Po Silvestru vás vrátí do hry třeba Novoroční pochod na Stropník
Účastníci pochodu zavítají i na Rýzmburk
Teplice

Osek – V neděli 1. ledna může nabrat energii při tradičním Novoročním pochodu na Stropník. V režii TJ Sokol Duchcov a Města Duchcova se letos koná už 47. ročník. Startuje se v 11 hodin, rovněž tradičně ze stejného místa a tím je pomník Nelsonské katastrofy v Oseku.

Pochod je rozdělený do dvou tras. První měří 10 kilometrů a vede od památníku na hrad Rýzmburk, k chatě Máňa, zpátky na Rýzmburk a k pomníku. Druhá trasa je delší, měří 12 kilometrů. Trasa je prakticky shodná s první, jen je na ní navíc po chatě Máně další meta, kterou je právě Stropník. Každý z účastníků dostane Pamětní list a razítko pochodu. Bližší informace podá Dušan Petráš, mobil: 603 496 389.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru