S vůní tradice: Husa
S vůní tradice: Husa. Proč je pečená husa vnímaná jako sváteční jídlo s historikem Martinem Francem
S čím se o svátcích husa podávala a co je to „podpoušťka“?
Související
-
Jak připravit svatomartinskou husu podle Romana Pauluse
Na Svatomartinskou husu je ještě čas, ale my vás na ni chceme připravit s předstihem. Pomůže nám šéfkuchař Roman Paulus.
-
Kuře: Víme všechno o způsobech jeho přípravy?
Kdepak. Z omylu vás vyvede šéfkuchař Roman Paulus, který jako vždy vytáhne hned několik es z rukávu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka