Otevřeně k všem získalo na Moldavě v sobotních volbách nejvíce hlasů
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Moldava – Včera se na Moldavě uskutečnily opakované volby. O neplatnosti výsledků zářijových voleb rozhodl krajský soud z důvodu kupčení s hlasy. Do devítičlenného zastupitelstva prosadily své kandidáty na základě voleb ze soboty 7. ledna čtyři strany.

Sdružení Otevřeně k všem bude mít v zastupitelstvu tři zástupce, stejně jako SPOLU. Sdružení ROZVOJ MOLDAVY A NOVÉHO MĚSTA bude mít ve vedení obce dva kandidáty a SPD (Svoboda a př. Demokracie) obsadí post jednoho zastupitele.

Nové zastupitelstvo Obce Moldavy tak bude pracovat ve složení Josef Sviták (64 hlasů, BEZP), Lenka Nováková (57, BEZP) a Vojtěch Kužel (35, BEZP) ze sdružení Otevřeně k všem. Ze sdružení SPOLU David Leitermann (47, ODS), Marcel Münzberger (54, ODS) a Eva Kardová (61, KDU-ČSL). SPD bude reprezentovat Zdeňka Teplá (59, SPD) a ROZVOJ MOLDAVY A NOVÉHO MĚSTA Jakub Pěkný (36, BEZP) a Jiří Wasserbauer (43, BEZP). O starostovi rozhodnou zastupitelé na ustavujícím zasedání.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru