InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Beseda s cestovatelem

    Čtvrtek 16.5 16:30 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Suché Vrbné Železničářská 12, České Budějovice

  • Kultura Na Kanále

    Čtvrtek 16.5 17:00 - Vodácké centrum České Vrbné

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domácí Sokol zlomil soupeřky až v poslední čtvrthodině

PÍSEK - Po téměř měsíční zápasové pauze, kterou přerušilo týmu Písku jenom utkání Českého poháru v Mostě, se znovu rozběhla nejvyšší soutěž házené žen - interliga. Družstvo Písku, které je aktuálně třetím nejlepším českým týmem a čtvrtým v česko-slovenské tabulce, se v rámci 8. kola představilo v sobotu 19. listopadu před vlastními fanoušky. Písečanky hostily tým Poruby, kterému vstup do nového ročníku vůbec nevyšel a s jednou výhrou se krčí na předposledním místě. Severomoravanky jsou zvyklé na mnohem lepší pozice, ale tu současnou si po prohře s favorizovaným Pískem zatím nevylepší.

Sokol Písek - DHC Sokol Poruba 29:22 (14:12)
Sestava a branky Písku: Bezpalcová, Kržová, Preslová - B. Velková 2, Kordíková, Plojharová, Hanzelínová, Korešová 10, E. Svobodová 5, Bicanová 1, M. Svobodová 4, Stellnerová 6, Chlupová 1
Nejvíc branek Poruby: Konečná 6, Hiraldo 5/1
Rozhodčí: Hájek, Kozler Tomáš. Diváků: 225

Domácí házenkářky vstoupily do utkání dobře, rychle si vypracovaly třígólové vedení, ale hostující hráčky jim dobře sekundovaly a nenechaly domácí Sokol více odskočit. V jeho řadách excelovala hlavně nejlepší střelkyně celé soutěže Iveta Korešová, která se po drobném lékařském zákroku vrátila na palubovku v dobré formě. Jistotou a úspěšnými zákroky podporovala své spoluhráčky v poli brankářka Eva Bezpalcová. I tak se ale domácím dlouho nedařilo hosty ze severu Moravy definitivně zlomit. Až čtvrthodinu před koncem Písečanky zvýšily svůj náskok na pět gólů a tým hostí už nenašel odpověď. Pak už trenér Jan Pavlovský dal příležitost všem hráčkám domácího celku a ty nejmladší tak mohly posbírat cenné zkušenosti.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace