BAT představuje novinku na 3D digitálním billboardu

sobota, 5. listopadu 2022, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Svou novinku Glo Hyper X2 podporuje British American Tobacco prostřednictvím 3D digitálního billboardu.

3D digitální billboard využívá LED stěnu s plochou 80 m2, zdroj: BAT

3D digitální billboard využívá LED stěnu s plochou 80 m2, zdroj: BAT

Výrobce British American Tobacco podporuje kampaní novou variabilní řadu svého zařízení na zahřívání tabáku s názvem Glo Hyper X2. Kampaň je k vidění v outdooru, tisku, na internetu a sociálních sítích. Ve venkovním prostoru využívá tzv. 3D digitální billboard, jenž je umístěn před pražským nákupním centrem Metropole Zličín. 

3D digitální billboard využívá princip „forced perspective“. Pro jeho instalaci se používá LED stěna, která je zalomena v určitém úhlu, díky čemuž vytváří iluzi 3D prostoru uvnitř billboardu, a divákovi se tak zobrazovaný objekt jeví jako trojrozměrný, pohybující se ve volném prostoru. Glo Hyper X2 využívá LED stěnu s plochou 80 m2, která je umístěna na 15metrové konstrukci. Její stavba zabrala 28 hodin. 

„Novinka Glo Hyper X2 patří po technologické i designové stránce k tomu nejlepšímu, co naše společnost na poli vývoje a rozvoje kategorie tzv. potenciálně méně rizikových produktů dosud představila. Ruku v ruce s tím jde i forma, jakou chceme novinku stávajícím i novým uživatelům prezentovat. I proto jsme vsadili na technologicky unikátní 3D digitální billboard, který umožňuje vizualizovat náš produkt se všemi jeho benefity v atraktivní a nepřehlédnutelné formě,“ uvedla Veronika Dinh, manažerka kampaně ze společnosti British American Tobacco Czech Republic. 

Za konceptem a realizací instalace stojí Michal Nárovec, Ondřej Hájek, Daniel Čermák, Daniel Anděra, Jakub Hák, Vladimír Salač, Tereza Dvořáková a Roman Werner z agentury Creative Guerilla. 

-stk-