Ligue 1 - preview 14. kola: Marseille jde na Lyon

04.11.2022, 09:01, aktualizováno 06.11.2022, 08:42
Previews
Lorient se po řadě nepovedených zápasů chce odrazit proti lídrovi PSG, jeho konkurent Rennes později hraje v Lille. Celý program zakončí klasické utkání mezi Marseille a Lyonem, celkově však v neděli bude k vidění hned sedm duelů...

FC Lorient - Paris Saint-Germain

neděle 13:00
Poměrně hořkou pachuť mělo minulé vítězství PSG v Lize mistrů na půdě Juventusu. Ačkoli splnilo svůj hlavní cíl, tedy uzmout tři body, první příčku v tabulce neuhájilo. Před začátkem MS v Kataru každopádně čekají na hosty ještě poslední dva úkoly, ten první v pořadí na půdě překvapivě v popředí se pohybujícího Lorientu. Prvotním cílem je pojistit v Ligue 1 vedení.

Pařížané mají situaci ve francouzské nejvyšší soutěži pod kontrolou. Samozřejmě že nechtějí své výsostné postavení na čele nějakým způsobem oslabit v závěrečných dvou listopadových kolech, ovšem může dojít nejen na půdě Les Merlus, také však v domácím souboji s Auxerre, k šetření některých opor. Už teď je jasné, že se třeba nepředstaví na Bretaňském poloostrově Lionel Messi, jehož trápí poraněná achilovka. Jeho zdravotní stav zkrátka nehodlají v Paříži riskovat. Zpět ale bude Neymar, který vynechal minulé klání v Turíně kvůli karetnímu trestu.

A zápas by si neměl nechat ujít ani Kylian Mbappé, jenž je stále v plném elánu, a to i když se proti Juventusu objevil v útoku na levé straně. "Naši trenéři se rozhodli změnit systém hry a byl jsem tam, kde jsem byl,” nevadilo mu. "Prostě hraju a snažím se být maximálně efektivní. Už se blíží světový šampionát. Trofej z něho můžete získat jednou v životě a nikdo nám teď nemůže vyčítat, že na ni myslíme,” tak trochu potvrzoval, že v utkáních s Lorientem i v tom proti Auxerre nemusí na trávník vběhnout úplně nejsilnější možná sestava. Party v Kataru je jednoduše přede dveřmi a bylo by hodně nepříjemné, kdyby se jí někdo neúčastnil například kvůli zranění. Každopádně takové problémy a spekulace aktuálně rozhodně neřeší v Lorientu.

Jestliže PSG má v kádru hned několik reprezentantů, kteří mohou být šetřeni, domácí ne. Na svého soka by měli vyrukovat se všemi zbraněmi, co mají. "My máme stále mladý tým, který je plný elánu,” povídal Régis Le Bris, lorientský lodivod. Ekipa kouče Christopheho Galtiera pochopitelně je pasována v tomto měření sil do role favorita. "PSG představuje úplně odlišný level. Avšak musíme najít takové prostředky, abychom mohli působit důstojně,” řekl Le Bris.

FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Mvogo - Kalulu, Laporte, Tálbí, Le Goff - Innocent, Le Fée - Diarra, Ponceau, Ouattara - Moffi

Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Hakimí, Mukiele, Marquinhos, Juan Bernat - Carlos Soler, Verrati, Vitinha - Pablo Sarabia, Mbappé, Neymar

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.20 - 5.76 - 1.33

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Clermont Foot - Montpellier HSC

neděle 15:00
Montpellieru zatím vůbec nepomohlo odvolání kouče Oliviera Dall'Oglia. Dočasná náhrada v podobě Romaina Pitaua, asistenta dnes již bývalého trenéra, zatím neuměla mužstvo vymanit z krize, díky níž se tabulkou stále propadá směrem dolů. Přerušit svou sérii pěti proher v řadě se pokusí na půdě Clermontu, který se stabilně pohybuje v pořadí Ligue 1 v klidném středu.

Už ve dvou zápasech si Pitau vyzkoušel funkci hlavního šéfa lavičky, nicméně zapsal jen dva neúspěchy ve střetnutích proti Lyonu a Rennes. Nyní by ho každopádně měla čekat papírově jednodušší zkouška. "Musíme hlavně zlepšit konzistentnost výkonů,” uvedl. "Procházíme si dobrými obdobími, jenže najednou přijdou na řadu ty špatné. Potřebujeme být koncentrovaní také na klíčové momenty duelů. Přesně kvůli nim v tomto ohledu tvrdě pracujeme,” podotkl.

Domácí stratég Pascal Gastien zatím může být s průběhem sezóny spokojený. Byť jeho ekipa v posledních třech kolech nevyhrála a uzmula dva body, má slušně nahráno z minulosti. Ale velmi ráda by přece do začátku světového šampionátu svou pozici hodila do ještě pevnějších mantinelů. "Musíme vzít vše do vlastních rukou a nečekat, co nám osud přinese,” mínil Pitau.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.53 - 2.91

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

OGC Nice - Stade Brestois

neděle 15:00
Jihofrancouzské Nice si ve čtvrtek definitivně zajistilo evropské poháry i na jaře a před startem mistrovství světa v Kataru chce učinit důležitý posun i v tabulce Ligue 1. Les Aiglons se krčí až na desátém místě a z domácího duelu s Brestem by potřebovali tři body.

Nice rozhodlo o svém postupu do jarní fáze EKL až v posledním zápase v Kolíně nad Rýnem, kde mu stačila remíza. Francouzský celek vstoupil do utkání dobře a po poločase vedl 2:0, Köln však zvládl vyrovnat a závěr zápasu ještě nesmírně zdramatizovat. Na remíze 2:2 se ale nic nezměnilo a Nice nakonec postoupilo z druhé příčky.

Cíl pro evropské poháry byl splněn a Nice se teď muže zase koncentrovat na domácí soutěž, kde to není úplně optimální. Svěřenci Luciena Favreho sice čtyři ligová kola v řadě neprohráli, ale až desáté místo v tabulce a ztráta osmi bodů na páté místo budí značné rozpaky. Postup v Evropě a výhrad nad Lorientem v minulém kole však dodávají na sebevědomí a Nice bude doma proti Brestu favoritem.

Brest má za sebou remízu 0:0 s Remeší a bohužel i po třinácti kolech zůstává v sestupovém pásmu. Na druhou stranu by se mohlo blýskat na lepší časy, protože o týden dříve přivezl výhru 3:1 z Clermontu a dva zápasy v řadě je neporažen.

Pro Les Pirates bude zápas na Allianz Riviéře výzvou, neboť s Nice v minulé sezoně dvakrát prohráli a mají mu tedy co oplácet. Na jihu Francie navíc nikdy v rámci nejvyšší soutěže nezvítězili.

Les Aiglons budou bez Steva Mounieho a Jereho Uronena. Do sestavy se však vrací záložník Pierre Lees-Melou. Pokud jde o hosty, ti by měli být v neděli kompletní.

OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Attal, Todibo, Dante, Bard - Boudaoui, Lemina, Thuram, Brahimi - Pepe, Laborde

Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Blazquez - Fagida, Chardonnet, Brassier, Duverne - Camara, Magnetti - Del Castillo, Pereira Lage, Honorat - Le Douaron

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.78 - 4.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Stade Reims - FC Nantes

neděle 15:00
Na stadionu Agusta-Delauneho přivítá domácí Stade Remeš hráče FC Nantes. Oba celky v minulých kolech stabilizovaly své výsledky, nicméně stále zůstávají nebezpečně blízko sestupovému pásmu.

Remeši v tomto směru patří třinácté místo, pouhé tři body nad sestupovým pásmem, na druhou stranu ale pět zápasů v řadě už neokusila hořkost porážky a pokud proti Nantes potvrdí trend a získá tři body, může se katapultovat až do příjemnějšího středu tabulky. Domácímu týmu patří v Ligue 1 prvenství v počtu nerozhodných výsledků - na kontě jich má sedm, tedy stejně jako Štrasburk.

Pro změnu tři zápasy je neporažené FC Nantes, vítěz posledního ročníku Coupe de France. Zatímco na ligové scéně se Kanárkům nedaří, v Evropské lize dokázali postoupit do jarních bojů. Čtvrteční výhrou na půdě Olympiakosu Pireus si zajistili druhé místo a to je po letech velký úspěch.

V Remeši potřebují Kanárci nutně uspět, jinak riskují pád do sestupové propasti. Bilanci ze stadionu Augusta-Delauneho však nemají dobrou a celkem pravidelně tam prohrávají.

Nantes bude postrádat Charlese Traoreho, jenž laboruje se zraněným kolenem. V tomto ohledu je na tom lépe Remeš, která by měla být kompletní.

Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Diouf - Flips, Gravillon, Abdelhamid, Locko - Lopy, Matusiwa - Ito, Doumbia, Zeneli - Balogun

FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Centonze, Pallois, Girotto, Merlin - Sissoko, Chirivella - Guessand, Mohamed, Simon - Ganago

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.48 - 3.49

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Toulouse FC - AS Monaco

neděle 15:00
Čtvrteční zkoušku se povedlo Monacu zvládnout, v Evropské lize přehrálo bez větších potíží Crvenu Zvezdu, a bude tak v této soutěži pokračovat i nadále. Bezpochyby ho může takový výsledek nakopnout i do závěrečných dvou ligových kol před startem světového šampionátu. A v utkání proti Toulouse hodlá především ještě více posilnit své postavení v popředí pořadí.

Knížecí celek má rozhodně ambice atakovat top trojku a k ní skutečně nemá daleko. A jestli se chce minimálně držet této mety před následnou dlouhou pauzou způsobenou MS v Kataru, měl by v Toulouse bezpodmínečně hledat cestu za tříbodovým úspěchem. Další týden se totiž střetne s Marseille a v bitvě o jih Francie, se vším respektem i úctou k TFC, se určitě vítězství bude sbírat o dost hůře. Domácí mají zcela jiné cíle než oba kluby, které se aktuálně pohybují vepředu tabulky. Pro Les Violets je prvořadá záchrana, jakožto nováček Ligue 1 si nemůžou moc vybírat. A v souboji s Monacem by ve finále plichtu zajisté nebrali jako velkou tragédii.

Hosté nicméně v Toulouse vyloženou roli favorita plnit nebudou. Jejich soupeř v posledních pěti případech padl jen před týdnem na půdě rozjetého Lens, uhrál například bod s Lyonem a také před vlastními fanoušky skolil Montpellier a Angers. Střed tabulky je tak jeho nynějším revírem, za který se bez velkých okolků nezlobí. "Náš protivník má dobrý tým a je v solidní formě,” věděl monacký záložník Mohamed Camara. "Pokud chceme vyhrát, bude třeba podat komplexní výkon. Čeká nás náročný mač, jsme ovšem minimálně schopni působit problémy.”

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.29 - 3.98 - 2.12

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Lille OSC - Stade Rennes

neděle 17:05
Lille letos muselo ostrouhat, co se jeho účasti v evropských pohárech týče, na rozdíl právě od nynějšího protivníka, který naopak poměrně úspěšně prošel hlavní fází Evropské ligy. A klub ze severu Francie letos za každou cenu míní cílit na takové příčky, jež je do pohárové Evropy opětovně vklíní. Rennes přitom bezpochyby jeho ambice a současnou formu prověří naplno.

Po třinácti odehraných kolech dělil oba protivníky pětibodový rozdíl, přece hosté výsledkově působili o něco stabilněji. Po poněkud rozpačitějším vstupu do sezóny se najednou nadechli k úctyhodné patnáctizápasové šňůře bez porážky. Zmíníme-li navíc, že museli podstoupit hned o šest utkání více než Lille kvůli podnikání na evropské frontě, už předem je jednoduše třeba takového konkurenta naplno respektovat. S náročným programem se vypořádali Les Rennais se vší vervou a statečností. Ačkoli ve čtvrtek trochu překvapivě neuměli doma skolit Larnaku a nevecpali se na první příčku tabulky, nic se nemění na faktu, že jsou velmi těžko k poražení.

Družina kouče Pauly Fonsecy má situaci ohledně příček pro vstup aspoň do Konferenční ligy pod kontrolou, lépe řečeno jim je na dohled. Naposledy si trochu pošramotila reputaci, jelikož přišla o svou sérii tří vítězství za sebou po nezdaru na půdě Lyonu, ovšem celkové vystoupení se do této chvíle jistě musí hodnotit kladně. Prvotním cílům a ambicím jsou zkrátka nablízku.

Rennes s LOSC nemá za poslední léta rozhodně nejlepší bilanci, vždyť naposledy ho porazilo v roce 2019 a od té doby v šesti případech třikrát remizovalo a třikrát padlo. "Byli jsme po té plichtě s Larnakou zklamaní,” uvedl hostující stratég Bruno Génésio. "Na druhou stranu jsme už přes dva měsíce neprohráli, v Ligue 1 jsme byli před tímto kolem třetí v tabulce, postoupili jsme i do play-off Evropské ligy, takže jsou určitě ostatní v daleko horších pozicích než my.”

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.53 - 3.15

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Olympique Marseille - Olympique Lyon

neděle 20:45
Olympique Marseille proti Olympique Lyon, to je nedělní šlágr francouzské Ligue 1. Tradiční střetnutí dvou známých značek a jmenovců se ponese v duchu bojů o evropské poháry. Jak Marseille, tak i Lyon nemohou být s aktuálním postavení v tabulce ani trochu spokojení. Na Stade Vélodrome tak půjde o důležité body.

V neděli večer dojde na očekávaný souboj, jeden z nejlepších v celé Francii. Marseille proti Lyonu, to je zkrátka fotbalová klasika. Bohužel příznivci obou aktérů nemohou být s dosavadním působením spokojeni, protože boj o prvenství se týká jiných celků. Marseille je v tabulce pátá, Lyon dokonce až osmý a ztráta na vedoucí PSG roste a roste.

Obrovské zklamání si v týdnu prožili fanoušci Les Phocéens. V Lize mistrů svedli rozhodující bitvu o postup s Tottenhamem a po poločase to vypadalo na postup mezi šestnáctku nejlepších. Marseille ale nakonec střetnutí s anglickým protivníkem prohrála (1:2) a ve skupině D skončila na posledním čtvrtém místě, což znamená konec evropských pohárů pro tento rok. Zklamání pochopitelně neskrýval ani chorvatský trenér Igor Tudor: "Byla to těžká rána, ale musíme otočit list a soustředit se na další výzvy, které nás čekají. Pocity jsou špatné, ze strany hráčů vládne zklamání a smutek."

Olympique Lyon letos v pohárech chybí, přesto se mu na domácí scéně nedaří. Změna by mohla nastat s angažováním trenéra Lauranta Blanca, pod kterým Lyon slepil dvě vítězství v řadě. Po Montpellieru porazil těsně i Lille a po zisku šesti bodů se mu přeci jenom dýchá lépe. "Po těchto výhrách máme více sebevědomí, klidu i rovnováhy. Prošli jsme si velmi složitým obdobím, ale ještě nejsme v TOP formě a nehrajeme tak, jak by si trenér přál, takže tohle je teprve začátek," prohlásil na tiskovce Houssem Aouar.

K dokonalosti to má ale pořád daleko. Lyon zůstává až osmý a jeho herní projev je místy hodně rozpačitý. Pro hosty bude důležité navázat kontakt s týmy hrajícími o evropské poháry a třeba ztráta na Olympique Marseille není tak markantní.

Historie "Choc des Olympiques" je pochopitelně nesmírně bohatá. Samotné utkání patří k nejsledovanějším ve Francii a také v neděli večer se dá očekávat plný dům. Marseille má Lyonu bezesporu co vracet, protože poslední vzájemný duel ovládla před třemi lety.

"L’Olympico je trochu zvláštní zápas. Půjdeme do něho s velkou touhou a víme dobře, že v Marseille je vždycky zvláštní atmosféra. Je na nás, abychom byli v klidu a ignorovali okolí," dodal hostující Aouar.

Igor Tudor bude mít pro nedělní šlágr prakticky kompletní tým, k dispozici nebude jen stoper Eric Bailly. Na straně Lyonu budou scházet Damien Da Silva, Julian Pollersbeck a Corentin Tolisso.

Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Lopez - Mbemba, Balerdi, Gigot - Clauss, Veretout, Guendouzi, Tavares - Payet, Ünder - Sanchez

Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Lopes - Lukeba, Boateng, Diomande - Gusto, Mendes, Aouar, Caqueret, Tagliafico - Dembélé, Lacazette

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.72 - 3.25

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

AC Ajaccio - Racing Strasbourg

sobota 17:00
Ajaccio i Štrasburk se aktuálně nacházejí na pozicích, na kterých nechce být vůbec nikdo, čili nejen korsický a alsaský výběr. Mluvíme totiž o těch sestupových, a pokud se chtějí ještě před začátkem světového šampionátu vyhoupnout dopředu, potřebují v závěrečných dvou utkáních zabrat. To aktuální jim přitom přináší solidní možnost, jak urvat především potřebné vítězství.

Po výkonnostní stránce si zatím nemají co vyčítat, ač svěřenci kouče Juliena Stéphana zřejmě přece budou plnit roli favorita, protože v Ligue 1 jsou v posledních letech daleko ostřílenější a zkušenější. Od startu sezóny každopádně až příliš často remizují, hádat můžete třikrát, jak se prezentovali třeba před týdnem proti Marseille. Jedno hubené vítězství zkrátka zapříčiňuje, že se Štrasburk hýbe na červených příčkách. I hůře postavené Ajaccio jich uzmulo o chlup více.

Jestliže však hosté naposledy mohli být ve finále s konečným výsledkem spokojeni, poněvadž pohrdat body s OM rozhodně není obvyklou kratochvílí, pak domácí určitě ne. Nezvládli totiž bitvu nováčků a prohráli s Auxerre nejtěsnějším možným způsobem. "Chyběla nám agresivita a nestačili jsme v několika osobních soubojích," hodně se zlobil Olivier Pantaloni, šéf lavičky Ajaccia. Přitom právě atributy jako bojovnost či sílu měly odjakživa kluby z Korsiky ve svojí DNA. "Na posledních třiceti metrech jsme byli neškodní. Nevytvořili jsme si jedinou šanci."

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.21 - 2.97 - 2.64

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Angers SCO - RC Lens

sobota 21:00
Lens se od porážky v Lille vzchopilo podle svých představ, po třech vítězstvích se najednou vyhouplo na druhé místo tabulky, a protože PSG svoje utkání absolvuje až v neděli, dočasně se mu může přiblížit na dvoubodový dostřel. A taková predikce rozhodně není bez šance, na půdě Angers, které je nyní na samém dně průběžného pořadí Ligue 1, bude plnit roli favorita.

Vedoucí příčka není celku ze severu Francie vzdálena opravdu nijak daleko. Pokud se mu teď podaří uzmout tříbodový výsledek, je dost možné, že aktuální pozici vicemistra uhájí do startu světového šampionátu v Kataru. Ostatní soupeři, tedy Rennes a Lorient, na něj ztráceli celkem tři body po třinácti odehraných kolech, pátá Marseille a šesté Monaco šest. Příští víkend navíc přivítá v posledním listopadovém vystoupení Clermont. Ten by také neměl představovat onu nepřekonatelnou překážku. K udržení druhého místa ovšem bude potřeba Angers nepodcenit.

Svěřenci kouče Géralda Baticla každopádně stále tápou. Prohráli pětkrát v řadě, matematicky se stěží mohou během následujících dvou klání vymanit ze sestupového pásma. Lens je navíc v tak dobré formě, že jakýkoli bodový rezultát by byl pro Angers pořádně cenným úspěchem. "Jsme šťastní. Jsme rádi, že máme třicet bodů na kontě. Musíme si všechno užívat," potvrdil Franck Haise, trenér Les Sang et Or, pozitivní náladu v kabině. "Musíme ovšem pokračovat. Pořád jsme jen ve třináctém kole. Ano, jsem spokojený, ale pro nás je vždycky nejdůležitější jen zápas příští. Můžeme pokaždé udělat víc a víc," dodával po minulé výhře nad Toulouse.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.72 - 4.02 - 1.65

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

ES Troyes - AJ Auxerre

pátek 21:00
Pro oba kluby je nejdůležitější záchrana na nejvyšší úrovni. Cokoli jiného by pro ně bylo jen příjemným zpestřením v jinak daleko hektičtější sezóně, v níž kvůli snižování počtu účastníků v Ligue 1 budou přímo sestupovat hned čtyři týmy. Troyes si zatím počíná o něco lépe, přesně řečeno získalo o jeden bod více než Auxerre, které naposledy po vážně dlouhé době vyhrálo.

Lepší premiéru si Christophe Pélissier, nový kouč AJA, před týdnem vlastně ani nemohl přát. Jeho družina totiž utnula sérii osmi zápasů bez tříbodového výsledku, přičemž za tohle období uzmula na své konto pouhé dva body. A po souboji nováčků proti Ajacciu se Auxerre dostalo ze sestupových pozic, tedy těsně nad ně. Do startu světového šampionátu by v tomto prostoru rádo zůstalo. Jelikož příští týden zavítá do Paříže, kde se bude sbírat zdárný zápis hodně stěží, bylo by zapotřebí uspět právě v Troyes, aby do začátku mistrovství takové cíle umělo splnit.

V minulém kole se mimochodem v Parku princů představili domácí a nesehráli nijak špatnou partii, vždyť jenom málo celků v hlavní francouzské metropoli dokáže skórovat třikrát. "Mohl jsem být spokojený s naším představením, jenže ve finále nemáme ani bod," hlesl Bruno Irles, šéf lavičky ESTAC. "Museli jsme využívat šance, které jsme si vytvořili, a v tomto ohledu se nám dařilo. Byli jsme odvážní, kuráž jsem vyžadoval. Dva ze tří gólů vyplynuly ze situací, na kterých jsme pracovali. Ale jako trenér prostě stejně chcete především sbírat body," dodával.

ES Troyes - pravděpodobná sestava:
Gallon - T. Baldé, Porozo, Palmer-Brown, Salmier, Abdu Conté - Rony Lopes, Kouamé, Chavalerin, Odobert - Mama Baldé

AJ Auxerre - pravděpodobná sestava:
Costil - Raveloson, Jubal, Jeanvier, Mensah - Hein, Touré, Sáchí, Autret - Sinayoko, Nuno da Costa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.64 - 3.59

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Paris Saint-Germain
13
11
2
0
36 : 8
35
2
RC Lens
13
9
3
1
22 : 8
30
3
Stade Rennes
13
8
3
2
28 : 12
27
4
FC Lorient
13
8
3
2
24 : 18
27
5
Olympique Marseille
13
7
3
3
22 : 11
24
6
AS Monaco
13
7
3
3
25 : 18
24
7
Lille OSC
13
7
1
5
25 : 22
22
8
Olympique Lyon
13
6
2
5
22 : 16
20
9
Clermont Foot
13
5
3
5
17 : 20
18
10
OGC Nice
13
4
4
5
13 : 16
16
11
Toulouse FC
13
4
4
5
19 : 23
16
12
ES Troyes
13
3
4
6
24 : 28
13
13
Stade Reims
13
2
7
4
14 : 20
13
14
Montpellier HSC
13
4
0
9
22 : 27
12
15
FC Nantes
13
2
6
5
15 : 21
12
16
AJ Auxerre
13
3
3
7
13 : 25
12
17
Racing Strasbourg
13
1
7
5
14 : 21
10
18
Stade Brestois
13
2
4
7
14 : 26
10
19
AC Ajaccio
13
2
2
9
8 : 20
8
20
Angers SCO
13
2
2
9
14 : 31
8

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Israha

Jako zatím dobrý, dokonce i Rongier je vidět a Balerdi zatím nic neposral. Ale druhý poločas zas odchodíme a v nastaveném čase na 1:1 nebo 1:2. to je jasné .

Reagovat
Mandanda_30

Tudorball dneska překvapivě zafungoval po dlouhé době

Reagovat
Israha

Jak jsem psal vedle do souhrnu, dnes se aspoň zodpovědně bránilo, což za stavu 1:0 stačí, no .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele