InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hlavní závod Silvestrovského běhu v Jistebnici vyhráli Jakub Homola a Linda Pavlicová. Zaběhat si přišlo na 150 závodníků

 Autor: Tomáš Koliha

    Autor: Tomáš Koliha

JISTEBNICE - Poslední den roku pořádal Spolek pro sport všeho druhu Jistebnice (SPSVD) již 40. ročník Silvestrovského běhu a 20. ročník závodu Jistebnická koloběžka. Akce začala dětskými kategoriemi.

 

Akce začala dětskými kategoriemi. Nejmladší děti si zaběhly kolečko na náměstí, starší děti měly trať o něco delší a na ostatní čekala hlavní trať dlouhá 14,2 kilometru směrem na Chlum nebo 6 kilometrů směrem na Nadějkov. Do hlavního závodu na 14,2 km bylo přihlášeno 54 běžců, kteří startovali souběžně z osmi závodníky na koloběžkách. Na kratší trasu 6 km se vydalo 55 účastníků a dětských závodů se zúčastnilo 33 dětí.

Kategorii do 6 let vyhrál Jakub Svatoš z Academy Tábor. V kategorii do 10 let zvítězila Barbora Tomečková ze Sokola Jistebnice, mezi chlapci zvítězil Matěj Tomeček rovněž ze Sokol Jistebnice.

V kategorii od 11 do 14 let chlapců vybojoval prvenství Václav Šoula z Triathlon Teamu Tábor a mezi dívkami Tereza Tomečková ze Sokola Jistebnice. Z hlavního závodu běhu na 14,2 km si mezi muži odnesl prvenství Jakub Homola z Triathlon Teamu Tábor. Z žen vyhrála Linda Pavlicová ze Sokola Sudoměřice u Tábora.

Na krátké trati na 6 km si vydobyl první místo mezi muži Ondřej Kohout z TJ Chyšky, v ženách vybojovala zasloužené první místo Lucie Beranová z Nadějkova.

Na koloběžkách zvítězila v ženách Petra Fořtová ze Sokola Kunvald. Mezi muži obhájil první místo Filip Ryjáček z Apex-Bike Mobil Tábor.

 

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Linda 

    Reagovat

     

    Dobrý den, dovoluji si upozornit na chybu v nadpisu i v textu tohoto článku - nejmenuji se Pavlicová, nýbrž Palivcová... Ve výsledcích to bylo uvedeno správně, takže chyba bude na Vaší straně ;-) Děkuji. Linda Palivcová

    Vloženo 10.1.2023 18:19:09

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace