Do kontejneru na BIO odpad lidé naházeli kusy nábytku. Město do problémové lokality kontejnery přistavovat už nebude
Foto: město Louny
Louny

Louny - Na několika stanovištích po Lounech byly v uplynulých dnech přistaveny velkoobjemové kontejnery na biologicky rozložitelný odpad. I přes upozornění byl v ulici Čeňka Zemana do kontejneru odložen objemný odpad. Píše o tom Městský úřad v Lounech na svých webových stránkách.

"Jelikož nebyla opět dodržena stanovená pravidla ani po předchozím upozornění, nebude v této lokalitě v dalších plánovaných termínech 11.11. – 13.11. a 25.11. – 27.11.2022 kontejner na biologicky rozložitelný odpad přistaven. Ve zbylých lokalitách proběhne poslední přistavení kontejnerů na biologicky rozložitelný odpad prozatím dle harmonogramu beze změny," informuje radnice.

1411bio2

HARMONOGRAM:

 

Lokality: Parašutistů, Dobroměřická, Říční, Brloh

  • 18.11. – 20.11.

 

Lokality: Masarykovy sady, Na Losech, Čeňka Zemana, Nečichy

  • 25.11. – 27.11.

 

Ostatní druhy odpadu lze zdarma odložit ve sběrném dvoře v Rybalkově ulici v Lounech.

Otevírací doba:

Pondělí až pátek
8:00 – 18:00 hod.
Sobota a neděle 11:00 – 17:00 hod.

Telefon: 493 645 802

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru