Rok se strýčkem Emu

Rok se strýčkem EMU

Pořad v souvislostech


Rok se strýčkem Emu
Budeme vysílat

Dosud neprobádaná činnost partyzánů na Vysočině
Dosud neprobádaná činnost partyzánů na Vysočině
Rok modlitby
Vysílali jsme


Musica non grata

Musica non grata

Finanční gramotnost 4 - Nemovitosti
Audioarchiv
8. listopadu 2022 Na stole je téma Autor: P. Martin Holík

Znáte z vysílání Tv Noe! O novém albu Rok se strýčkem Emu, o písních s dětmi a pro děti, o umění, které kultivuje tvůrce i diváky a posluchače, hovoří Martin Holík s tvůrčím tandemem Emanuel Míšek & Josef Fojta.

Autorská dvojice Emanuel Míšek a Josef Fojta za umělecké a lidské podpory přátel & příbuzných je známá zejména z vysílání Tv Noe. Strýček Emu, oslík a další provázejí na TV Noe děti a troufám si říci, že neméně zábavně a zajímavě i dospělé. Znáte už alba Bylinky – písničky z hrnečku, Nářadí – písničky z kufříku, Vánoce – písničky z Betléma. Nyní se k nám dostává audio verze rozsáhlého audiovizuálního díla v podobě 28 (!) písní na CD Rok se strýčkem Emu. Navštivte také web www.fojtamisek.cz

S autory budeme v cyklu Na stole je téma hovořit nejen o novém albu, ale také obecně o tvorbě pro děti, které nejsou jen malými dospělými; o tom, že když se baví dospělí, nemusí se bavit děti a naopak; o tom, jak nesnadné je přiblížit se k duši dítěte a přitom neslevit z kvality, neříkat něco veršem, jen aby se to rýmovalo.

Těšte se, milí posluchači, na pondělí 14. listopadu v 9.00. Reprízu zachytíte v úterý 5 minut po půlnoci. Pořad můžete poslouchat také v audioarchivu.

Zahřeje srdce, pohladí uši, procvičí úsměv. Strýček Emu. Neobyčejné písničky o obyčejných věcech z pořadu tvůrců Josef Fojta & Emanuel Míšek, který můžete sledovat na televizi Noe, teď najdete i na novém CD Rok se strýčkem Emu. K dostání na e-shopu Proglasu a v audiotéce Slyš.to.

Emanuel Míšek je povoláním učitel, Josef Fojta je profesionálním hudebníkem, skladatelem, interpretem, v Hradišťanu „obsluhuje“ perkuse a klávesy.

Regiony

Regiony

Blahopřání

Pošlete svým blízkým k narozeninám či svátku písničku s přáním.

Darujte Proglas!