Kdosi se vyřádil na trávníku pod Tyršovým mostem, vandalovi hrozí pokuta až padesát tisíc
Foto: Město Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Pokuta až do výše 50 tisíc korun hrozí neznámému vandalovi, který se vyřádil na městské zeleni pod Tyršovým mostem. Tam na konci roku poničil část trávníku driftováním a zanechal po sobě vyjezděné kruhy.

Jeho počínání bohužel nezachytila kamera městské policie, která je namířena na skatepark. „Případem se zabýváme a přestupkové jednání neznámého pachatele prošetřujeme. V případě dopadení mu hrozí pokuta, o jejíž výši rozhodne příslušný správní orgán,“ uvedla mluvčí obvodního oddělení Policie ČR v Litoměřicích Pavla Kofrová.

1201travnikkz2

Foto: Město Litoměřice

Pracovníci Technických služeb města povrch urovnali, trávník bude v případě potřeby doset na jaře. „Mohu potvrdit, že pachateli hrozí za přestupek proti veřejnému pořádku až padesátitisícová pokuta,“ informovala Jana Koňaříková z oddělení přestupků správního odboru městského úřadu.

1201travnikkz3

Foto: Město Litoměřice

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru