Tykač, Pešková, Šnobr i Barta. Podívejte se, jak vypadala naše investiční konference Money Maker

Když trhy padají, máme si něco přát. Nebo spíš zavřít oči a investovat? A co s energiemi? První ročník Money Makeru to má za sebou.

Iva BrejlováIva Brejlová

mm_1-1Event

Foto: Jan Nechvíle/CzechCrunch

Investiční konference Money Maker od CzechCrunche

0Zobrazit komentáře

Víc než dvacet řečníků a mezi nimi mimo jiné Pavel Tykač, Michal Šnobr, Jan Barta i Daniela Pešková. Sedm tematických bloků a stejný počet panelových diskusí. Celkem 390 prohovořených minut ze strany spíkrů. A nespočet dalších v rámci diskusí v kuloárech. Money Maker z dílny CzechCrunche přivedl lidi do investičního varu. Pojďte s námi nasát atmosféru akce, která ví, jak vydělat, a dokáže to říct i vám.

Od energií přes akcie až po krypto a dokonce i umění. Money Maker se hned napoprvé představil ve velkém. Stal se zajímavou networkingovou událostí: přes 700 účastníků akce zaplňovalo nejen místa v přednáškovém sále, ale také prostory u stánků vystavovatelů i několik o něco klidnějších zón pro ty pravé byznysové rozhovory. A že bylo o čem mluvit…

Inspiraci přinesl blok věnovaný drahým energiím, kde se objevili mimo jiné Pavel Tykač, majitel skupiny Se.Ven Energy, či analytik a investor Michal Šnobr. Poslouchali jsme také Andreu Lauren, partnerku investičního fondu Rockaway. Situaci na trhu nemovitostí rozebrali kromě dalších Omar Koleilat a Marcel Soural z předních developerských skupin Crestyl a Trigema či Lukáš Foral ze společnosti Progresus, generálního partnera akce.

Pak tu byly poněkud odvážnější investiční příležitosti. Že se v kryptu dějí velké věci – a proč je dobré raději zavřít oči –, řešili Juraj Forgacs z investiční platformy Fumbi nebo Jakub Hlavenka z těžební firmy 2Bminer.com. Záživnou keynote předvedly Anna Pulkertová z J&T Banky i Anna Píchová z Cyrrusu. A večer uzavřel internetový podnikatel, obchodník a partner v Pale Fire Capital Jan Barta.

Těšila nás spousta dalších skvělých řečníků, ale nechceme vás unudit – raději nasajte atmosféru akce z výběru fotek, které jsme pro vás připravili. Pokud vám to nestačí, doporučujeme přejít na samotný web akce, kde jich najdete víc.


money maker

Foto: Jakub Hrabal/CzechCrunch

Co Čech to investor

money maker

Foto: Jakub Hrabal/CzechCrunch

Networking


Děkujeme za plný sál i skvělou atmosféru všem návštěvníkům. Děkujeme i samotným partnerům, jmenovitě generálnímu partnerovi Progresus, hlavním partnerům 2Bminer.com, J&T Bance a XTB Online Trading i partnerům eventu, firmám Avant, Cyrrus, Ideální nájemce, Natland, Portu, Roger a Wood & Company.

Nestihli jste koupit lístek? Nemohli jste dorazit z jiného důvodu? Netřeba smutnit, už teď jsme pro vás začali připravovat další ročník. Druhé vydání události Money Maker proběhne v listopadu 2023. Doporučujeme vytvořit upomínku do kalendáře, číst CzechCrunch a sledovat web samotné konference.

Rubriku Investice podporujíxtb_online-investing_logo_rgb-1jet-investment_logo_srgbjt-bankaamundi

Diskuze (0)

Novinka

Anonym