Sleduj nás

Tyson Fury: Usyk bude celou noc zdrhat jak malá dě*ka

Tyson Fury: Usyk bude celou noc zdrhat jak malá dě*ka
Největší boxerská bitva posledních let se nezadržitelně blíží. Oba hlavní aktéři již souhlasili s podmínkami a nyní se ladí již pouze místo a konkrétní datum.

Pokud vše proběhne podle předpokladů, dostaneme mega zápas Usyk vs. Fury v první čtvrtině tohoto roku.

Po dlouhých dvaceti letech se dočkáme šampiona, který sjednotí všechny velké světové tituly. Tyson Fury vlastní opasek organizace WBC, jeho ukrajinský soupeř nyní disponuje tituly WBO, WBA a IBF.


https://twitter.com/i/status/1608453381365944322

"Vydám ze svého srdce všechno, aby se tenhle duel s Usykem o absolutního šampiona konal. Je to fight, který i on hodně chce. Alespoň to tak říká. Chci ho i já. Oba dáme do banku všechno a uvidíme, kdo vyhraje," potvrdil Gypsy King, že je pro něj tento zápas absolutní prioritou.

Stejný názor vyslovil i Usykův manager Alex Krassjuk


"Smlouvy už jsou nejspíš připravené, ale ještě jsme je nedostali. Celé už se to brzy uzavře, jsme na nejlepší cestě," potvrdil ukrajinský promotér pro server Sky Sports.


Otázkou tedy zůstává, kde se očekávaný zápas odehraje. Jednou z variant je samozřejmě londýnské Wembley, kde by měl souboj dokonalou kulisu a vidělo by jej na živo okolo devadesáti tisíc fanoušků!

Ve hře ovšem zůstává i možnost některé z bohatých arabských zemí, které za konání zápasu nabízejí obrovskou hromadu peněz.

https://twitter.com/i/status/1609201958144954371


O tom, jak bude zápas probíhat, se zatím dá pouze spekulovat. Tyson Fury ovšem první predikci již nabídl a k jeho soupeři nevyzněla příliš lichotivě.

"Usyk je pro mě výzva. Ale při zápase bude přede mnou celou noc zdrhat jak malá děvka. A já ho budu nahánět, a jakmile ho dostanu, tak ho rozdrtím.

Myslím si, že není dost velký a silný na to, aby ustál moje údery, přirozeně je prostě lehčí váha. Když jsme byli mladší a zápasili v amatérech, Usyk byl střední váha. A to v době, kdy já jsem byl super těžká váha a měl jsem 110 kilo," připomněl amatérskou historii a velké rozdíly ve fyzických parametrech rodák z Manchesteru.

Další články