Hlavní obsah

Cher v 77 letech jede bomby: Vydala své první vánoční album a stále randí s o 40 let mladším rapperem

Foto: Frazer Harrison, Gettyimages.com

Foto: Frazer Harrison, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cher je nezastavitelná! V 77 letech vydala svoje první vánoční album. A daří se jí i v soukromí, s o 40 let mladším přítelem je stále šťastnější.

Článek

Vánoce jsou skoro za dva měsíce, ale už teď se můžete chystat na sváteční atmosféru. Navodit vám ji pomůže nová deska slavné zpěvačky Cher. Nazvala ji jednoduše Christmas a vydala ji 20. října. Najdete na ní čtyři úplně nové skladby a pak samozřejmě i ověřenou vánoční klasiku, jako třeba Run Rudolph Run nebo Baby, Please Come Home for Christmas. Na některé písně si přizvala i slavné kolegy, jako třeba Cyndi Lauper nebo Michaela Bublého.

Foto: Profimedia.cz

Obal nového vánočního CD, které Cher vydala před několika dnyFoto: Profimedia.cz

Letos v lednu vyšlo najevo, že Cher má novou lásku. A už spolu budou skoro rok! Dokonce se spekulovalo o zásnubách, a to kvůli obrovskému diamantu, se kterým se Cher ukázala na oslavách silvestra, ale zpěvačka nic takového nepotvrdila. Pár tvoří s Alexanderem Edwardsem (37), hudebníkem a rapperem, který jí pomáhal produkovat i nejnovější album.

Kdo je mladý přítel?

Alexander Edwards je americký hudební producent a rapper. Tři roky (do srpna 2021) byl ve vztahu s modelkou Amber Rose a mají syna. Důvodem rozchodu byla prý nevěra z jeho strany – měl jí údajně zahýbat s 12 ženami! Cher ale na něj pěje jen samou chválu. V talkshow zpěvačky Kelly Clarkson přiznala, že sice „na papíru vypadá jejich vztah směšně“, ale ve skutečnosti si nesmírně rozumějí. Naproti tomu se staršími muži jí to většinou nevycházelo, protože je prý její povaha zastrašovala: „Nebudu se vzdávat své osobitosti kvůli někomu jinému, okay?“

Cher nestárne!

Cher stále pracuje a slovo důchod nemá ve slovníku. Mladistvý vzhled rozhodně podporují i její černé lokny, které si hodlá barvit stále bez ohledu na věk. I když teď je občas střídá s platinově blond parukou.

Foto: Profimedia.cz

Cher v kampani pro Balmain a na přehlídkovém mole loni v září na pařížském týdnu módyFoto: Profimedia.cz

Tvoří také nové parfémy, nedávno zapózovala pro módní značku Balmain a prošla se i na loňském podzimním fashion weeku: Měla na sobě upnutý overal a přehlídkové molo patřilo jen jí. A právě tam se s novým partnerem seznámila. S kým dalším tvořila Cher pár v průběhu let?

Načítám