Viktorie Mertová v soutěži Na lovu: „Stará jeptiška a studený čumák,“ přezdívají jí diváci

O tom, že novou posilou vědomostní soutěže Na lovu se stala Viktorie Mertová, už nás informoval portál Expres, ovšem my jsme se dozvěděli, jak fanoušci na Mertovou reagují a zda ji vůbec v soutěži chtějí…

Viktorie Mertová své rodiče nezapře. Zatímco maminka Zora Jandová je českou sportovkyní, textařkou, skladatelkou, moderátorkou, herečkou i zpěvačkou, tak tatínek je rovněž hudební skladatel, klavírista a producent. Stejně tak i její mladší sestra Esther Mertová se uchytila v divadle a Viktorie se nyní objevila jako nový člen soutěže Na lovu! Stala se totiž novou lovkyní a vystupovat bude pod jménem Belladonna!

Viktorie vystudovala mezinárodní teritoriální studia, americká studia, politologii a mezinárodní vztahy na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Tam také momentálně přednáší americké dějiny. Ovšem mimo práce a studií hraje amatérské divadlo a hlavně se stará o svou tříletou holčičku Madlenku.

„Přímo si zakládám na tom, že jsem pro naši Madlenku babi! Když jí vyprávím pohádky, vyžaduje, aby byly všechny o babičce Zoře a Madlence. A taky v nich musím zmínit druhou babičku Ludmilku,“ svěřila se Zora Jandová Blesku pro ženy.

„Teď jsme spolu hodně, protože Viki se svým manželem Jirkou předělávají v Praze byt a prozatím jsou s námi v Mníšku. A i když se loni v březnu těšili, jak už budou v červnu zpátky ve svém, což se kvůli covidu, který napadl i dělníky, nestalo, myslím si, že je jim tady dobře. Pro dítě je Mníšek určitě lepší než Praha. Je tu les, rybník, čerstvý vzduch,“ a dokonce se podělila i o trochu soukromí.

Ovšem jak bude lovkyně Viktorie zvládat kritiku, která od fanoušků přichází na sociálních sítích? Nejenže dává na frak jejich oblíbenému moderátorovi Ondřeji Sokolovi, ale zdá se jim přímo nesympatická!

Nechápu to nesmyslný jméno a zatím je mi teda silně nepříjemná.

Belladonna jako že Rulík Zlomocný nebo pornoherečka? Vypadá starší, a ještě ji takhle usedle obléknou. Dělá ostudu.

Belladonna znamená v překladu nádherná žena. Tak to se sekla s tím jménem.

Nehodí se tam. Do té party se tam vůbec nehodí, i když je velice chytrá.

Oblečená jako jeptiška, vlasy z 50. let. Žádný úsměv, studený čumák.

Viktorie samozřejmě nemůže za to, jakým způsobem ji prezentují jako lovkyni a jaké jí vybírají oblečení. Ovšem má spousty znalostí, které jistě diváky ohromí a časem si jejich sympatie získá. Jak psala divačka, je to hlavně o zvyku.

Zdroj: Facebook, Expres, Blesk, redakce