Aňa Geislerová zveřejnila vzpomínkové svatební foto: Nevěstu v bílých šatech rozhodně nečekejte!

Herečka Aňa Geislerová včera oslavila 19. výročí svatby se svým manželem. Při této příležitosti zveřejnila vzpomínkové fotografie z místa, kde se vzali. A jak je na první pohled patrné, nebyla to tradiční svatba, kterou si představí každý z nás. Aňa se svým nastávajícím manželem totiž vůbec nevypadali jako nevěsta a ženich!

Herečka Aňa Geislerová se 6. prosince 2003 provdala za režiséra a dramatika Zdeňka Janáčka. A soudě podle fotografií, které zveřejnila ze svého velkého dne na sociální síti Instagram, byla tehdy pěkná zima. Proč by jinak nevěsta a ženich měli ve svůj velký den na sobě zimní bundy a pletené čepice?

Při pohledu na dvojici ve zcela běžném oblečení by rozhodně nikdo neuhodl, že se jedná o pár vstupující do svazku manželského. Celá jejich svatba vypadala, jako by se jim myšlenka říct si své ano zrodila v hlavě při procházce městem. ,,A byli jsme tam jen my dva. A naše svědky jsme našli v kavárně na náměstí,“ prozradila herečka u příspěvku.

Zajímavý je však už samotný úvod, kterým autorka svůj příspěvek začala. ,,No, on si mě ani nevzal, ale já bych si pana Janáčka vzala i teď. 6. 12. 2003 to začlo a ta sklenka na přípitek byla slušně velká… to taky pořád platí,“ napsala Aňa ke snímkům zveřejněným na Instagramu, kde dále uvedla, že její manžel naštěstí tuto sociální síť nenavštěvuje, a tudíž netuší, co se děje za jeho zády.

Zdroje: Instagram, autorský text