InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Pondělní zastavení s pohádkami tisíce a jedné noci

    pondělí 13.5 16:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna Za Parkem

  • Absolventský koncert

    pondělí 13.5 17:00 - ZUŠ - hrad, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Na lesárně se nohejbalem bavili i amatéři

PÍSEK - Po sobotě, kdy byl ve sportovní hale lesnické školy k vidění nohejbal trojic vysoké úrovně hráčů z vyšších soutěží, si to v neděli 8. ledna rozdali rekreační hráči, z nichž někteří hrají nižší okresní soutěže. Mnozí v sobotu omrkli profíky a svůj turnaj odehráli se stejnou chutí a zaujetím. Hlavní pořadatel Martin Mošovský připravil amatérům stejné podmínky jako profesionálům. Rekreační hráči nebyli ochuzeni o kvalitní občerstvení, hodnotné ceny, a tak i v neděli panovala na lesárně výborná kamarádská atmosféra, při které se všichni výborně bavili. Tentokrát snad ani nešlo o vítězství, ale kdo někdy sportoval, když vstoupí na hrací plochu, nechce prohrát.

 

Na palubovce se sešlo šest týmů z Písecka a Strakonicka, které si to rozdaly každý s každým na dva vítězné sety. Po té ještě borci neměli dost a hrálo o konečné umístění - pátý se šestým, třetí se čtvrtým a první s druhým.
A když Temešvár porazil Chobot 2:1, HBC Cajsku 2:0 a BNH Pyramidu 2:0 nadstavbové zápasy jenom potvrdily výsledky v základní skupině a podruhé stvrdily konečné pořadí.

Pořadí v základní skupině i celkově:
1. Temešvár
2. Chobot
3. HBC
4. Cajska
5. BNH
6. Pyramida

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace