tím nastaly komplikace a Almería toho dokázala využít. Do poločasu se ještě skóre neměnilo, ale krátce po změně stran už ano. Baptistão našel ve skluzu zpětnou přihrávkou Lázara a ten srovnal na 1:1.

Almería okamžitě ožila a Celta Vigo se ocitla pod drtivým tlakem. Ten také neustála a přesně po hodině hry byl dokonán obrat. César de la Hoz se za pokutovým územím opřel do balónu a Marchesín nestačil zareagovat.

Tím se utkání mohlo dostat pod domácí kontrolu, nicméně Celta i v oslabení vycenila zuby. Akiemeho zákrok v pokutovém území zůstal bez povšimnutí a chvíli na to si Beltrán neporadil ve velké šanci sám před brankářem.

Penaltu chtěli i domácí po zákroku Cerviho na Akiemeho. Hlavní sudí jí sice původně odpískal, ale VAR systém jeho verdikt přehodnotil a nakonec se skutečně penalta nekopala. Celta byla ve hře o vyrovnání až do závěrečných minut. Teprve v dlouhém nastavení vstřelil třetí gól domácích Íñigo Eguaras a tím udělal za zápasem tečku. Pochvalu přitom zasloužil nahrávající Sousa.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Espanyol Barcelona 1:1

28.10.2022 21:00

Góly: 48. Vedat Muriqi - 70. José Carlos Lazo

Pouze remízu 1:1 uhrála na vlastním stadionu Mallorca a to přesně týden poté, co triumfovala nad Valencií na Mestalle. Domácí vedli po zásahu Vedata Muriqiho, ale Espanyol zachránil pohlednou vyrovnávací brankou José Carlos Lazo.

Už před samotným duelem se hledal favorit těžko. Mallorca sice hrála v domácím prostředí, ale letos ještě nedokázala slepit dvě výhry v řadě. Navíc Espanyol začal o něco aktivněji, byť se do větší příležitosti nedostal. Asi nejvýraznější okamžik nastal po střele Expósita, kterou Rajković vyrazil na rohový kop. Stalo se tak krátce předtím, než musel opustit hrací plochu zraněný Pablo Maffeo.

To nejdůležitější se odehrálo až po změně stran a hned ve 49. minutě se poprvé měnilo skóre. González dostal parádní pas za obranu a těsně před brankářem jej posunul na Vedata Muriqiho, kterému nedělalo problém trefit prázdnou branku.

Mallorca vedla 1:0 a najednou musela čelit zvýšené aktivitě hostí. Espanyol chtěl co nejrychleji odpovědět, ale dočkal se až v 71. minutě. José Carlos Lazo chtěl z levé strany centrovat do šestnáctky, jenomže balón mu sjel a k překvapení všech zaplul za záda brankáře Rajkoviće.

Oba celky měly na rozhodnutí zápasu zhruba dvacet minut a především domácí mají ještě teď v živé paměti zákrok z 89. minuty na Rodrígueze, který volal po penaltě. Sudí de Mera se rozhodl nepískat, čímž domácí publikum hodně pobouřil. Napětí se na stadionu vyšponovalo na maximální míru a na lavičce Mallorcy viděli červenou kartu zraněný Maffeo i trenér Aguirre. Mallorca tak remizovala s Espanyolem 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid12102029:1032
2.FC Barcelona12101129:431
3.Atlético Madrid1272320:1223
4.Real Betis1272316:823
5.Real Sociedad1271416:1522
6.Athletic Bilbao1263320:1221
7.CA Osasuna1262413:1120
8.Villarreal CF1253414:818
9.Rayo Vallecano1253417:1418
10.Valencia CF1243518:1415
11.Real Valladolid1242611:1714
12.RCD Mallorca1234510:1313
13.UD Almería1241715:2013
14.Getafe CF1234512:1913
15.Espanyol Barcelona1225515:2011
16.Celta Vigo1232713:2411
17.Girona FC1224616:2010
18.Sevilla FC1224611:1910
19.Cádiz CF122468:2410
20.Elche CF120488:274

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (173)

Přidat komentář
Raul=Real

Simeone rezignuj konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Atleti strašní sasci fakt

Reagovat
Salfovic

Cádiz To byl psycho zápas

Reagovat
eder

Už spáchal El Cholo seppuku?

Reagovat
REPLIKATOR

Atlético úplně v p*či, když dostane 3 góly od nejslabšího útoku v lize

Reagovat
Rattlesnake

co by jsme si bez toho Lea počali tyve...

...ergh teda myslím bez Lewy.

sice je starej jako jerazalém

a stál dardu jako prase,

ale i tak to byl bargain jako blázen.

Reagovat
pantondavo

Pokud je hlavnim cilem liga, tak asi jo, ale financne to porad bude velkej pruser vzhledem k LM.

Reagovat
Rattlesnake

když dojde barca daleko v EL tak by se to mělo vykompenzovat.

Reagovat
pantondavo

To si nemyslim, to budou řádově jiný částky. A zároveň velký KDYŽ, známe barcu

Reagovat
Rattlesnake

EL trofej má barca v kabeli, o tom nemůže být pochyb.

Reagovat
drussbarb

Stejně jako loni

Reagovat
pantondavo

Reagovat
blaugrana

dardu? dardu stal Coutunho, Griezmann ci Dembele...Lewa aj keby stal cca 65, tak stal za kazde euro

Reagovat
Rattlesnake

vždyť píšu, že to byl bargain jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas, ale hodně slušný výkon a zasloužené vítězství. Raphinha zase od nástupu dojebával jeden míč za druhým, ale konečně se mu podařilo něco kreativního a na Lewu poslal hezký míč S tou neuvěřitelně nestálou formou křídel 1, 2, 3 a 4 by se ale už mělo něco dělat, to je opravdu jak tahat z klobouku.

Reagovat
Cracker10

Dembele jednou zahraje jak buh a dvakrat je v lese, zbytek je momentalne k nicemu a Torrese vyhodit do becka.

Reagovat
smazaný uživatel

Fati mohl mít taky za poslední dva zápasy klidně 3 góly, ale řeší ty situace zbrkle, vůbec to není on. Ferrán zase vypadal, že našel mušku a dnes netrefí prázdnou bránu...

Reagovat
Cracker10

Fati taky neda nic no, mozna i trochu smuly Ta samce v prvnim polocase to by driv promenoval.

Reagovat
Rattlesnake

ferran jedině zprava. on prostě nemá techniku ani střelu na to aby, když to má přes nohu, si to stahoval doprostřed a něco tam vymýšlel, anebo pálil.

co že vtipný paradox, právě kvůli tomu byl scoutován a následně přiveden.

když byl napravo u lajny, tak tam letos na jediném místě něco zahrál. (ač to taky nebyla žádná sláva).

Reagovat
patas92

V suchym

Reagovat
Diskostu

To bola v podstate posledná šanca kde mohla Barca pred MS stratiť Barcelona to demoluje neskutočne ,jedina šanca proti nim je betonáž a hrať na 0:0 ale aj to je scifi ako sme videli.. Lewandowskemu stačilo zápasov a už ani nikto nevie kto je Benzema Zatienil ho neuveriteľne.

Reagovat
patas92

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Jenom škoda, že letos hráli proti třem top týmům, všechny si je namazaly a Lewa si ani neprdnul...

Reagovat
drussbarb

Je to tak trochu blázen. A ty ses vrátil na beast režim z minulosti, řekl bych, že si nemáte co vyčítat

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pantondavo

Reagovat
zasranej malíř

Máš pravdu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

Z prd.le.....

Jinak ale výkon v prvním poločase herně skvělej,ale hrozný řešení finálních situací. Druhej poločas už byl od nás unavenej. Teď se soustředit na ligu a můžeme jí klidně vyhrát když Real ztratí formu.

U nás doufám v to že se snad brzo vrátí celá obrana. Chtělo by to to DM a RB a Sergio,Pique a Alba pryč.

Reagovat
pantondavo

Tyhle zapasy o gol v posledni minute budou rozhodujici no. Nicmene v EC verim vic Realu a i kdyz to mozna bude tesny, titul zustane v hlavnim meste.

Reagovat
Visca el barca

Nezůstane.

Reagovat
Ed_Hazard

Hodne dolezite 3 body pre Barconu. Vcera som neveril, ze ponorka odide bez bodu. Zase raz Lewa efekt, ten chalan je pre Barcu drahokam. Pokracujeme teda v tesnej nahanacke dalej, snad bude nasa reakcia rovnako 3 bodova.

Reagovat
smazaný uživatel

aká ponorka?

Reagovat
Ed_Hazard

Vale, sry Ponorka to osrala 2 týždne nazad

Reagovat
h8_sfatto

konečně má zase Barcelona koule, rány se budou hojit ještě dlouho, ale pamětník dá systém zase do pořádku

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes pekná možnosť pozrieť si Miguela. S Rodrygom a Valverdem bude mať dnes kopec roboty.

Reagovat
Ed_Hazard

Toto je súhrn

Reagovat
Diskostu

Hovorím stále Real nemá šancu s takouto hrou vyhrávať to nie je prvý zápas...proti slabším týmom ktorý prídu brániť je obrovský problém...

Reagovat
king23

Jako jo, první půlku jsme hráli hovno a byl jsem fakt překvapenej, jak kvalitní Girona hraje fotbal. Toto bych od předposledního týmu nečekal.

Nicméně já fakt nebývám ten, co by si stěžoval na rozhodčí, ale ke dnešní výkon rozhodčího fakt nelze označit jinak než absurdní. V kterém vesmíru je toto proboha penalta? Míč se odrazi od hrudi obránce a lehce tečne ruku. Kurva, k čemu tam to video rozhodčí má, když pak sám nezná pravidla, aby ho interpretoval? Kdyby aspoň ten zákrok nějak zabránil golu nebo něco. Jsem fakt naseanej.

A upřímně Rodryguv negol mě nadzvedl taky. Tady se nerozciluji tolik, jelikož pravidla ohledně tohoto sám neznám. Ale jestli znějí tak, že stačí aby měl gólman dva prsty na míči aby se to dalo uznat jako "pod kontrolou", tak jsou ta pravidla přinejmenším podivná. Rodgygovi stačil jemný dotek špičkou boty, aby z toho dal gól.

Reagovat
Mass

V LaLize se pískaj ruce hrozně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Míč nebyl v pohybu a byl pod rukou brankáře=pod kontrolou. Nevím, co je na tom divného, brankáři vykopávat míč z ruky prostě nemůžeš.

Reagovat
pantondavo

Měl na něm jen prsty, jakoby si ho posouval k sobě, takže ne ruku na něm neměl.

Reagovat
pantondavo

Beru zpět, netušil jsem, že je to pravidlo tak přísný.

Reagovat
Switchback

A goalkeeper is considered to be in control of the ball with the hand(s) when: the ball is between the hands or between the hand and any surface (e.g. ground, own body) or by touching it with any part of the hands or arms except if the ball rebounds from the goalkeeper or the goalkeeper has made a save.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
king23

Dík za výklad, pravidla tady jsem přesně neznal. Zjevně tedy v pořádku neuznano, ale nemůžu se i tak zbavit tě pachuti, protože míč pod kontrolou si představuji jinak.

Reagovat
Phillipinho

Praveze z toho rozhodnuti u neuznaneho golu Rodryga mam radost, protoze tohle je presne podle pravidel a gol nebyl spravne uznan.

Reagovat
pantondavo

Hele jestli mu to trefilo tu zvednutou ruku, tak je to jasný, tam není o čem. Ten gól Rodryga byl spornej no, on měl na balonu celou ruku a pak jen prsty, nevim, no, to bylo přísný, ale co už, rozhodčí asi viděl barcelonský dresy, tak pískal jak pískal :D

Reagovat
king23

Pokud se míč odrází od části těla a pak do ruky, tak to dle pravidel penalta není. I komentátor zápasu se dost divil.

Reagovat
pantondavo

Já neviděl odraz od těla, řešila se jeho levá ruka, na tu šel balon přímo. Jinak ten odraz není odraz, ale vědomý hraní, tzn když si hráč hlavičkuje do ruky, nebo kopne, ne když se to jen odrazí.

A upřímně, za co jinýho chceme pískat pencli, než za ruku u hlavy.

Reagovat
king23

Seš zhulenej? Jak neviděl odraz od těla? Jestli jsi neviděl jak narazil balón do Asensiovy hrudi, tak se nemáme moc o čem bavit no.

Nějak nechápu co to tu rozjíždís. Když se odráží míč od hráče a dotkne se pak jeho ruky, tak to prostě není penalta, to jsou pravidla, na tom není co rozporovat.

Je upl e jedno jestli je ruka u hlavy nebo u prdele, ale jeli trefena odrazem od vlastního těla, tak to prostě penalta není.

Reagovat
pantondavo

Ale nejdřív to šlo od tý levý ruky. Asi mikroskopicky, ale šlo. A nemáš pravdu, není to dotek od hráče do ruky, musí to být vědomý hraní, ne teč, ne nastřelní a odraz od těla, ale vědomý hraní.

Reagovat
king23

Já tam teda žádný odraz od levé ruky neviděl, vrazilo mu to na úroveň hrudi a pravého ramene, tak si nedovedu představit, jak by to mohlo zasáhnout ještě levou ruku. A jestli se máme bavit o tom, jestli hlupy na ruce jsou součástí ruky, tak je to už to principu špatně, toto prostě není ruka, po které by se měla kopat penalta.

A s tím vědomým hraním prostě nemáš pravdu ty, proč se nekoukneš do pravidel? Konkrétně říkají toto: "There will be no penalty if: the ball touches a player's hand/arm immediately from their own head/body/foot..." Nic o vědomém hraní tam není.

Reagovat
pantondavo

To vědomý hraní je u nás, resp bylo na školení v létě, to máme jinak asi.

Mrkni tady, čas 5:37, jde mu to do levý ruky:

https://hoafooota.coolvidup.com/embed/pA2rPLMxAwA42

Reagovat
king23

Well, ten záběr zepředu v čase 5:37 vidím poprvé, tam se přiznávám, to opravdu jako ruka vypadá, byť by to chtělo ještě detailnější pohled. Každopádně taková penalta je k vzteku.

Jinak dík a omlouvám se, nechal jsem se trochu unést

Reagovat
pantondavo

Však v klidu, mě serou ty ztracený body taky, ale nemyslim si, že je si na co stěžovat, obě rozhodnutí sice hraniční (ty bolí nejvíc), ale v rámci pravidel.

Reagovat
Jordi Alba

Přesně stejnej gól Gironě neuznali proti Almeríi v nastavení na 3:3, bohužel se to píská a gól neplatí.

Reagovat
zasranej malíř

Nedá se nic dělat, jede se dál, výkon rozhodčího raději bez komentáře, bude to mít grády do konce sezony ¡Hala Madrid!

Reagovat
LAM

Vinicius začal ještě dřív než Neymar. Ten bude mít jednou na Youtube obří bitvu mezi ním Neymarem a CR.

Reagovat
teenz

No myslim, ze z toho chudaci nespi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se do Realu hodí jako nikdo jiný Provokovat, celý zápas brečet a řvát na rozhodčího po každém písknutí čehokoliv a potom si vylívat srdíčko do médií o údajném rasismu. Hnus.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Že má někdo z fanoušků Barcelony drzost něco takového vyblit :D soustřeď se raději na svůj již brzo zkrachovalý klub a negramotného ehm..."trenéra"

Reagovat
Krausio_Real_M

Tak ona valná většina z nich tu mele sračky celkem pravidelně...

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

Hrozný blb

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Ty rozumíš co zpívají? Pokud jo, tak si machr

Reagovat
Trand

Tady to máš i s překladem do angličtiny:

https://www.youtube.com/watch?v=Wz8UulsDK5A

Reagovat
janinho

https://www.youtube.com/watch?v=eSR7FaflUj0

oni sa nezmenia nikdy. stale to budu zakomplexovane kurvy.

Reagovat
janinho

https://www.youtube.com/watch?v=eSR7FaflUj0

toto video som sem daval uz 20 krat. cela tribuna krici na marcela ze je opica. atleti boli, su a vzdy budu skurvene prasata s komplexom menejcennosti a ten ramosov dres 92:48 by som vyvesil cez celu tribunu pri nastupe na kazde jedno derbi...

Reagovat
Jordi Alba

Nechci úplně generalizovat, dementa prostě najdeš všude a je jedno komu fandí, ale taky jsem nepochopil u místních fans takový ty sympatie s Atléticem poslední roky.

Reagovat
janinho

jj, proste v 50/70/80 tisicovom dave je statisticky vylucene aby tam nebolo aspon 100 totalnych vymazov. ale tie videa u atletov dokazuju ze to percento je daleko vyssie nez je normal. to su proste bezmozgy na Ntu. ja som zvedavy co sa bude diat ked tam nastupi Kamara. to sa ten jeho indicky pravnik posere ked bude pisat tu zalobu.

Reagovat
Gazdo

Poprosil by som niekoho z Realu o vysvetlenie a obhajobu tohto chovania. Dakujem

Reagovat
pantondavo

Co na tom chceš obhajovat? Je to trapný, nejvíc tohle chování proslavila barca, tak co tu zkoušíte

Reagovat
Gazdo

Pretoze ja som nikdy simulovanie hraco Barcelony neobhajoval prave naopak tu okolo seba hadzem vsetky predmety a pejorativa ked som videl Suareza ale naposledy sa mi tu niektori madridisti snazili vnutit myslienku ze je to vlastne chytrost hraca ziskat vyhodu (cest vynimkam)

Reagovat
Kily

však dokud to disciplinárky nezačnou trestat a bude jim to v klidu procházet, tak to prostě chytrost/ubohost hráče získat výhodu bude, bohužel. Spoluhráčům to evidentně nevadí, trenérům taky ne, fanoušci ve značné části strčí hlavu do písku, protože jinde to dělají taky a to, že se jejich rodinám sem tam někdo vysměje kvůli tomu, co to doma mají za kašpara, je z klidu asi taky nevyvede

Reagovat
Gazdo

v anglicku to chvilu tusim bolo ze aj dodatocne po zapase moze prist trest ale nejako sa od toho upustilo nie?

Reagovat
janinho

ja som vzdy hovoril ze za kazde preukazane simulovanie by som daval dodatocne stop na 1 zapas. ak by to v sezone urobil znova, tak stop na 2 zapasy, potom na 3 atd. tak by aj kluby museli tlacit na hracov aby to prestali robit lebo nikto by nechcel platit miliony hracovi co vynecha 20% zapasov pre taketo nieco.

ale ze tu ide robit sudcu prave cule... to je prinajmensom vtipne

Reagovat
Gazdo

Aha takze ja nemozem sudit inych hracov lebo hraci v mojom klube simuluju hej? To teda znamena ze automaticky obhajujem simulacie hracov barcelony a ostatnych hejtujem alebo ako to pan myslel?

Reagovat
janinho

nie, pan to myslel tak ze je to prinajmensom vtipne ze najvacsia kritika tu ide od cules. minule som tu videl komentare k tomu ze k zapasu barcy sa vyjadrovalo viac madridistas nez tych ktorych sa ten zapas priamo tykal a tu je to uplne to iste. nepoviem ani n ak Vini za tieto kktiny bude dostavat od ligy tresty, len dufam, ze keby som sa niekedy strasne nudil a pozrel diskusie k zapasom kde sa o zem hadzali hraci barcy, tak tam budes drzat rovnaky meter aj na svojich... vsak?

Reagovat
Gazdo

Ja to kaslem toto nema cenu skus a ak najdes tak sa ti ospravedlnim na to ti ja najdem 10 clankov za posledny mesiac kde som kritizoval nasich simulantov na cele so suarezom

Reagovat
janinho

sak neviem co si hned dostal kramy... ak je to tak ako pises, tak good for you. ale keby to bolo naopak, tak mi nehovor ze by si si tu nerypol do madridistu. na to ta a tvoj styl diskusie uz trosku poznam

Reagovat
valloire

Cože to? Tohle o chytrosti řekl Busquets víme?

Reagovat
Gazdo

Boze uz aj ty prestan to ze to robia hraci barcelony automaticky znamena ze to schvalujem?

Reagovat
valloire

Ale on to fakt řekl...

Reagovat
Gazdo

Ale ja to nepopieram ale poznas ma uz dost dobre natolko ze vies ze tieto veci odsudzujem ci je to na strane Barcelony, Realu alebo trebars Steaua Bukurest

Reagovat
madridcan

Nechal by som to tak. Pomaly začínajú obhajovať správanie, ktoré mal Casemiro Ale tak on si to mohol obhájiť...zatiaľ čo oni si musia trepať po pleci, že konečne majú hráča ,,ktorého miluješ v svojom tíme a nenávidiš inde"

Reagovat
Raul=Real

Je to hnus jeho spravanie v zapasoch sa mi vôbec nepáči

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Phillipinho

Pro krista pana

Reagovat
ACSeRw!n

dobre Vini tak se na ne musi

Reagovat
Gazdo

Reagovat
drussbarb

Už to stáhli, co tam bylo?

Reagovat
Reggie

Momentálně největší ubožák v TOP fotbale

Reagovat
Diskostu

Neobhajujem Viniciusa ale preboha človek ktorý fandi Barcelone ide do toho kecať WTF ???

Reagovat
LAM

Tk to mě po.er na holý záda

Real remizuje s předposledním týmem doma, tak to bych nečekal.

Takže jsme skoro tam kde před EC. Jinak oba týmy to mají rozjetý na hodně vysokej počet bodů.31 a 32 bodů po 12 kolech je fakt hodně

Reagovat
REPLIKATOR

Real

Reagovat
Front hell

Liverpool

Reagovat
2miguel1

Zevraj sme sa zamerali na Guimarãesa. Presne takeho potrebujeme. Predajme Kessieho a privedme ho.

Reagovat
patas92

Toho z Newcastlu? Toho nám tak prodají, no.

Reagovat
Gazdo

… ale za mna vysnivana posila Alberto Moleiro. Skoda ze to nedopadlo uz toto leto

Reagovat
blaugrana

ale Moleiro je kridlo,nie dm

Reagovat
Gazdo

Hrava skor laveho zaloznika a alternuje v strede pola. Taky dalsi Pedri. Toho proste musime mat. Na single DM ani nemam predstavu koho by sme mali priviest ale verim tomu ze Frenkie by to zvladol. Proti Villarealu tam odohral neskutocny match

Reagovat
Eichel

Nevés? vždy keď zapnem Wolves tak je skvelý

Reagovat
blaugrana

to je dalsich 70 mega...

Reagovat
Eichel

kontrakt len do 24, takže v lete bude mať len rok do konca plus ten tím môže v pohode zostúpiť a bude ho predávať... nemyslím, že bude až tak drahý

Reagovat
Gazdo

Neviem ci je to cisto typ zaloznika ktory zvladne single pivota ale hlavne mame uplne skveleho Frenkieho a viac nas topanka tlaci na pravom obrancovi takze ked uz vyplaznut majland tak za podobny nezmysel ako Hakimi radsej

Reagovat
Eichel

Tak ja by som konečne rád videl, že sa privedie RB do základu.. prípadne aj LB, aj keď Baldé ukazuje, že to možno nebude treba. Každopádne ten pivot mi príde pre Xaviho futbal neuveriteľne podstatný a ak tam skutočne nechce hrávať Frankieho, tak by tam mala prísť posila do základu a back up zostane Nico po návrate z hosťovačky. Dnes som inak čítal, že chceme Kantého alebo Jorginha, keďže im končia zmluvy.

Reagovat
Gazdo

Kanteho uplne v pohode pretoze ten je tak IP ze by v podstate nehral takze by mi nepil krv ale Jorginho je nesmrtelny ten by hral stale a to by som fakt pozerat nedokazal

Reagovat
2miguel1

? Ani Bayern nam nechcel predat Lewu

Reagovat
Neri04

Tak penalta ani omylem, vazne nechapu, jak se zrovna k tomuhle muze po ca dvou minutach hry vratit a resit to.

Gol neuznany spravne, tam jsou pravidla jasna, ale ta penalta je neskutecny nesmysl... A od Kroose hloupy zakrok v momente, kdy uz ma kartu...

Reagovat
Lamskej#RMCF

Toto se star Barceloně tak Xavi posílá 100 stížností...ve kterým vesmíru i po kontrole VARem, je to proboha penalta ? To že jsme hráli hovno teď neřeším

Reagovat
LAM

star Barceloně. Je pravda, že je to tam samá budoucí hvězda

Reagovat
Lamskej#RMCF

Nojo..psal jsem to ve spěchu :D a nekontroloval po sobě..jinak samozřejmě sranda

Reagovat
drussbarb

Když si vzpomenu na to, co v poslední době VAR a sudí provedly Barce…

Reagovat
Kluivert9

A protože se to stalo zrovna Realu, tak pokutu dostane Ancelotti. Jednoduché

Reagovat
Kluivert9

Tak už jste nějakého Xaviho dávno trumfnuli

https://pbs.twimg.com/media/FgVpFAjVEAIJc9s?format=jpg&name=large

Reagovat
Israha

Jsme se šetřili na Celtic, Rayo a Cádiz, a VAR se bál, že liga bude rozhodnutá už před MS nebo co? Ostudný výkon Realu a ostudný výkon sudích. Pozitivem snad jen to, že má bod Girona, která hraje kvalitní fotbal a možná jim tahle remíza pomůže k záchraně.

Reagovat
Jordi Alba

Ale trošku se bojím, že na ten útočnej fotbal proti hodně soupeřům doplatíme, gólů padá dost, ale až moc do naší branky. Navíc kolikrát vyloženě trapnejma chybama v obraně.

Reagovat
Israha

Může se stát, ale z letošní tabulky mám zatím spíš pocit, že takový ten klasický beton a hraní na remízy či 1:0 už funguje jen Mallorce a trochu Pucele, ty ostatní týmy už tím ty body sbírat moc nedokáží. Uvidíme, záchranu bych vám přál, už při předchozí štaci v La Lize mě ten fotbal bavil.

Reagovat
Salfovic

Zařízlej Real Tak teď už jsem viděl všechno.

Reagovat
patas92

S tím zaříznutím to nebude tak horké (pokud zaříznutím nemyslí to, že rozhodčí zrovna nepřipískává Realu)

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Lemiux66

Jo, kdyz Real nakonec nevede… hra trva i sto minut.

Reagovat
Rattlesnake

Zizu time se transformoval v Carlo time.

Reagovat
Krausio_Real_M

Ta bilance s Betisem z posledních pěti zápasů je děs, těm by bylo nejlepší se vyhýbat obloukem

Reagovat
patas92
Reagovat
Xavi

Dobrej volejbal.

Reagovat
Cracker10

Jasna pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by mělo být rovnou za dvě penalty, stejný případ jako ten volejbalista z Interu.

Reagovat
Murena

To má být jako ten zářez?

Reagovat
Phillipinho

https://twitter.com/LaLigaGavila/status/1586768393889206273

Tohle je docela vystizny. Proti Realu to bylo letos snad prvni kontroverznejsi rozhodnuti,ne?

Reagovat
ttopi

Co teď s tím? Ruka to byla a taky byla mimo přirozenou pozici. Hráč si ale zjevně chránil tělo proti úderu míčem. Je ale dovoleno chránit si rukou oblast hrudi? Když stojí hráč ve zdi proti přímému kopu a zasáhne takto rukou - píská se to? Pak je taky fakt, že zrovna tady ta ruka neměla moc vliv na hru, protože ten odraz od hrudi by vypadal asi dost podobně. A už vůbec se nejednalo o situaci, kdy by se Girona mohla dovolávat toho, že jim bylo znemožněno ohrozit bránu nebo tak něco.

Ne, že by mi ztráta Realu nějak vadila, ale spíš se chci zorientovat v pravidlech.

Reagovat
LAM

Úplně jasná penalta. Vždyť to toho šel opravdu oběma rukama. Navíc to byl normální centr a né žádná pumelice ze dvou metrů

Reagovat
ttopi

V podstatě jen píšeš co je vidět. Já se ale ptám na kontext. Dlouhodobě se k penaltám stavím tak, že je chci vidět pouze za věci, které fakt omezují soupeře, brání mu nějak v ohrožení branky. To zde zjevně není. Míč mu letí na tělo, dá tam ruce. Kdyby nedal, furt mu to letí na tělo. Žádně máchání rukama okolo, žádné zastavení míče, který by ho jinak přeletěl a mohl by třeba směřovat k hráči Girony. Nic takovýho tam nevidím. Fakt nechci, aby se taková penalta pískla někdy proti Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Perez ide s dobou. A nikde nenájde viac sĺz ako na forcabarca

Reagovat
Lemiux66

Carlo uz fasuje flastr!

Reagovat
Cracker10

To je strasne odpornej klub.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Klasika no Jim se stát to co nám v Miláně, tak se regulérně poserou.

Reagovat
vagneris

Oni si na tyhle zářezy zvykli z pohledu Milána, že už v tom ovlivňování nevidí nic špatného. Taky jim to vyneslo většinu trofejí za posledních 10 let.

Reagovat
technecium

https://mediamanager.sportnet.online/images/992x558xmedia/pages/s/sportnet.sme.sk/2020/11/2483962.jpeg

Kdyz jsou dlouhodobe zvykli na takoveto vykony rozhodcich, tak te pak hodne prekvapi, kdyz ti jeden nejde na ruku.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ttopi

a neuznaný gól Rodryga správně, ale o tom snad nikdo nepochybuje. Gólman měl míč pod kontrolou nataženou rukou.

Reagovat
vagneris

Real si zvykl na pomoc rozhodčích pokaždé, když jde do tuhého, že už považují nestranné rozhodnutí podle pravidel za naprosto nepředstavitelné.

Reagovat
pantondavo

Máte další trofej, Real ztratil body s Gironou, oslavuj a nebreč

Reagovat
Diskostu

Pri všetkej úcte ale Barcelona či jej fan by mali byt posledný kto rozprava o tlačení rozhodcami...

Reagovat
ttopi

Jasně. Zrovna v Miláně nás rozhodčí vyloženě tlačil dopředu.

Reagovat
Diskostu

z dlhodobého hľadiska neexistuje team ktorý by mal väčšiu priazeň rozhodcov ako Barcelona..

Reagovat
vagneris

Barcelona je naopak dlouhodobě nejvíc poškozovaný tým ze strany rozhodčích. Jenom letos v LM tam byly 3 neodpískaný jasný penalty a neuznaný regulérní gól.

Reagovat
S-C-O-T-T

Reagovat
misinho7

Reagovat
pantondavo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
janinho

wat? uz si s tym bol u doktora?

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
vladino10

Reagovat
Ed_Hazard

Tak tebe dobre prejebalo kamoško.

Reagovat
S-C-O-T-T

Diskostu, vagneris, Klokanomet, Technecium.... vy jste se hledali, až jste se našli

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
valloire

Reagovat
Rattlesnake

já si to přehrávám snad po třicáté, ale ten ferran je takovej kokot dřevěnej, že to prostě snad už není možný

https://www.youtube.com/watch?v=rE85naYSNfk&ab_channel=FootyPrime

ještě, že to lewa nakonec urval v nastavení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele