InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Timudej

    sobota 4.5 20:00 - MC Fabrika, České Budějovice

    Koncert.

  • Slavičí dům - pozvánka na benefiční představení

    sobota 4.5 19:30 - Třeboň, Divadlo J. K. Tyla

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Do Oseku přijely podpořit pingpongové oslavy legendy Orlowski a Panský

OSEK - Stolní tenisté Oseku, kteří v loňské sezoně dosáhli největšího úspěchu v padesátileté historii klubu v podobě postupu A i B týmu do vyšších krajských soutěží, si nadělili malý dárek v podobě přátelského exhibičního utkání s extraligovým KT Praha. Ve čtvrtek 10. listopadu nastoupili v obecním sále v Oseku mistři Evropy a vicemistři světa Milan Orlowski a Jindřich Panský proti hráčům místního týmu.

Každý z osmi hráčů TJ Osek sehrál jedno utkání na dva vítězné sety s jedním z extraligových hráčů. Ti prakticky stůl neopustili, když odehráli čtyři zápasy v řadě. Rozdíl ve výkonnosti bývalých reprezentantů a mistrů v duelu s hráči krajského formátu byl patrný, ale mistři většinou byli nuceni hrát naplno. Domácí se na ně chtěli vytáhnout, protože byla čest si s takovými soupeři zahrát, ti naopak neměli zájem, aby s papírově slabšími hráči neutrpěla jejich prestiž. Nakonec byli všichni spokojeni. I když hosté z extraligového KT Praha vyhráli 8:0, přeci jenom dvakrát museli o vítězství zabojovat. Nejdříve František Brandýs trápil Milana Orlowského a podlehl mu až v rozhodujícím třetím setu. To samé se podařilo i Liboru Holmanovi, který vzdoroval Jindřichu Panskému a prohrál také až ve třetím rozhodujícím setu.
Hned po přátelském utkání legendy pingpongového sportu předvedly padesátce příznivců sportu s nejmenším míčkem exhibiční ukázku ze svého umění proslulou po celém světě, za kterou se jim dostalo ovací na otevřené scéně.

 

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Malát Mlaka 

    Reagovat

     

    Krásná akceh,hezké zápasy a závětečná exhibice famózní!!

    Vloženo 11.11.2022 12:28:16

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace