Galerie Harfa odměňuje za věrnost, pomocí nové aplikace nabízí slevy

Obchodní centrum Galerie Harfa má nový věrnostní program Moje Harfa pro své zákazníky. Mobilní aplikace s jednoduchou registrací a obsluhou nabízí už nyní 40 skvělých výhod v podobě slevových kupónů, odměn, zvýhodněných nabídek nebo exkluzivních výhod jako je parkování zdarma. A další budou přibývat. Při registraci nyní získá každý nový zákazník 10 bodů v hodnotě tisícikoruny. Ty lze obratem proměnit například za celodenní parkování zdarma. Návod, jak získat další body je dispozici na webu Galerie Harfa. 

Pod názvem Moje Harfa spustilo pražské obchodní centrum Galerie Harfa nový věrnostní program. „Náš věrnostní program je určen především pravidelným návštěvníkům, rezidentům, kteří bydlí v blízkosti nákupního centra, zaměstnancům z okolních kanceláří a víkendovým návštěvníkům ze spádové oblasti, kteří u nás pravidelně nakupují. Ty chceme odměnit za jejich věrnost a zpříjemnit jim nákupy u nás,“ říká Martina Tlustá, marketingová manažerka Galerie Harfa.

Do věrnostního programu Moje Harfa je zapojena většina obchodů Galerie Harfa. Po nákupu v obchodu stačí naskenovat účtenku do mobilní aplikace a body se automaticky přičtou na účet zákazníka. Za každých 100 korun nákupu získá 1 bod. Za nasbírané body pak čerpá odměny v podobě slevových poukázek do obchodů, odměn a exkluzivních výhod, jako třeba parkování zdarma nebo slevy v dětském koutku.

„Aktuálně mohou zákazníci díky aplikaci získat například dvacetiprocentní slevu do obchodu Next Kids, za nasbírané body pak slevovou poukázku do obchodů H&M, Pepe Jeans, CCC nebo Starbucks. U každé odměny je uveden potřebný počet bodů pro její získání. Parkování zdarma na celý den pak může mít zákazník za pouhé 3 body, což představuje útratu v hodnotě 300 korun,“ doplňuje Tlustá. Některé odměny jsou exkluzivní a lze je využít jen jednou, jiné lze čerpat opakovaně a postarají se tak o výhodnější nákupy při pravidelných návštěvách Harfy. Záleží jen na volbě zákazníka.  Slevy lze jednoduše uplatnit předložením v aplikaci vygenerovaného QR kódu ve vybrané prodejně.

Věrnostní aplikace Moje Harfa je zdarma ke stažení v obchodech Google Play a App Store. Po jednoduché registraci může zákazník okamžitě využívat její výhody. Načtení účtenek probíhá pomocí skeneru v aplikaci. Důležité je, aby účtenka byla vyfocena celá a neponičená. Čárový kód nebo QR kód nestačí. 

 

You may also like...