Celebrity

26. listopadu 2022 10:50

Tomáš Durčák

Manželka Vladimíra Růžičky Marie má novou práci, klientky za ní jezdí přímo domů

Zatímco Vladimír Růžička v říjnu o svůj post hlavního trenéra hokejového týmu Litvínova přišel a nyní zde trénuje dorost, jeho manželka Marie Růžičková se naopak z nové práce těší. Po dlouhém hledání i odmítání ze strany manžela však nyní našla novou profesi, v níž se chce realizovat. A objednat se můžete i vy.

Dlouhodobý problém s hledáním práce

Dcera Vladimíra a Marie Lejla oslavila v říjnu již páté narozeniny a maminka Marie měla celý letošní rok velkou chuť vyrazit do práce. Její hledání však nebylo snadné, částečně i pro to, že byť Marie dle svých slov nemá problém s žádným zaměstnáním, její manžel to vidí jinak.

„Neohrnuju nos ani nad prací v Lidlu. Tak to vůbec není. Manžel si nepřeje, abych dělala takovou práci a šla na kasu. Řeší, že jsem jeho manželka a že Růžičková nebude dělat za kasou. Vypadá to blbě. Je to těžké, chtěla bych ale něco dělat,“ vysvětlila Marie, proč nemůže jít dělat úplně jakoukoli práci, v srpnu pro eXtra.cz.

Po loňském konci v Hradci Králové letos Vladimír Růžička přišel i o místo trenéra v Litvínově:

Zároveň přiznala, že díky práci manžela v podstatě pracovat nemusí, ale přesto by něco moc ráda dělala, čímž reagovala mimo jiné na častou kritiku, kterou schytává od hejtrů. Nyní však možná Marie konečně našla to pravé a bude mít prostor naplno se realizovat.

Nová profese

Rozhodla se udělat si kurz pletení a prodlužování copánků a začít tuto službu nabízet veřejnosti. Pro tyto účely si založila i nový instagramový účet, kde se mimo jiné pochlubila svým zkušebním pletením právě na dceři Lejle.

V tuto chvíli se tak kdokoli může k Marii Růžičkové objednat a nechat si copánky uplést. „Napadlo mě to tak, že jsem si tuto metodu sama vyzkoušela. A nedělá ji každý. A tolik se mi to zalíbilo, že jsem si udělala kurz, řekla Marie eXtra.cz.

Jak já tě Miluju to není snad ani možný (chápou všechny maminky)....pro tebe všechno lásko moje největší ❤️❤️❤️

Posted by Marie Růžičková on Sunday, November 20, 2022

„Prodloužení, tedy pletení, trvá tři až čtyři hodiny. A copánky mi zaberou až osm hodin. Záleží na tloušťce, ale strašně mě to baví,“ svěřila se manželka slavného hokejisty, že její práce rozhodně není žádná časově nenáročná pohoda.

O zákaznice nemá Marie nouzi

Konkrétně nyní Marie nabízí prodlužování rovných i vlnitých vlasů za 4 tisíce korun s tím, že by zákaznici měly vydržet 2 až 3 měsíce, a také pletení copánků za 6 tisíc korun s tím, že jejich výdrž odhaduje na 3 až 4 měsíce. O zájemkyně aktuálně nemá zájem i přesto, že musí přijet ony k ní domů.

„Mám to tady k tomu vše přizpůsobené. Aktuálně se ale víc hlásí ženy na prodlužko než copánky. Ty budou žádané spíš v létě,“ dodala Marie.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 5. 2024

Kdyby byl každý den jako dnes, život by byl ráj, Berani. Je to pro vás potenciálně nádherné období. Možná najdete odpovědi na problémy, které vás trápí už několik týdnů. Při všech rozhovorech mějte uši otevřené. Mohli byste narazit na dílo, na které jste dlouho čekali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.