OBRAZEM: Dům pokojného stáří svaté Ludmily ovládla vánoční atmosféra
Sváteční posezení s nejbližšími. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Chabařovice – Koledy, vůně cukroví, sváteční atmosféra. V Domu pokojného stáří svaté Ludmily v Chabařovicích proběhlo v pondělí 19. prosince 2022 vánoční setkání klientů a jejich nejbližších.

Vedoucí Petra Vaněčková uvedla, že jde o pravidelnou akci na konci roku, ke které se vrátili po dvouleté přestávce zapříčiněné pandemií nemoci COVID - 19. „Cílem je každoročně před Vánoci umožnit všem našim klientům se sejít se svými nejbližšími u štědrovečerní večeře, než si je na svátky vezmou domů jejich rodiny,“ řekla vedoucí Domu pokojného stáří svaté Ludmily v Chabařovicích.

Na svátečně vyzdobené stoly servíroval personál řízek s bramborovým salátem, cukroví, kávu nebo čaj. Všichni měli možnost si také připít šampaňským.

Vánoční setkání doprovázela výstava výrobků zdejších seniorů, které si mohl každý návštěvník zakoupit za dobrovolnou cenu. Za krásné výtvory se povedlo vybrat přes devět tisíc korun.

Dům pokojného stáří svaté Ludmily je jedním ze zařízení Charity Ústí nad Labem. Posláním Domu pokojného stáří svaté Ludmily je zajistit lidem ve věku od 55 let, s Alzheimerovou, stařeckou a ostatními typy demencí, důstojné, důvěrné a bezpečné prostředí s ohledem na individuální a specifické potřeby.

FOTOGALERIE:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru