Sledujte nás na sociálních sítích

Články

iPhone na předplatné. Kdy společnost Apple představí tuto službu?

Napsal

dne

V dnešní době je metoda předplatného běžnou záležitostí velké části populace po celém světě. Kromě mediálního obsahu, jako je například Netflix, Apple Music či Spotify si ale v budoucnu budeme moci pronajmout také samotný hardware, aniž bychom k tomu potřebovali lichvářského prostředníka. Společnost Apple se totiž chystá rozšířit svou předplatitelskou nabídku přímo o iPhony, iPady, nebo třeba MacBooky a to za výhodných podmínek.

O této skutečnosti jsme vás informovali nedávno, nicméně podle Marka Gurmana z agentury Bloomberg se na službě neustále pracuje a veřejnosti bude představena nejdříve koncem letošního roku, případně začátkem toho příštího. Tato služba bude propojena s Apple One a Apple Care a umožní tak spotřebitelům v rámci měsíčního poplatku využívat nejnovější model zařízení s možností výměny za novější, jakmile bude uveden na trh.

To znamená, že zákazník bude mít konkrétní zařízení v pronájmu, takže ho nikdy nebude oficiálně vlastnit a na konci předem stanoveného období (v případě, že službu neprodlouží) jej odešle zpět společnosti Apple. Není však známo, ve kterých zemích bude tato služba prvotně nabízená. Aktuálně můžete na českém trhu podobné služby pronájmu od prostředníků využít, nicméně podmínky jsou z hlediska dlouhodobého pronájmu spíše nevýhodné.

Mac Apple Sales - The PC Works - Business and Home

Zdroj: AppleMagazine.com

Pokračovat ve čtení
Placená propagace Kruh
Začít komentovat

Návody | Tipy

Zajímavé odkazy

iMore.cz – Eshop s příslušenstvím a náhradními díly pro Apple iPhone, iPad i Watch za výhodné ceny a s opravdu rychlým dodání, do 24h

MacBookarna.cz – Bazar s použitými Apple MacBooky PRO/AIR/WHITE se zárukou

Poslední recenze

Oblíbené články