InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ivana Říhová: Muzeum v proměnách času (1967-2024) – historická přednáška

    Úterý 21.5 17:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna

  • Klub deskových her

    Úterý 21.5 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Milevští čtvrťáci rozstříleli své vrstevníky ze Sparty Praha

MILEVSKO – Hokejisté čtvrtých tříd HC Milevsko 1934 si v neděli připsali cenný skalp, když v přátelském utkání rozstříleli stejně mladé hokejisty Sparty Praha 13:4. „Vysoké vítězství dneska odpovídá obrazu hry, ale moc to neprožíváme, protože Sparta tady nebyla v nejsilnějším složení, a i když tu měli šikovné kluky, tak druhá půlka jejich týmu ještě hrála v Letňanech,“ podotkl hlavní trenér milevských čtvrťáků Jiří Rybák. Vítězství tedy nepřeceňoval, naopak našel i nějaká negativa. „Chybí mi trochu větší zápal do hry, takový ten hlad po puku. Neříkám, že máme hrát nějak agresivně a faulovat, ale prostě víc bruslit a rvát se o ten zápas. Velice dobře tohle hraje Vašek Mošovský, který to v sobě má a jde si za kotoučem, ale zatím máme takových kluků málo,“ dodává Rybák.

Přestože mistrovskou soutěž ještě hrají čtvrťáci v minihokeji, tak tentokrát si zahráli na velké kluziště, kde už budou hrát dorazoví hokejisté ročníku narození 2013 příští rok pátou třídu. Pro většinu hokejistů Milevska to ale nebyla žádná novinka, protože už ve velkém hokeji pomáhají mladším žákům. „Na velké hřiště jsme hráli zhruba po měsíci, takže nás to prověřilo a zápas splnil účel. Ze začátku to byl trochu chaos, než si na to zase kluci zvykli," doplnil kouč na závěr.

Po zápase si každý z hráčů ještě zajel nájezd mimo soutěž:

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace