Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Řidič zastavil uprostřed vozovky a usnul v nastartovaném autě. To poté narazilo do seniorky

Neobvyklý incident řešili dnes brzy ráno českokrumlovští policisté. Šestačtyřicetiletý řidič, který byl patrně pod vlivem alkoholu či drog, se zastavil uprostřed komunikace a v nastartovaném vozidle usnul. Na pomoc mu vyrazila z nedalekého domu seniorka. Když ale k automobilu dorazila, vůz se zničehonic dal do pohybu a do ženy narazil. Ta skončila v péči zdravotníků.

Krátce před čtvrtou hodinou ranní došlo v neděli v Českém Krumlově k neobvyklé dopravní nehodě. Šestačtyřicetiletý řidič osobního automobilu, který byl s největší pravděpodobností pod vlivem alkoholu, či jiné návykové látky, se zastavil přímo uprostřed vozovky v Rožmberské ulici. Krátce nato poté v nastartovaném vozidle usnul.

„Zanedlouho se z blízkého domu přišla žena v seniorském věku podívat, co se děje. A zrovna v tu dobu se vozidlo rozjelo proti ní. Bohužel již nestačila uskočit a vůz jí srazil. Naneštěstí jel kolem jiný řidič, který ženě pomohl a přivolal pomoc zdravotníků a policistů,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura s tím, že řidič se po příjezdu policistů odmítl podrobit testu na zjištění přítomnosti alkoholu a jiných návykových látek.

„Na základě zjištěných skutečností byly již ve věci zahájeny úkony řízení pro podezření ze spáchání přestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti v silničním provozu,“ doplnil Bajcura. Případem se nyní zabývají českokrumlovští policisté.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky řidič, nehoda, automobil, seniorka, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič zastavil uprostřed vozovky a usnul v nastartovaném autě. To poté narazilo do seniorky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.