Novým primátorem Teplic se stal Jiří Štábl z ANO. Hynek Hanza bude náměstkem
Jiří Štábl a Hynek Hanza. Foto: Statutární město Teplice
Teplice

Teplice - Na dnešním ustavujícím zasedání Zastupitelstva města Teplice byl zvolen primátorem města Jiří Štábl z ANO. Hynek Hanza, který vedl Teplice jako primátor doposud, se stal náměstkem.

Ustavující zasedání Zastupitelstva města Teplice se konalo dnes od 15 hodin v sále zastupitelstva města v budově Magistrátu města Teplice. Zastupitelstvo zvolilo primátorem města Jiřího Štábla z hnutí ANO 2011.

Hynek Hanza z ODS bude nově působit jako neuvolněný náměstek a bude mít na starost resort dopravy (kromě městské hromadné dopravy), kulturu a sport a také oblast životního prostředí. Monika Peterková z ODS bude zodpovídat za školství a Tomáš Hadviga z ANO 2011 jako uvolněný náměstek za městskou hromadnou dopravu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru