Hlavní navigace

Novou předsedkyní předsednictva Max banky se stala Ivana Pícková

Sdílet

platba, peníze, platby,placení, počítač, intenetové bankovnictví Autor: Depositphotos

Max banka (nástupkyně bývalé Expobank) má od 2. ledna 2023 novou předsedkyni představenstva. Stala se jí dosavadní členka předsednictva Ivana Pícková, která na této pozici vystřídala Jana Winklera. Ten zůstává v předsednictvu jako jeho člen a dále bude zodpovědný za útvary provozu a IT.

Ivana Pícková v uplynulém roce spolupracovala při převzetí Max banky skupinou CREDITAS a měla na starosti její produktové a obchodní strategie. Na poli bankovnictví působí už 30 let.

Řídila například divizi Back office v eBance (oddělení společnosti, které zajišťuje například administrativní chod a podobně), poté byla ředitelkou Operations Transformation Cluster v Raiffeisenbank, dále vedoucí BMP týmu v České spořitelně. Od roku 2018 pracovala v Bance Creditas, kde se v srpnu 2021 stala členkou představenstva Banky CREDITAS a současně působí na pozici ředitelky retailu a bankovnictví.

V Max bance má Ivana Pícková na starosti útvary Firemní a prémiové bankovnictví, Retailové bankovnictví a Strategické komunikace.

Nová předsedkyně představenstva Max Banky Ivana Pícková, 2. ledna 2023

Nová předsedkyně představenstva Max Banky Ivana Pícková, 2. ledna 2023

Autor: Max Banka a.s.
Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality

Autorka je redaktorkou serveru Měšec.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).