Transferový boulevard: City je ochotno pustit Grealishe, Leeds byl blízko Gakpa, Moura se vrátí do Brazílie

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech britská média.  

Transferový boulevard: City je ochotno pustit Grealishe, Leeds byl blízko Gakpa, Moura se vrátí do Brazílie

Football Insider: Manchester City by byl ochoten prodat svou rekordní posilu, sedmadvacetiletého Jacka Grealishe, a to proto, aby eventuálně mohl financovat podpis smlouvy s devatenáctiletým anglickým záložníkem Judem Bellinghamem, jenž je na odchodu z Borussie Dortmund.

Mundo Deportivo: Pokud nevyjde preferovaný přestup Thomase Meuniera na trase Borussie Dortmund - Barcelona, pak by jednatřicetiletý belgický pravý obránce měl mít na stole nabídky dalších zájemců včetně AC Milán, Juventusu, Manchesteru United a dvou, v tuto chvíli nespecifikovaných, londýnských klubů.

Cadena Ser: Třiadvacetiletý brazilský útočník Atletica Madrid Matheus Cunha by se měl v lednovém přestupovém období připojit k Wolves

90min: Podle manažer Leedsu Jesseho Marsche byl jeho klub během letního přestupového období velmi blízko přestupu Codyho Gakpa, který je aktuálně po třech gólech na mistrovství světa jedním z nejpoptávanějších útočníků směrem k zimnímu přestupovému termínu. 

Bolavio: Flamengo intenzivně sleduje situaci Lucase Moury z Tottenhamu a to poté, co se Mourův bývalý klub Sao Paulo nedokázal s hráčem dohodnout na možné smlouvě. Moura ve výběru Antonia Conteho nemá pevné místo v sestavě a předpokládá se, že nejpozději v létě severní Londýn opustí.

Football Insider: Leeds United zvažuje možnost, že by v lednu dal nabídku na návrat 30letého novozélandského útočníka Chrise Wooda z Newcastlu United. Wood Elland Road opustil před pěti lety, když odešel do Burnley.

TeamTalk: Liverpool se zřejmě pokusí zpeněžit Nabyho Keitu a nahradit záložníka Reds hvězdou Neapole Piotrem Zielinskim. Cena polského playmakera se podle aktuálních informací pohybuje na hladině relativně dostupných 35 milionů liber.

Calciomercato: Manchester United se stejně jako třeba Tottenham zajímá o základní stavební kámen obrany Neapole a Jižní Koreje Kim Min-jaeho, domovská Neapol si ale korejskou hvězdu hodlá pojistit novým kontraktem, ve kterém má údajně chybět i výstupní klauzule.