Jaké změny provedla Andrea Verešová ve firmě? A daří se jí vůbec v podnikání?

Přidat na Seznam.cz

Andrea Verešová (42) nespoléhá pouze na hezkou tvářičku. Od roku 2012 je také spolumajitelkou firmy, pod níž rozjela módní značku Aver Fashion. Avšak podle Sedmičky se Verešová zbavila své obchodní partnerky Lucie Maliníkové (45), jež ji před lety přivedla do problémů.

V roce 2018 magazín Sedmička informoval o tom, že se firma Andrey Verešové Fashion City, s. r. o., potýká s exekucí. Exekuční příkaz v částce přes 3 miliony korun tehdy vydal soudní exekutor Pavel Pajer z Exekutorského úřadu v Tachově. Ačkoli dlužníkem nebyla přímo Verešová, ale její kamarádka a obchodní partnerka Lucie Maliníková, Andrea se kvůli tomu dostala do velkých problémů.

Kamarádku nahradila

Andrea Lucii ve firmě nahradila. 15. 9. 2020 se konala valná hromada, jejíž předsedkyní a zapisovatelkou byla právě Verešová. Zde Lucie byla ze své funkce jednatelky firmy odvolána. Vypadá to, že se vztahy od exekuce nikdy neurovnaly.

„Předsedkyně valné hromady navrhla přítomným změnu ve statutárním orgánu společnosti, když navrhla odvolat jednatelku Lucii Maliníkovou z funkce jednatelky společnosti, a to s účinností ke dni rozhodnutí valné hromady,“ stojí ve veřejně dostupných dokumentech. Andrea Verešová navrhla, aby do funkce nové jednatelky společnosti šla jistá Lucie Procházková z Brna.

Daří se jí v podnikání?

Další otázkou je, zda se modelce vůbec v podnikání daří. Verešová totiž své produkty skoro každý den propaguje na svém Instagramu, kde dokonce i často dává slevy. Mohou za to vyšší ceny jejích produktů? Nebo fakt, že nabízí pouze velikosti XS a S, výjimečně M?

Moc jí to slušelo

Nutno uznat, že je Verešová nádherná žena. Jak píše Blesk, nedávno si vyšla s manželem Danielem Volopichem (58) na slavnou milánskou operu La Scala a svou luxusní postavu předváděla v odvážné róbě. „Je to pro mě velká čest, že jsem se mohla zúčastnit oficiálního otevření La Scaly. Neskutečný zážitek. Děkuji za pozvání,“ napsala na sociální sítě.

Slušelo jí to? Posuďte sami.

Zdroj: SEDMIČKA, Blesk, Instagram