Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Jako Romeo a Julie v dobách války: Ukrajinec Sergej se zamiloval do Rusky Marie, seznámili se díky billboardu!

Autor: rix - 
22. prosince 2022
15:00

Ruská kráska Maria Molonová byla znepokojená tím, že v její zemi zakázali seznamovací aplikaci Tinder. Problém vyřešila po svém. Za peníze si koupila obří billboard, na kterém se nechala zvěčnit. Hledám toho pravého, stálo na něm. A co se nestalo. Chytl se stejně starý a sympatický ukrajinský milionář Sergej!

Ruská invaze na Ukrajinu značně podkopala vztahy mezi Ruskem a západními zeměmi. Ruské úřady v reakci na šíření negativních informací o jejich vojsku zakázaly v zemi množství aplikací. Jednou z nich je Tinder. Tím utrpěla velká část sličných Rusek. Ty se přes aplikaci hojně seznamovaly.

Šestadvacetiletá Maria Molonová byla mezi nimi. Jelikož ale neměla hluboko do kapsy, zařídila se po svém. Nechala se zvěčnit na billboardu v domovském města Ulan-Ude v ruské Burjatské oblasti. „Hledám toho pravého,“ stálo napsáno vedle její tváře.

Působivá reklama se rychle dostala i na internet, kde si jí všiml ukrajinský podnikatel Sergej Karkuška. Do Marie se hned naprosto pobláznil. Nevadí mu ani to, že jsou spolu vlastně v dobách války. „Putina nechápu, nevím, proč to dělá. Na tom, že se mi líbí Ruska, ale nevidím nic špatného,“ vysvětlil sympaťák podle deníku New York Post

Válka se ho ovšem přímo netýká. Byznysmen již delší dobu žije v americkém Los Angeles. Namísto bombardování řeší mnohem příjemnější problém. S Marií se chce co nejdříve setkat. „Vybral jsem si ji. Hned mě zaujala, je statečná,“ podotkl s tím, že ženy v LA prý nestojí za nic. 

Sergej se rozhodl k radikálnímu kroku. Díky svým konexím si koupil billboard přímo za reklamou krásky, do které se zamiloval. „Otoč se, už jsem tady,“ stojí na něm. Marii tím zaujal.

„Nevím ale, co bude dál. Jinak se zatím neozval, jsem zmatená,“ popsala své pocity Ruska. Sergej ale tvrdí, že se chce za ní chce vydat do Ruska. A to i přes to, že může být zatčen. „Teď to řeším,“ potvrdil.

13:44
Dnes

Rusko dnes oznámilo, že jeho armáda zasáhla štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Uvedlo to ministerstvo obrany v Moskvě v hlášení o vývoji války proti Ukrajině; Kyjev zprávu nekomentoval.

Podle Moskvy byl štáb zasažen při nasazení "operačního a taktického letectva, raketových sil a dělostřelectva". Další informace ministerstvo o útoku nezveřejnilo, ale uvedlo, že ruské síly zlepšují své pozice na celé frontě.

Tvrzení válčících stran nelze nezávisle ověřit.

13:19
Dnes

„Muž, který byl 29. dubna zraněn při raketovém útoku, bohužel na následky zranění v nemocnici zemřel...,“ hlásí na telegramu  šéf správy Oděské oblasti Oleh Kiper. „Počet obětí válečného zločinu spáchaného nepřítelem na civilním obyvatelstvu v Oděse dne 29. 4. 2024 se tak zvýšil na 6 osob. Upřímnou soustrast rodině a přátelům zemřelých.“

12:00
Dnes

Podle šéfa Charkovské oblasti Oleha Syněhubova ruské řízené letecké bomby KAB zasáhly osobní auto a dům v obci Zoločiv v Bohoduchivském okrese na severozápad od Charkova. O životy přišli muž a žena ve věku 64 a 38 let, kteří byli v autě v místě úderu bomby. Dva senioři jsou ve vážném stavu v nemocnici. Mezi dalšími čtyřmi zraněnými je 11leté dítě. Zničeny byly administrativní stavby, budova banky, jeden soukromý dům a 20 aut, uvedl později Syněhubov. Zoločiv se nachází několik desítek kilometrů od ukrajinsko-ruské hranice.

Zobrazit celý online

Video  Ruská blogerka naříká, že kvůli vypnutí sociální sítě Instagram přijde o smysl života  - Twitter
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa