LaLiga - souhrn 16. kola: Barcelona vyzrála na Atlético

09.01.2023, 22:52
Aktuality
Oslavy hráčů Barcelony (© AFP)

Barcelona vyhrála na půdě Atlética a na čele tabulky má tříbodový náskok na Real Madrid, jenž podlehl Villarrealu. Real Sociedad přidal další výhru, tentokrát si poradil s Almerií, čímž si upevnil třetí místo. Poprvé od konce října naplno bodoval také Betis, jenž si poradil s Rayem Vallecano. Sevilla zdolala Getafe a vyhoupla se ze sestupového pásma...

Athletic Bilbao - CA Osasuna 0:0

09.01.2023 21:00

Góly: -

Pondělní dohrávka španělské nejvyšší soutěže branku nenabídla. Athletic Club doma nedokázal přelstít obranu Osasuny a pouze zapsal remízu 0:0. Domácí měli po celý zápas větší převahu, ale všechny jejich šance končily většinou mimo branku. Celkový výsledek je pro domácí ztrátou, pro hosty naopak ziskem.

Na San Mamés v Bilbau se odehrála dohrávka kola a podle papírových předpokladů byl favoritem domácí celek. Athleticu se také naskytla dobrá příležitost po sedmi minutách, ale slibně vypadající brejk zakončil nepovedenou střelou Guruzeta.

První poločas měl vlažnější tempo. Athletic se snažil něco vymyslet a Osasuna se koncentrovala na bránění a rychlé kontry. Ve 35. minutě zakončoval zpoza šestnáctky Nico Williams a balón zamířil těsně vedle. Baskové měli v prvním poločase větší převahu, ale žádného gólového rozuzlení se nedočkali.

A to ani po změně stran. Po hodině hry už se Guruzetovi podařilo skórovat, ale gólová radost byla pro odmávaný ofsajd zbytečná. Spalování brankových příležitostí ze strany Athleticu zdárně pokračovalo. V 74. minutě netrefil ideálně centr na zadní tyči Nico Williams. Osasuna měla za celé utkání jen jednu střelu na branku, přesto mohla zvítězit. V poslední minutě zápasu musel rychle z branky Unai Simón, aby si na něm vylámal zuby Sánchez. Hosté se nakonec probránili k bezbrankové remíze.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - FC Barcelona 0:1

08.01.2023 21:00

Góly: 22. Ousmane Dembélé

Hostující Barcelona dokázala ve šlágru kola porazit Atlético a dalšímu madridskému týmu, Realu, díky tomu v tabulce LaLigy odskočila. Jedinou trefou se o to zasloužil francouzský křídelník Ousmane Dembélé.

Real Madrid zaváhal a jeho porážky z kopaček Villarrealu chtěla dnes večer využít vedoucí Barcelona. Čekal ji obdobně těžký soupeř, protože Xaviho hráče uvítal na domácí půdě silný výběr trenéra Simeoneho. Atlético možná trochu tápe, ale pro všechny soupeře je hodně nepříjemným oponentem, z jehož hřiště se body nevozí snadno.

Úvod ligového šlágru mezi dvěma giganty asi musel hodně fanoušků zklamat, protože to byl primárně boj na obou stranách a nejčastěji jsme viděli nepřesné nahrávky. Ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit dostatečný tlak, natož pak nějakou šanci. Na obou ekipách byla vidět mírná nervozita, nikdo nechtěl udělat první chybu.

Barcelona ale přeci jen byla častěji na míči a gól visel ve vzduchu. Notnou měrou k němu přispěl aktivní mladíček Pedri, který rozjel rychlou akci a dovezl míč i přes nápor dvou strážců v barvách Atlética až na hranici vápna. Tam jej předal Gavimu, jenž nesobecky vybídl ke skórování Dembélého, který si poradil hravě - 1:0.

Posléze ale začalo růžky vystrkovat i domácí mužstvo. Po třiceti minutách hry si na centrovaný míč vyskočil obránce José Giménez a hlavičkou minul tyč jen o pár čísel! Colchoneros spoléhali primárně na rychlé kontry a jeden takový zakončoval někdejší hráč právě Barcelony, vicemistr světa Antoine Griezmann. Na jeho krásnou a táhlou ránu ale brankář Ter Stegen dokázal reagovat včas a míč ukryl do rukavic.

Oběma jedenáctkám trvalo, než se po změně stran dostaly do tempa. Až dvacet minut před koncem jsme viděli další zajímavou šanci. Dokonce z ní padl gól, jenže Ferrán Torres si při jeho vstřelení nepohlídal ofsajdovou linii a jeho trefa proto nemohla být uznána. Atlético se ve druhé půli snažilo dostat hostům na kobylku, ale Blaugranas velmi dobře kontrolovali dění na hřišti. Závěr utkání nabídl hodně nervózní podívanou, neboť Savić s Torresem byli po fyzické potyčce zaslouženě vyloučeni.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Getafe CF 2:1

08.01.2023 18:30

Góly: 36. Marcos Acuña, 80. Rafael Mir - 87. Borja Mayoral

Po téměř třech měsících se Seville podařilo zvítězit v ligovém utkání. Stalo se tak proti Getafe, které zdolala výsledkem 2:1. Jmenovitě se o to postaral Acuña a Mir, za hosty snížil pár minut před koncem Mayoral.

Úvod zápasu patřil jednoznačně domácím, kteří drželi často míč na svých kopačkách. K první příležitosti se po rohovém kopu dostal Jordán, jeho hlavičku ale dokázal vyrazit mimo svou svatyni Soria. O chvíli později se jej pokusil lobem překonat Acuña, devětadvacetiletý Španěl byl ale opět připraven.

V šestatřicáté minutě byl už ale krátký. A znovu zakončoval argentinský obránce a čerstvý vítěz mundialu Acuña. Naskočil si na přesný centr Rakitiće a svou hlavičku umístil precizním způsobem na zadní tyč. O chvíli později mohlo být srovnáno. Z gólu se sice radoval Enes Ünal, v momentu finální přihrávky ale stál v jasném ofsajdu, a tak gól nemohl být uznán.

Druhá půle začala v poměrně poklidném tempu a k první šanci se dostali Azulones až v šestašedesáté minutě. Konkrétně Borja Mayoral si obhodil vyběhnuvšího Bounoua, jeho střela z velkého úhlu však svůj cíl nenašla. A tak se znovu prosadili Sampaoliho svěřenci. Deset minut před koncem základní hrací doby se po centru Torrese zjevil před bránou nikým nehlídaný Rafa Mir, který si už jen mohl vybírat, kam své zakončení pošle. Zvolil zadní tyč Soriovy brány a Sevilla vedla o dvě branky.

Celek z hlavního města se ale nevzdal a o pár minut později přispěchal se snížením. Agilní Mayoral si naskočil na centr Cristiana Porta a svojí přesnou hlavičkou nedal šanci Bounouovi. Více toho již v ale utkání k vidění nebylo, zraněními sužovaná Sevilla dokázala poprvé od října v lize zvítězit, naopak Getafe se po vyřazení s poháru musí vypořádat s další bolestivou porážkou.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Betis 1:2

08.01.2023 16:15

Góly: 20. Sergio Camello - 7. Iván Balliu (vl.), 40. Luiz Henrique

V dalším ze soubojů šestnáctého kola dokázal Betis na stadionu Vallecas zdolat Rayo Vallecano v poměru 2:1. Všechny góly padly v první půli, hosté se dostali do vedení po nepřehledné situaci, kdy si vlastní gól vstřelil Balliu, na 1:1 ale o chvíli později vyrovnal Camello. Pět minut před pauzou vstřelil druhý gól Betisu Luiz Henrique a skóre se až do konce nezměnilo, andaluský celek se tedy posunul do první čtyřky.

První gól zápasu padl poměrně rychle. V sedmé minutě se brankář Dimitrievski pokusil po rohovém kopu vyboxovat míč mimo nebezpečí, ten se ale odrazil do hlavy Ivana Ballia a nešťastný Albánec si vstřelil vlastní gól.

V následujících minutách bylo i přes inkasovaný gól aktivnější mužstvo z hlavního města, což ve dvacáté minutě vyústilo ve vyrovnávací trefu. O tu se postaral jednadvacetiletý forvard Sergio Camello. Celá akce začala u Lejeuneho, který v souboji udržel míč a vyslal dalekonosnou střelu doprostřed brány. Rui Silva balón pouze vyrazil před sebe, přímo k číhajícímu Camellovi, jenž už neměl problém se zakončením.

Vallecano nadále hrálo velmi aktivně a tlačilo se do šancí, ve čtyřicáté minutě ale přišel trest. Po přihrávce Fekira se krásně uvolnil Luiz Henrique a tvrdou střelou na vzdálenější tyč nedal šanci brankáři domácích.

Druhá půle přinesla o něco opatrnější podívanou. Do první šance se dostali Iraolovi svěřenci až ve třiašedesáté minutě, nutno ale říct, že se jednalo o stoprocentní gólovku. Domácí fanoušci zvedali ruce na hlavu, když Dimitrievskiho překonal z ostrého úhlu Palazón, brance však předcházel ofsajd, a tak nemohla být uznána.

Bílo-zelení pak dvakrát během patnácti minut domácím zle zatopili, přičemž pokaždé zvonilo břevno. Nejprve jej z bezprostřední blízkosti napálil Canales, přibližně deset minut před koncem jej pak orazítkoval Moreno, po dorážce projektilu Luize Henriqueho.

A tak zápas tabulkových sousedů dospěl do svého konce, Béticos si domů odvážejí cenné vítězství, zatímco Rayo prodloužilo čekání na to své už na dva měsíce.

Více informací k zápasu

UD Almería - Real Sociedad 0:2

08.01.2023 14:00

Góly: 47. David Silva, 52. Alexander Sørloth

Real Sociedad nakonec roli favorita zvládl a Almeríi porazil o dva góly. To nejdůležitější se odehrálo na začátku druhého poločasu, kdy se nejprve trefil veterán David Silva a po něm navýšil vedení Alexander Sörloth.

Celek ze San Sebastianu si mohl v Almeríi pojistit třetí místo a jak to taky chtěl, tak to udělal.

První poločas ale nebyl ze strany obou celků ničím, co by se divákům líbilo. Vyložené příležitosti prakticky nebyly a jediný moment, který stál za to, zazdil hlavičkující Illarramendi. Z průběhu prvního poločasu museli být diváci zklamaní, ovšem krátce po změně stran se začaly dít věci.

Hned ve 48. minutě se na malém vápně zmocnil balónu David Silva a okamžitě prostřelil brankáře Fernanda. Branka zprvu nebyla uznána, ale video nakonec prokázalo, že Kubo nestál v ofsajdu, a tak bylo všechno podle pravidel v pořádku. Za dalších pět minut už vedli hosté 2:0. Alexander Sörloth byl ve zdánlivě neřešitelné situaci, a tak se rozhodl vystřelit a udělal dobře.

Almería měla na kontaktní branku dostatek času, jenomže směrem do ofenzívy byla naprosto bezzubá. Real Sociedad měl zápas ve své moci a nakonec mohl i zvítězit výraznějším rozdílem. V obrovské šanci se nejprve ocitl Oyarzabal a po něm i Navarro, ale Fernando Martínez držel svůj tým nad vodou. Bohužel pro něj i celou Almeríi nefungovala ofenzíva a La Real už si náskok podržel.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Girona FC 2:2

07.01.2023 21:00

Góly: 51. Javi Puado, 76. Joselu - 32. Toni Villa, 85. Yangel Herrera

Malé katalánské derby přineslo zajímavou podívanou a celkem na RCDE Stadium padly čtyři branky. Skóre se přitom přelévalo ze strany na stranu a poslední gól padl pět minut před koncem. Nutno podotknout, že konečný výsledek je vzhledem k průběhu na obě strany spravedlivý.

Zapomeňte na FC Barcelonu, malá katalánská bitva se uskutečnila mezi Espanyolem a Gironou a rozhodně měla co nabídnout. O první rozruch se postarala Girona, jmenovitě hlavičkující Castellanos, a brankář Álvaro Fernández vyrazil na rohový kop. V permanenci musel být i Gazzaniga, který pro změnu pohlídal Braithwaitovu střelu z úhlu.

Ve 27. minutě opět zahrozila Girona. A domácí po střele Riquelmeho zachránila branková konstrukce. Bezbrankový stav ještě vydržel dalších pět minut, a pak už na řadu přece přišla první změna skóre. García dobře vystihl rozehrávku a po rychlé akci neomylně zakončil Toni Villa. Girona vedla na Espanyolu 1:0, ovšem v žádném případě ještě nebylo hotovo.

Obzvláště, když Espanyol na začátku druhé půle vyrovnal, zmatky v obraně hostů ukončil po rohovém kopu Javi Puado. Girona byla po inkasované brance lepším týmem, ale jak už to tak bývá, inkasovala gól na 1:2. Akci 4 na 4 zakončil po špatném výběhu Gazzanigy úspěšně Joselu. Espanyol sice dokonal obrat, nicméně výsledek neudržel. Pět minut před koncem měl poslední slovo hlavičkující Yangel Herrera, velkou pochvalu přitom zasloužil centrující Couto.

I když do konce utkání zbývalo několik minut, zápas už se v závěrečné fázi jen dohrával. Ani jedna strana nechtěla udělat chybu, které by později litovala. Espanyol na každý pád remíza odsunula do sestupového pásma, protože už v pátek Cádiz šokoval na Mestalle favorizovanou Valencii.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Valladolid 1:0

07.01.2023 18:30

Góly: 90+4. Abdón Prats

Už to vypadalo, že utkání skončí vzácnou remízou. Bylo by to poprvé od roku 2008, co by si oba celky rozdělily body, jenomže v nastavení byl proti Abdón Prats a jeho gólová hlavička. Mallorca tak dala zapomenout na nepovedený zápas s Getafe a vrátila se na vítěznou vlnu.

Nebyl to kdovíjak záživný fotbal. Devadesát minut přineslo jen pár zajímavých okamžiků, z toho nejdůležitější byla vítězná branka v nastavení.

První poločas byl na šance hodně chudý. Hned na začátku se sice Rodriguez i s trochou štěstí dostal za obranu, ale balón poslal vedle hostující branky. To byla největší příležitosti na hodně dlouho. Příliš zlepšení nepřinesl ani druhý poločas, byť v 63. minutě zvedl diváky ze sedadel Kika Pérez, který orazítkoval břevno! Později musel Valladolid této tutovky hodně litovat.

Zdálo se, že Valladolid postupně přebírá iniciativu, ovšem žádnou další možnost si nevytvořil, a naopak v závěru inkasoval. Ve čtvrté minutě nastavení hosté neuhlídali standardní situaci a Abdón Prats po skvělém centru, který produkoval Lee, rozhodl. Bermellones se díky tomu posunuli na desátou příčku tabulky, Valladolid je patnáctý.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Madrid 2:1

07.01.2023 16:15

Góly: 47. Yeremy, 63. Gerard Moreno (pen.) - 60. Karim Benzema (pen.)

Real Madrid toho ve Villarrealu moc nepředvedl a Žlutá ponorka mu naopak udělila lekci z produktivity. Pino s Morenem rozhodli o tom, že tři body tentokrát zůstanou doma.

Real má před sebou jasný cíl - nepustit konkurenční Barcelonu do trháku. A dnes potřeboval vyhrát, byť ho na Estadio de la Cerámica čekal velmi těžký soupeř. Dnešní den se navždy zapsal do historie Bílého baletu, protože vůbec poprvé v historii se stalo, že v jeho základní sestavě nenastoupil ani jeden jediný Španěl. Hned od začátku se ale Ancelottiho svěřenci dostali pod tlak. V páté minutě ztratil stoper Éder Militão míč a centrovaný míč tečoval patou Coquelin do tyče!

Brazilský obránce se předvedl i na druhé straně, když si prohodil místo s Benzemou a jím rozehranou akci zakončoval. Prakticky sám před Reinou ale pálil mimo. Postupem času se z tohoto duelu stával boj o míč, nejčastěji odváděný ve středu hrací plochy. A právě zde udělal deset minut před koncem velkou chybu Parejo. Měl ale štěstí, že Benzema nerozeběhl nabízejícího se Viníciuse, nýbrž akci zpomalil a nechal se faulovat.

Mladý útočník Realu se objevil ve velké šanci pár minut před odchodem obou celků do šaten. Viníciuse oslovil svým pasem Fede Valverde, jenže Vinícius pálil jen do skvěle postaveného a připraveného veterána Reiny.

Druhá půle už se nesla ve znamení aktivnějšího zápasu. Jen tři minuty po návratu ze šaten totiž Bílý balet nabídl vlastní chybou míč Villarrealu a těžil z toho Moreno. Ten u vápna ještě oslovil volného Yeremiho Pina, než se k němu stáhli hostující obránci, a Pino už si obstřelem brankáře Courtoise poradil - 1:0.

Real rozhýbal své ofenzivní manévry jen o chvíli později, když Vinícius pronikl do vápna a zpětnou nahrávkou oslovil Benzemu. Poslední držitel Zlatého míče sice vypálil dobře, ale blok tří těl neměl šanci prostřelit. Jenže to Realu zas tak moc vadit nemuselo, protože VAR sudího Sota přivolal k obrazovce. Všiml si totiž ruky bránícího Foytha při průniku Viníciuse. Takže Benzema dostal šanci na reparát a z penalty se nemýlil!

Tahle oslava ale měla jepičí život, protože jen o minutu později zahrál při pádu rukou taky David Alaba a sudí měl znovu jasno - penalta. Svou pověst kanonýra dal všanc Gerard Moreno a počínal si více než sebejistě. Remízový stav trval pouhé tři minuty. A protože vydržel bez větších šancí či dramat až do závěrečného hvizdu, tak Villarreal slaví nečekané tři body.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Cádiz CF 0:1

06.01.2023 21:00

Góly: 9. Rubén Alcaraz

Valencia doma padla, protože si za celý zápas vytvořila jedinou šanci. Cádiz jich naopak měl několik a jednu z nich díky Alcarazovi proměnil.

Cádiz na tom v lize není právě nejlépe a Valencia se těšila, že si před vlastními fanoušky zaplněného stadionu Mestalla s chutí zastřílí. Jenže tenhle plán se velmi brzy po trochu zpožděném zahájení utkání začal rozpadat. První, kdo udeřil, totiž byli hosté. Ti podnikli rychlý brejk tažený Rubénem Sobrinem, který se nenechal zastavit ani dvojicí obránců Los Che. Vpadl do vápna a zpětnou nahrávkou na penaltu oslovil jmenovce Alcaraze. Na jeho ránu k tyči byl mladý gruzínský brankář Mamardašvili krátký!

Valencia se chvíli nemohla vzpamatovat z úvodního šoku, přeci jen s něčím podobným ve svých plánech trenér Gattuso asi nepočítal. Naopak jeho svěřenci málem znovu inkasovali z dalšího brejku jen pár minut po první brance. Lozano krásně uvolnil Alcaraze a ten v obrovské šanci napálil míč vysoko nad!

Netopýrům se pořád nedařilo smysluplně držet míč, natož pak ohrozit branku soupeře. Cádiz naopak sebejistě působil snad při každém kontru, který podnikal. Jeden takový vzal na svá bedra těsně před koncem poločasu Anthony Lozano. Ze své poloviny vyvezl míč, nedbal na napadání soupeřů a po kličce ve vápně prudce zakončil k tyči. Mamardašvili byl ale tentokrát připraven a jeho ránu zneškodnil.

Valencii se povedlo výrazně ohrozit brankáře Ledesmu až v 68. minutě. Obránce José Gayá vyslal nádhernou ránu zpoza vápna, avšak Ledesma v bráně Cádizu vystřihl perfektní zákrok. Valencia dnes podala značně nekonzistentní až unavený výkon, takže efektivnější Cádiz se radoval z nečekaných tří bodů!

Více informací k zápasu

Elche CF - Celta Vigo 0:1

06.01.2023 18:30

Góly: 5. Iago Aspas

Celtě stačila jediná trefa k tomu, aby se do Viga vracela po utkání s Elche coby vítěz. Postaral se o to nestárnoucí šutér Iago Aspas.

Elche doufalo v zázrak, aby zlepšilo své mizerné postavení v tabulce. Jakékoli jeho plány ale vzaly celkem rychle za své. Mírně aktivnější Celta se totiž na jeho půdě ujala vedení už po sedmi minutách! Po pravé straně pronikl do šestnáctky Gabriel Veiga a nahrával před bránu. Brankář Badía asi nebude mít zrovna čisté svědomí, protože jeho nepříliš prudký centr v podstatě jen srazil do dobíhajícího Iaga Aspase, který se díky důrazu dočkal první dnešní branky.

Celta vedla velmi rychle a na domácí ekipě bylo vidět, že ji tenhle vývoj utkání dost zarazil. Navýšit náskok zkoušela Celta po dvaceti minutách, kdy se Veiga opět dravě protáhl do vápna a tentokrát vypálil. Badía se ovšem poučil a jeho pokus schoval do rukavic. Elche dlouho nemohlo nic vymyslet, až ke konci poločasu zajímavě zakončil hlavičkující Boyé.

Celta mohla po hodině hry zvýšit své vedení, jenže tvrdou hlavičku Huga Malla zastavilo břevno. V samém závěru ještě viděl červenou kartu domácí Pedro Bigas.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
16
13
2
1
35 : 6
41
2
Real Madrid
16
12
2
2
36 : 16
38
3
Real Sociedad
16
10
2
4
23 : 17
32
4
Real Betis
16
8
4
4
19 : 13
28
5
Atlético Madrid
16
8
3
5
23 : 15
27
6
Villarreal CF
16
8
3
5
19 : 12
27
7
Athletic Bilbao
16
7
5
4
24 : 14
26
8
CA Osasuna
16
7
3
6
16 : 16
24
9
Rayo Vallecano
16
6
5
5
23 : 20
23
10
RCD Mallorca
16
6
4
6
14 : 15
22
11
Valencia CF
16
5
4
7
23 : 18
19
12
Girona FC
16
4
6
6
24 : 26
18
13
Getafe CF
16
4
5
7
15 : 22
17
14
UD Almería
16
5
2
9
17 : 25
17
15
Real Valladolid
16
5
2
9
13 : 24
17
16
Celta Vigo
16
4
4
8
16 : 27
16
17
Sevilla FC
16
3
6
7
16 : 24
15
18
Cádiz CF
16
3
6
7
11 : 27
15
19
Espanyol Barcelona
16
2
8
6
19 : 25
14
20
Elche CF
16
0
4
12
10 : 34
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (122)

Přidat komentář
Krausio_Real_M

Valencia

Reagovat
Mass

Tehle tým neumí hrát do zaparkovanýho autobusu. Ve všech statistikách mimo faulů Valencia lepší, ale hraje se na góly, no.

Reagovat
Krausio_Real_M

Tak zas tak hrozný to není, Vale už zažila horší výsledky, jen mě prohra s močkama z Cádizu rozesmála. A teď se můžu smát i sám sobě za to jakou bídu jsme předvedli my

Reagovat
Mass

Twl teď čtu že z toho ve Valencii přímo na stadionu někoho kleplo. A pak že to je jen fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla 19.

Reagovat
ACSeRw!n

sestup

Reagovat
Mass

Se 4. největšim rozpočtem ve Španělsku pro mě velký překvapení.

Reagovat
REPLIKATOR

Už toho italskýho lempla konečně vyhoďte

Reagovat
zasranej malíř

Klasický výkon s ponorkou zasloužená prohra, uvidíme co superpohár

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Ja len nechapem, ze s Barcou hrali ako tim hodny zosupu. Uvidime co v odvete na domacom ihrisku. Villareal dnes zasluzene.

Reagovat
Jordi Alba

Hrajou co jim soupeř dovolí.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
2miguel1

Je niekde štatistika, kto kopal najviac penalt v LL tento rok?

Reagovat
madridcan

Je

Reagovat
JM

Reagovat
Greaber

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal potvrdil formu

Reagovat
Salfovic

Nejsou Španělé, nejsou body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Danjuma v posledních sekundách

Reagovat
Switchback
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Pharrell

ti komentátoři jak se tomu smáli

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Manik...

Reagovat
pantondavo

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Mass

Tahle situace byla blbec na blbec, Real všichni hráči i s brankářem ve vápně a on dá roh na toho jednoho mimo vápno, kterej netrefí míč. Danjuma pak může z 30 metrů do úplně prázdný brány potrestat a mine.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

Mi přijde, že se celou dobu snažil nahrát tomu spoluhráčovi, který byl ale furt v ofsajdu, i když zpomaloval, aby se z něho dostal.

Reagovat
madridcan

Hej...veľmi zložité mu bolo nahrať, keď bol ešte na vlastnej polovici

Reagovat
patas92

Znáš pravidla, gratuluju

Reagovat
madridcan

Nikdy nevieš s akým fanušikom Barcelony píšeš a na aké pravidlá od čias Guardiolu je zvyknutý

Reagovat
Rizek

V tobě to hnije.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Visca el barca

Bože ty seš prostě blb

Reagovat
madridcan

Tu presne viem s akým fanušikom Barcelony píšem

Reagovat
roman1978

Reagovat
ADM

Tiež nerozumiem tomu úmyslu vystreliť delovku alá Asensio proti plnému vápnu hráčov, keby to boli ešte hráč typu Messi, ktorý to skúsi lobom ponad hráčov

Reagovat
Manik...

Reagovat
CHONG

Zasloužená prohra, dneska čiré zoufalství.... Kraje obrany jsou šílenost a Benzín přešel plynule z beast modu do noob modu. Možná by to nějakou tu posilu v lednu přeci jen chtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty penalty jsou směšný, obzvlášť ta druhá, vůbec tomu pravidlu už nerozumím...

Reagovat
Mass

Reagovat
pantondavo

Tak ta první jasná, co tam chceš řešit, když má hráč ruku v úrovni hlavy, to není přirozená poloha při běhu. Druhá nesmysl, hráč se opírá rukou a zvedá se, není penalta, škoda, asi kapříci z katalánska připluli no

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ruka nezměnila trajekrorii míče... ale jak říkám, hlavně ta druhá byla nesmyslná.

Reagovat
drussbarb

Penalty písknuté o stojnou ruku jsme inkasovali i my, Pique měl v minulosti to štěstí

Reagovat
REPLIKATOR

Mordor Jen tak dál

Reagovat
blaugrana

Tak to teraz pôjdu po Richarlisonovi

Reagovat
LAM

Paráda Villareal. Teď můžeme na Atletiko v klidu.

Jinak ta penalta pro Real hodně šměšná. Vždyť ta ruka nic neovlivnila a skoro ten míč nezměnil ani dráhu.

Reagovat
pantondavo

Takže můžeš hrát rukou kdykoli, kdž tím nic neovlivníš, jo?

Naopak ruka rpo Villareal byla nesmyslná, protože se jednalo o ruku, která podpírala tělo. Hoši, když trolíte, tak aspoň pořádně, proboha

Reagovat
Visca el barca

Krása Realek

Reagovat
Uwe háže buly

Bez jediného Španěla

Reagovat
Nieuwendyk

to je fakt šílený.

Reagovat
Raul=Real

Hlavne poslať čo najviac strednych zaloznikov na ihrisko...aj na kridlo...a stoperov na kraje obrany... Carlo ked nam tato Barcelona vyfukne titul, snad Carlo naberie súdnosť a odstupi

Reagovat
blaugrana

sa snazi kopirovat Pepa....to on zacal s tym nezmyselnym vystavovanin hracov mimo ich pozicie...klaplo to akurat u Mascherana

Reagovat
oddy

Jasně, začal s tím Pep, do té doby nikdo nikdy hráče na jiných pozicích nezkoušel

Reagovat
EaP

Skúšal , to áno . Ale nie v takom rozsahu ako Pep. Ten ma na to obsesiu. V City ma pomerne silnú lavičku a zdvojené posty. Ale radšej bude experimentovať . A už niekoľko krát ho to stalo postup v LM.

Reagovat
Manik...

Jo a znáš někoho dalšího, kdo začal cpát levého obránce do středu?

Reagovat
CHONG

A koho měl dát na ty kraje obrany?

Reagovat
Raul=Real

Mendy je šialený, tam mal hrať Alaba (ktoremu to je vyrazne prirodzenejsie ako Rudigerovi\Militaovi) a vpravo samozrejme Lucas, už ked sme hrali bez praveho kridla...ale on tam nedal ani praveho obrancu, ani prave krídlo...cim nasu pravu, už aj tak slabu stranu, ešte viac odstavil

Reagovat
king23

Lucas? Vůbec nechápu proč začínal na lavce.

Reagovat
ACSeRw!n

je videt, ze ty posily nepotrebujem

Reagovat
Phillipinho

Setien teda nakonec vsem dost zavira hubu. Po tom katastrofalnim vykony ted predvadi Villarreal lepsi vykony nez pod Emerym. Dlouho jsem od nich nevidel tak komplexne dobry vykon po celych 90 minut. Zaslouzena vyhra nad necekane slabym Realem.

Reagovat
EaP

Tak Setien je podľa mňa jeden z Top trénerov v Španielsku. Bohu žiaľ , šancu vo velkoklube dostal dosť neskoro a k tomu v úplne debilnom obdobý kedy bola Barcelona a hlavne správanie niektorých hráčov nad jeho sily. Nemal pre nich meno. A to ho stalo miesto. Ak by trénoval dnes , bez Suareza, Messiho tak by určite ukázal viac nakoľko tam sú teraz hlavne mladý chalani. Mne ho bolo po tom vyhadzove ľúto , lebo kvalitu určite ma .

Reagovat
Al Capone

Tak tohle byla strašná bída, Ponorka zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Simeoneho uz kedy vykopnu z Atletica? S hentakymi hracmi taketo vysledky...

Reagovat
LAM

Jsme hodně mimo formu, ale výhra na Atletiku samozřejmě paráda.

Výkon, ale za výsledkem pokulkává.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako hra nervů to dnes byla dobrá zkouška a zvládli jsme ji Pedri MOTM

Reagovat
WhoisGeorge

Nadržování Barce nezná hranic

Reagovat
2miguel1

Ten Kessie je k turbohovnu, tak isto Busquets. Dembele pokazi aj nemozne. Fati Ferran slabe. Balde pohodka.

Pedri Araujo Chris Kounde Gavi Frenkie Stegen zlatička

Reagovat
Registrujisejenproto

Hnusna protezovana Barcelona, odpad

Reagovat
Salfovic

Barca teda slušná z prdele klika.

Reagovat
Ed_Hazard

Hm Barca slusne zbiera body Boj o titul sme si sami skomplikovali, teraz sa zase posuvame do role tymu, ktory nahana celo tabulky

Reagovat
ADM

Ano je sice januar ale klud, ešte sa hrá 22 zápasov

Reagovat
Manik...

Taky ten kádr mají širší a dá se říct, že i kvalitnější. (Pokud někdo Realu vypadne)

Reagovat
misinho7

no maju hlavne sirsi kader..ta nasa 11 je top..ale z lavicky bieda..na hrot nemame nikoho, na kridla ak hraje aj Rodrygo tak jedine Marco..a obrana kraje tak isto ziaden backup poriadny...ale hlavne ten utok ze ideme do sezony s tym ze nemame vobec nahradu za hrotaka je smiesne..

Reagovat
Manik...

Přesně tak.. Nechápu.

Reagovat
Melisko

Cirkus barca..

Po sezóne poďakovať Simeonemu, postaviť mu sochu pred Wandou a nový tréner.

Reagovat
Zemun

Pred Wandou robí sochu Icardi

Reagovat
Fodbalysta

On stojku spíš

Reagovat
Jordi Alba

Liga jednoho týmu.

Reagovat
Xavi

Je nějaká platforma, jako Netflix u filmů a seriálů, že bych si zaplatil za sledování španělské ligy, popřípadě LM? Satelit rozhodně pořizovat nechci.

Reagovat
ttopi

Prostě O2TV ne?

Reagovat
Jordi Alba

Minulej rok jsem platil o2 a teď TMobile. Nevím jak to funguje na TV, používám pouze mobil/notebook - to přepojíš za 2 sekundy nějakým HDMI, ale ne každýmu se chce. Pokud tě nezajímá PL, jdi určitě do o2, bylo to levnější když si vezmeš jen sportovní balíček. U TMobile abys měl všechno tak platíš víc a máš tam dalších 300 programů, co nikoho nezajímaj.

Reagovat
Xavi

díky.

Reagovat
LAM

O2 přes mobil a PC ideál, akorát škoda pro letošek té PL. Výhoda je, že si můžeš měnit komentář, protože někdy bych z těch českých snad i usnul

Reagovat
Xavi

PL nesleduji, tak to by mně nevadilo.

Reagovat
Lifted

telly 250,-/měsíc

Reagovat
Lifted

https://telly.cz/sport/ tak už to trochu zdražili ale je to super, momentálně je tam všechno skoro

Reagovat
Xavi

dík.

Reagovat
drussbarb

Nebo, pokud ti nevadí používat PC, řekni si někomu, kdo to má, o volný slot. Třeba T-Mobile nabízí PL + LL, za 125,- se to dá sehnat a máš plnohodnotnou nabídku. Když tam mi napiš SZ

Reagovat
Xavi

Asi půjdu do toho O2, využiji to na telefonu, notebooku i TV.

Reagovat
drussbarb

Ono to zase není tak drahé a používat to na více platformách je příjemné. Já své sloty radši posílám dál a držím standart televizního pravěku - sice mám všechno, ale "jen" na televizi

Reagovat
Cracker10

Zatim me ted neskutecne prekapuje Christensen, od nej jsem nic necekal a hraje paradne

Reagovat
LAM

Christensen velký překvapení po přestupu zadarmo. Velmi klidný a dobře poziční výkon.

Akorát nám prostě chybí RB a Kounde je tam proti výkonu na stoperu poloviční. Dále je potřeba někoho za Sergia a fakt né Kessieho(hrozně unavenej výkon). Jako poslední ještě levý křídlo, kde se teď nikomu moc nedaří.

Reagovat
Eichel

Reagovat
EZ

Videl som poslednych 20 minut a nerozumiem tomu co to bol za futbal. Oba kluby velke sklamanie...

Reagovat
EZ

Barcelonsku branu strazia vsetci svati, jak je mozne ze dostali len 6 golov

Reagovat
ttopi

A z toho 3 od Realu.

Reagovat
Eichel

veď to bol "topka" výkon

Reagovat
misinho7

Ten prezident francuzskeho futbalu dobry kkt

Reagovat
Rizek

Parádní 3 body.

Souboj Ferran vs. Savić

Reagovat
celeb

som zvedavy, kolko vyfasuju.

Ak dostal Lewa stopku na 3 zapasy, toto je tak 10 zapasov + podmienka

Reagovat
Visca el barca

Atleti se zbavují Felixe proč? Ok neprosadil se. Ale že v tom bude opět ten dementní strop?

Reagovat
Elliasson

Spíš Joao už nechce být s námi.

Reagovat
Raul=Real

Chce odísť sám, kvôli dementnému trénerovi

Reagovat
Phillipinho

Bylo by fer rict, ze za vsechno nemuze jenom tvrdohlavej Simeone. Stejnej podil na tom ma dite Felix…

Reagovat
sergi

Simeone vraj po sezóne končí v Atleticu.

Reagovat
Raul=Real

Tak 3 roky s omeškaním

Reagovat
Kenneth

Nedivil bych se kdyby si pritahli Enriqueho.

Reagovat
sergi

Neviem, prečo by to robil? Akože mužstvo nemajú nejak zlé, ale nevidím dôvod. Podľa mňa, si počká na niekoho z Anglicka, možno tá Chelsea ak nedajú viac času Potterovi (čo minimálne do konca sezóny asi ten čas dostane). Nemyslím ale, že sa vráti do LaLigy.

Reagovat
Kenneth

Proc by mel jit do pohrebiste treneru Chelsea?

Reagovat
sergi

Áno, tiež pravda, ale tam to bolo trošku riešené tuším predtým ako prevzal Španielsku repre, alebo potom keď prvý krát rezignoval u repre (skrze chorobu dcéry). Ale Lucho nebol ani v Barcelone veľmi - povedzme tréner dlhodobého riešenia/rozvoja.

Reagovat
madridcan

Barcelona v posledních týdnech pravidelně posílá stížnosti na španělský svaz a další by měla být spojena s Ferránem Torresem. Útočník měl v závěru utkání s Atléticem Madrid menší potyčku se Stefanem Savićem, oba inkasovali červené karty a hrozí jim tresty na čtyři až dvanáct zápasů, vedení katalánského klubu se následně pokusí trest snížit.

Ja by som im nedal trest. Povinne premietať na základnej škole, že ako budete vyzerať na základnej škole, keď sa budete biť ako v materskej

Reagovat
Eichel

madridcan09.01.2023 14:40#

Barcelonská DNA...vyjadriť sa o všetkom možnom primárne, len nie o svojom tíme

Reagovat
Rizek

Reagovat
sergi

Reagovat
DonAndres

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele