Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Loňské Vánoce trávila Tereza ještě v Pákistánu, letos s přítelem Mariánem a… Příští rok už ve třech?!

Autor: jel - 
26. prosince 2022
05:00

Tereza H. oslavila první vánoční svátky v České republice po propuštění z pákistánského vězení, kde strávila téměř čtyři roky. Štědrý den oslavila s přítelem, fotbalistou Mariánem Kovářem (29). Mladá Češka na sociální síti zveřejnila hned několik fotografií zamilovaného páru. K jedné navíc připojila i zvláštní komentář, který musela záhy vysvětlovat.

Tereza H. strávila téměř čtyři roky v pákistánském vězení. V lednu roku 2018 měli celníci na letišti v Láhauru v jejím kufru údajně najít devět kilo heroinu. O rok později byla odsouzena k osmi letům a osmi měsícům ve vězení. Rozsudek ale nebyl pravomocný a mladá Češka se proti němu snažila odvolat. V listopadu 2021 konečně soud přijal argumenty jejího právníka a zprostil ji všech obvinění.

Po návratu do České republiky se Tereza na chvíli odmlčela, pak si ale založila účet na sociální síti Instagram. Pochlubila se, že získala práci v pohostinství, která ji baví, a navíc je zamilovaná.

Jejím partnerem je fotbalista Marián Kovář (29), který v současné době hraje za divizní SFK ELKO Holešov. Právě s přítelem strávila Tereza Štědrý den. Na Instagramu zveřejnila hned několik společných fotografií a k jedné z nich připojila zvláštní komentář.

„První společné Vánoce a příští rok už ve třech,“ napsala. Tímto textem dokonale zmátla své kamarády i fanoušky, kteří si mysleli, že je těhotná. Tereza musela v dalším příspěvku vysvětlit, jak to myslela. Těhotná zatím není, ale miminko s Mariánem plánují, a tak doufá, že příští Vánoce už oslaví s děťátkem v břiše.

Video  Zdraží i pohřby! Tereze H. se hroutí sen. A kdo zneuctil památku Karla Gotta?  - Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters
Video se připravuje ...

Čenda Novák ( 14. března 2023 14:27 )

Dozvíme se někdy, kolik musel stát zaplatit za svobodu této pašeracky a prostitutky? Pro účast v nějakém pořadu jako je Survivor nebo Love Island určitě dobrá průprava...a pak práce moderátorky v nějaké komerční televizi...

Dianthos ( 25. ledna 2023 09:57 )

Chudák dítě. Bude muset žít s minulostí své matky, nejznámější prostitutky a pašeračky drog v zemi. To je opravdu špatná startovní čára.
A chudáci rodiče Mariána. Jistě měli o jeho budoucnosti a potomcích svého rodu, jiné představy.

abelzin ( 27. prosince 2022 11:43 )

Nechápu kde se bere v lidech taková zloba a mají nenávistné příspěvky. Prostě holka dostala za uši, odseděla si 4 roky a myslím, že ji to natolik vyškolilo, že už na drogy ani nešáhne.

y1xcvbnm ( 26. prosince 2022 18:42 )

no, tomu věřte

spania ( 26. prosince 2022 15:25 )

Bere to hopem,asi chce dohnat všechno to,co v base zameškala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání