Tragická nehoda na Děčínsku na Štedrý den! Motorkář narazil do stromu, na místě zemřel
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Březiny - Včera, 24. prosince 2022, se okolo 23 hodiny stala v Děčíně - Březinách tragická dopravní nehoda. 38letý motorkář narazil do stromu a na místě zemřel.

 "Na místě byla příslušníky Policie české republiky prováděna laická resuscitace. Po příjezdu lékařky na místo byla konstatována smrt a celá událost byla předána koronerovi," uvedl k nehodě mluvčí Záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Volejník.

Podle prvotních informací vše nasvědčuje tomu, že muž jel zřejmě velmi rychle, nevybral levotočivou zatáčku, vyjel ze silnice a narazil do stromu. "Muž jel na silniční motorce a nevlastnil řidičský průkaz, "uvedl policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Policie nyní bude čekat na výsledky soudní pitvy. Ta by také objasnit, zda motorkář před jízdou nepožil alkohol nebo drogy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru