InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Divadlo A.Dvořáka: Jentl – drama podle povídky I. B. Singera

    pátek 17.5 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Mustang Bluesride

    pátek 17.5 19:00 - Club Highway 61 Kijevská 1474, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Milevsko ve šlágru o druhé místo přetlačilo Soběslav

MILEVSKO – Bez gólmanské jedničky Michaela Pance a produktivního útočníka Tomáše Vochozky se hokejisté Milevska po vánoční přestávce vrátili do kolotoče krajské ligy hned šlágrem se Soběslaví. Oba týmy se přes Vánoce dělily o druhé místo, takže byly ve hře důležité body o postavení pro play off, které se kvapem blíží. I bez klíčových hráčů, jež ulehli s nemocí, ale Milevsko do utkání vstoupilo skvěle a skóre otevřel hned při prvním střídání navrátilec po zranění Petr Bouška – 1:0. Utkání bylo velmi vyrovnané a mělo náboj play off. Ve druhé části přidaly oba celky po dvou brankách a v posledním dějství se tak Spartak hnal minimálně za vyrovnáním. V závěru zkusili hosté po time-outu v čase 58:43 i hru bez brankáře a navíc hráli přesilovku. Ani při hře 6 proti 4 ale výborně chytající náhradní gólman Jaroslav Prchlík další puk za svá záda ve spolupráci s obětavými hráči z pole nepustil a ukázal, že nemá místo v ambiciózním kádru přes juniorský věk náhodou. Domácí přežili hektické chvíle a užívali si cenné vítězství před 650 fanoušky, z nichž několik dorazilo podpořit i hosty – 3:2.

Aktuálně mají hokejisté Milevska po 15 odehraných zápasech na svém kontě 31 bodů a jsou na druhém místě soutěže. Soběslav se propadla o skóre za Veselí nad Lužnicí, oba týmy na Milevsko ztrácejí tři body. Do konce základní části zbývá sehrát posledních pět utkání.

Obnovená premiéra
Po Ivanu Radostovi, který naskočil už před Vánoci, přivítala kabina HC Milevsko 1934 další známou tvář. Do kádru se totiž vrátil oblíbenec místních fanoušků, bojovník Jiří Fořt. V Milevsku nastupoval dlouhé roky už ve druhé lize, nyní se vrátil a jeho obnovená premiéra skončila vítězně.

HC Milevsko 1934 – OLH Spartak Soběslav 3:2

(1:0, 2:2, 0:0). Branky a nahrávky: 1. Bouška (Škrdleta, Jak. Suchan), 26. Škrdleta (Bouška, Jak. Suchan), 35. Pouch (Bílek) – 22. O. Pánek (Píha, Duben), 38. Slabý (Škoda, Žákovský).

Milevsko: Prchlík – Hastrman, Bouška, Šedivý, Řezáč, Štekr, Růžek, Košař – Škrdleta, Jak. Suchan, Radosta – Masopust, Adamec, Hraňo – Bílek, Přívozník, Pouch – Fořt.

Soběslav: Baloun – Šrubař, Kubeš, V. Pánek, Musil, Kanov, Duben, Tržil – Žákovský, Máca, Pauš, O. Pánek, Novák, Slabý, Píha, Škrleta, Škoda.

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Kam dál?

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Amatér 

    Reagovat

     

    Tesim se na dalsi zapas snad tu 1.000 divaku treba jeste letos pokorime. V kraji by to bylo asi ojedinele. Nejde udelat nejaka promo akce mezi fanousky na soc.sitich pojdme kluky podporit a pokorit 1.000 divaku? Je prijemne videt Milevsko po hodne dlouhe dobe zase v hornich patrech tabulky. Pojdme kluky podporit za ty vykony si to zaslouzi na tohle jsme tady cekali od 2.ligy

    Vloženo 8.1.2023 19:49:35

  • Soma 

    Reagovat

     

    Gratulace. Tu návštěvu diváků by mohlo závidět hodně klubů i o dvě soutěže výš, včetně násobně větších měst. Super.

    Vloženo 8.1.2023 12:41:29

  • Pepan 

    Reagovat

     

    Hodně kvalitní hokej. 3 třetina to byl boj o každý metr ledu. Na to že to byl první hokej po novém roce...... klobouk dolů. Máme se do budoucna na co těšit. A ta návštěva 650 diváků a čím dál plnější kotel prostě paráda. MILEVSKO zase žije hokejem.

    Vloženo 8.1.2023 11:55:41

  • martin 

    Reagovat

     

    Parada pánové.Po vánocích těžký zápas a 3 body doma,,bomba""Jedeme s pokorou dále kluci..

    Vloženo 8.1.2023 09:33:00

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace