Spider-Man Across The Spiderverse

Spider-Man: Across the Spider-Verse vypadá fantasticky

18. 12. 2022
Zdroj náhledu: Sony Pictures Entertainment

Spider-Mana: Paralelní světy jsme si určitě všichni zamilovali. Neuvěřitelná animace a představení Milese Moralese, Gwen Stacy, Petera Porkera, Peni Parker nebo Petera Parkera jako Spider-Man Noira byly naprosto fantastické. Nyní se tvůrci očividně rozhodli jít ještě dál a trailer ukazuje, že nás čeká pořádná jízda s ještě více pavoučími hrdiny, a to Across the Spider-Verse neboli Napříč paralelními světy.

V traileru si můžete všimnout Gwen Stacy a Milese Moralese, jak se ocitnou v hlubinách paralelních světů, kde se scházejí snad všichni Spider-Mani. Vrátí se Peter B. Parker jako Spider-Man, objeví se Spider-Punk nebo Spider-Woman Jessica Drew. Nejzajímavější je ale Spider-Man 2099, Miguel O´Hara, a ve filmu i vy zjistíte proč. Hlavním padouchem se má stát The Spot, což je v komiksech jeden z největších Spideyho soupeřů. Nyní k těm špatným zprávám. Spider-Man: Across the Spider-Verse má bohužel být rozdělený na dvě části. Ta první půjde do kin už 1. 6. 2023 a jí se týká tato novinka, ta druhá se jmenuje Spider-Man: Beyond the Spider-Verse a do kin půjde bohužel až 29. 3. 2024.

Patrik Klicman

Milovník her s pořádným příběhem už od prvního releasu Age of Mythology, ke kterému se dostal náhodou jako malý devítiletý kluk. Nyní je to spíš herní konzerva, která má dilema u každé nové hry, jestli ji vůbec má spustit. Jinak se jedná o vášnivého čtenáře knih a komiksů, hráče Dračího doupěte, duševního sběratele herních figurek a milovníka grilování.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.