OBRAZEM: V Nepomyšli byl jarmark. Nechyběla mše, hudební vystoupení ani čert s Mikulášem
Mikulášský jarmark v Nepomyšli. Foto: Laurencia Helásková
Louny

Nepomyšl - V sobotu 3. prosince 2022 se v Nepomyšli na Podbořansku konal Mikulášský jarmark. Program byl opravdu pestrý a i přes mlhavé počasí přišly desítky lidí.

Akce začala v místním kostele sv. Mikuláše poutní mší, poté vystoupil pěvecký sbor Egeria. Během dne čekalo návštěvníky hned několik hudebních vystoupení, např. dětí ze Základní umělecké školy, Karla Gotta revival Morava, zpěváka Marcela Zmožka, skupiny Argema nebo Žihelského sboru.

Také se vyhlásily výsledky soutěže výstavy obrázků mladých hasičů. Kdo chtěl, mohl si poslechnout komentované prohlídky k restaurovaným malbám v kostele.

Vrcholem akce bylo rozsvícení vánočního stromečku a ohňostroj.

FOTO

0512jarmark1

0512jarmark2

0512jarmark3

0512jarmark4

0512jarmark5

0512jarmark6

0512jarmark7

0512jarmark8

0512jarmark10

Foto: Laurencia Helásková

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru