TOPlist

Autoboti hlásí návrat! První trailer na Transformers: Probuzení monster láká na bestie z džungle

transformers probuzeni monster 29

Paramount Pictures ve spolupráci se studiem Skydance připravuje nový film ze série Transformers. Konkrétně jde o sedmý díl (když počítáme i spin-off Bumblebee) s podtitulem Probuzení monster. Na režisérské křesílko tentokrát usedl Steven Caple Jr. (Creed II, Sígři) a hlavní role obsadili méně známí herci Anthony Ramos (Zlouni) a Dominique Fishback. Ve formě hlasů nemá chybět ani Peter Cullen coby Optimus Prime, případně oblíbený herec i dabér Ron Perlman jako Optimus Primal.

Příběh je inspirován animovanou sérií Transformers: Beast Wars. Ta pojednává o nejstarších robotech, kteří jsou uvězněni ve své původní podobě divokých zvířat. V traileru se představuje Cheetor (bojový robot, který se mění v geparda) nebo Optimus Primal, vůdce starodávných robotů, který nese podobu obří gorily. Společně mají bojovat proti té „dosud největší hrozbě“, jak zazní v traileru.

Česká distribuční společnost CinemArt potvrdila, že premiéru bude mít snímek 8. června 2023. Zároveň by v příštím roce mělo do kin dorazit pokračování spin-offu Bumblebee, na kterém se také podílí James Vanderbilt.

Autor článku Jakub Fišer
Jakub Fišer
Novinář, fanoušek moderních technologií, letních měsíců a asijského jídla. Mám rád filmy od Lynche, obrazy od Pollocka, french house a fotbalový klub Arsenal. Ve volném čase hraju na PlayStationu a chodím běhat.

Kapitoly článku