InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Třeťáci Milevska makají, aby se dostali do áčka. Čeká je i domácí vánoční turnaj

MILEVSKO – Proti Jindřichovu Hradci a Strakonicím sehráli další domácí zápasy krajské soutěže hokejisté třetích tříd HC Milevsko 1934. Jednotlivá utkání se v kategorii hrají na dvou polovinách hřiště souběžně na třikrát 15 minut čistého času s minutovými intervaly pro střídání, a aby se hra neustále nekouskovala nájezdy, které následují po každém přestupku, tak fauly rozhodčí jen signalizují a počítají, aby se pak odjely naráz po skončení třetin. Milevští trenéři Stanislav Polodna a Martin Havran se u áčka a béčka pravidelně střídají, aby měli dohled nad všemi hráči. A aby je motivovali, tak občas zlepšující se hráče posunou z béčka do áčka a naopak.

Milevští třeťáci odehrají ještě příští týden mistrovské zápasy na Motoru České Budějovice a pak už se budou chystat na domácí turnaj, který odehrají ve čtvrtek 29. prosince. Proti místním hráčům ročníků narození 2014 a mladším nastoupí HC Vimperk, TJ Tatran Sedlčany, HC Tábor a HK Kralupy nad Vltavou, hrát se bude nejspravedlivějším systémem každý s každým.

Ve středečních Milevských novinách zhodnotí trenér Stanislav Polodna oba soupeře a také prozradí, jaké prvky aktuálně se svým trenérským kolegou zařazují do tréninku. Nesou už ovoce? Čtěte středeční tisk! Zatím si můžete prohlédnout fotografie ze zápasů proti Strakonicím.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace