- Reklama -

Seriál 1899 končí: Netflix vydal stopku, 2. série nebude

Netflix zrušil seriál "1899" a neprodlouží jej pro druhou sérii. Potvrdili to spolutvůrci seriálu Baran bo Odar a Jantje Freise v prohlášení sdíleném na Odarově Instagramu.

- Reklama -

„S těžkým srdcem vám musíme oznámit, že seriál ‚1899‘ se nedočkal obnovení,“ napsal Odar na Instagramu. „Rádi bychom tuto neuvěřitelnou cestu zakončili druhou a třetí sezónou, jako se nám to podařilo s ‚Dark‘. Ale někdy se věci nevyvíjejí tak, jak jste si naplánovali. Takový je život.“

„Víme, že to zklame miliony fanoušků. Ale chceme vám z celého srdce poděkovat, že jste byli součástí tohoto úžasného dobrodružství,“ pokračuje prohlášení. „Máme vás rádi. Nikdy nezapomeňte.“

Nepomohla ani nejmodernější produkční scéna v Evropě

Temný seriál 1899 je sci-fi thriller odehrávající se v roce, který je uveden v jeho názvu. Vypráví příběh skupiny lidí cestujících na parníku Kerberos z Evropy do New Yorku. Spojují je jejich naděje a sny o novém století a budoucnosti v zahraničí. Jejich cesta však nabere nečekaný směr, když objeví jinou loď s migranty unášenou na otevřeném moři. To, co najdou na palubě, změní jejich cestu do zaslíbené země v děsivou noční můru.

V seriálu 1899 hráli Emily Beechamová, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann a Miguel Bernardeau. Všechny záběry vznikly ve studiích Babelsberg v Německu s využitím nejmodernější virtuální produkční scény. Jantje Friese a Baran bo Odar působili jako spoluscenáristé a výkonní producenti, Friese psal scénář a bo Odar režíroval.

- Reklama -

Seriálu 1899 se na úspěch Dark nepodařilo navázat

Seriál „1899“ se zároveň pokoušel navázat na úspěch seriálu „Dark“, který pro Netflix vytvořili Adar a Friese a slavili s ním obrovské úspěchy. Po třech sezónách seriálu „Dark“ podepsali Adar a Friese smlouvu s Netflixem na tvorbu dalšího obsahu a „1899“ byl prvním projektem, který z této dohody vzešel. Bohužel, nakonec neúspěšně, což jistě zarmoutí miliony fanoušků po celém světě.

Existuje jen malá útěcha: Všech 8 epizod seriálu 1899 je stále k dispozici ke zhlédnutí na Netflixu. Níže se podívejte na prohlášení tvůrců.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Brad Pitt objasnil situaci kolem „neplánovaného polibku“ s Margot Robbie

Brad Pitt se nedávno nečekaně dostal do středu pozornosti kvůli svému vášnivému polibku s Margot Robbie. Neplánovaná pusa z filmového Babylonu totiž vyvolala mnohé otázky a komentáře.

Eddie Murphy nečekaně upřímně přiznal, co pro něj znamenají kruté kritiky jeho filmů

S více než padesáti filmy v jeho repertoáru, kariérou trvající desetiletí a řadou ocenění na svém kontě, Eddie Murphy patří k nejvýznamnějším hercům své generace. A také nejkritizovanějším… Nedávno přiznal, jaký má ke kritice svých filmů postoj.

Amber Heardová u soudu tvrdila, že za její konec v Aquamanovi může Jason Momoa

Po neúspěšném soudním sporu proti Johnnymu Deppovi se Amber Heardová rozhodla jít k soudu kvůli kolegům Jasonovi Momoovi a režisérovi Jamesi Wanovi kvůli jejich chování na place při natáčení pokračování Aquamana.

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -