Nový primátor Jiří Štábl považuje osobní komunikaci za zásadní
Na teplické radnici si primátor s náměstkem prohodili funkce. Namísto jednoho náměstka budou mít Teplice nyní tři. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Novým primátorem Teplic byl na ustavujícím zasedání teplických zastupitelů zvolený Jiří Štábl (ANO 2011). S dosavadním primátorem, který bude vykonávat funkci náměstka, si tak prohodili funkce. K zásadní změně dochází v počtu náměstků. Zatímco v uplynulém volebním období měly Teplice jednoho, nyní budou na radnici tři.

Náměstky byli kromě Hynka Hanzy, který bude řídit oblast dopravy, kultury, sportu a životního prostředí, zvolení Monika Peterková (ODS a TOP09) pro školství a Tomáš Hadviga (ANO 2011) pro oblast městské hromadné dopravy.

Nově zvolený primátor Jiří Štábl poděkoval zastupitelům za důvěru a zdůraznil, že je připravený věnovat veškerý čas práci pro město. Slíbil rovněž, že u něj budou dveře stále otevřené. „Osobní jednání považuji za základ dobré komunikace a vztahů.“ Dodal, že jako první úkol v nové funkci ho čeká schvalování rozpočtu pro následující rok.

Radu města kromě již uvedených doplní Petr Najman a Ondřej Hampejs (oba ODS a TOP 09) a trojice z ANO 2011 Vladimír Kossakowski, Petr Kohout a Eliška Tomášková. Do čela finančního výboru byl zvolený Jan Hadraba (ODS a TOP09), vedení kontrolního výboru se ujme Jakub Mráček (Volba pro! Teplice) a výboru pro dopravu dotace a smart city bude předsedat jeho stranický kolega Adam Souček.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru