Dnes Úterý - obcasny-dest 14°C
Zítra Středa - obcasny-dest 16°C
Úterý 7. 5. 2024
Svátek má Stanislav
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
DivadloPražská kulturaVíkend

Vtípečky se zelím přivezou na Žižkov svéráznou show

26. 11. 2022
Komediální skupina Vtípečky se zelím přináší své nejvypečenější vtipy do Pracovny na Žižkově. V sobotu 26. listopadu se mikrofonu chopí šestice komiků, kteří divákům naservírují vtipy ze všech sfér lidského života.

„Komediální skupina Vtípečky se zelím se dala dohromady na různých open micích, což jsou večery, při nichž se mikrofonu může chopit kdokoli a zkusit si, jaké to je říkat vtipy. To, co lidé uslyší v žižkovské Pracovně, bude výběr nejlepšího materiálu, kteří vystupující dali dohromady za zhruba posledního půl roku,“ říká Ondřej Cabal, který bude večer moderovat.

Spolu s ním se návštěvníci mohou těšit na další komiky, a to na Adama Korytáře, Aleše Pitrmoce, Jiřího Štrauba, Martina Černého a Erika Zahradila. „Jedná se o komiky nové generace. Lidé je ještě nemohou znát z televize nebo ze streamovacích služeb, svoji pověst si teprve budují a jsou odhodlaní se dostat mezi špičku tuzemské stand up komedie. Jsou to mladí umělci se svérázným humorem, kteří s Vtípečky se zelím absolvovali nespočet open miců v Praze i menších městech,“ přibližuje Cabal.

Komediální skupinu Vtípečky se zelím založili v roce 2022 Ondřej Cabal a Aleš Pitrmoc. Jejím cílem je shromažďovat začínající komiky a kolektivně rozvíjet řemeslo stand upu. V tom jim pomáhají také známí a zkušení komici Jiří Jakima a Tigran Hovakimyan. Členy skupiny mohou lidé pravidelně vídat v pražských podnicích Myslíš? a Ty kávo!

2022-vtipecky


Autor: Alo

Praha 14: Čiperkafest v parku U Čeňku

Včera v 15:39 | Aktualizováno 30. listopadu -0001, 00:00

Rodinný festival v parku U Čeňku v Praze 14. Pobaví se děti, teenageři, rodiče, babičky i dědové. Akce se koná v neděli 19. května od 10 do 18 hodin.

Den dětí se Středisky volného času a IZS.

Včera ve 13:56

Oslava svátku dětí se Středisky volného času a IZS. Těšit se můžete na ukázky volnočasových aktivit, výtvarné a tvořivé dílny, sportovní a freestylovou zónu, divadelní představení, prezentaci IZS, letní kino a mnoho dalšího.

V Galerii 1 je Humoreska

Včera v 10:42

Pondělní podvečer patřil v Galerii 1 dvojici přátel Miclovi a Miffkovi, kteří zahájili společnou výstavu s názvem Humoreska. Obrazy plné barev, humoru a příběhů můžete zhlédnout do 24. května. Kurátorkou výstavy je Renata Mužíková.

Psí den na Lužinách pobaví a pomůže

Včera v 10:08

V sobotu 18. května se v Centrálním parku na Lužinách bude konat již 8. ročník Psího dne. Nebudou chybět soutěže, z nichž nejnapínavější bude bezpochyby skok do výšky. Hlavním cílem celé akce je nejen návštěvníky pobavit, ale především pomoci pejskům z útulků. Ty budou na akci nabízet pejsky...

X RUN, rodinný běh v Praze 10

Včera v 07:36

Na Sídlišti Solidarita se v sobotu 18. května koná běžecký závod X RUN, pořádaný radnicí Prahy 10. Tento závod je otevřený pro účastníky všech věkových kategorií, začátečníky i protřelé závodníky.

Výstava: Příroda kolem nás

4. května 2024 v 16:57

V atriu radnice Prahy 13 na Slunečním náměstí se koná výstava Jana Sedláčka příroda kolem nás, která bude trvat až do 24. května.

Prosecká zastaveníčka se vrací do Parku Přátelství

3. května 2024 v 16:34

Praha 9 zve na Prosecká zastaveníčka do Parku Přátelství. Koncerty se budou konat od května do září vždy v úterý, začnou v 18 hodin a jsou zdarma.

Vycházka u příležitosti výročí přesunu ostatků Karla Hynka Máchy

3. května 2024 v 15:08

Spolek Malostranský hřbitov ve spolupráci se spolkem Svatobor zvou na již tradiční vycházku u příležitosti výročí přesunu ostatků Karla Hynka Máchy na Vyšehradský hřbitov, od nějž v letošním roce uplyne 85 let. Vycházka se uskuteční ve středu 8. května od 14 hodin. Sraz je před bazilikou sv. Petra...

Výtvarnice a malířka Andrea Králová v Novoměstské radnici

2. května 2024 v 10:21

Výstava obrazů a objektů kostýmní a scénické výtvarnice a malířky Andrey Králové Návraty se bude konat v přízemní galerii Novoměstské radnice v Praze 2 od 5. května do 2. června.

Pro Miminka do dlaně

2. května 2024 v 05:14

V neděli 5. května se slaví Světový den rodičů předčasně narozených dětí. Nedoklubko organizuje na tento den charitativní běh/procházku s cílem podpořit rodiče předčasně narozených dětí na jednotkách intenzivní a intermediální péče 27 českých perinatologických center, kde se specializují na péči...

Malostranský hřbitov: Májové slavnosti

1. května 2024 v 10:38

Spolek Malostranský hřbitov zve na již 15. ročník obnovených Májových slavností, který se uskuteční v neděli 19. května od 14 hodin na Malostranském hřbitově. Na akci proběhne křest nejnovější publikace o hřbitově, tentokrát zaměřené na téma železnice.

Z Encyklopedie Prahy 2: Vilém Blodek a Antonín Dvořák

1. května 2024 v 09:13

První květen, nejen lásky čas a svátek práce, ale také významný den Roku české hudby. Vzpomeňte na dva hudební velikány, kteří mají v tento den výročí. Oba žili ve stejné lokalitě, v Ječné a v Žitné ulici.

Další články
Nahoru