Most usiluje o další stovky milionů korun na rekonstrukci Repre! Dotace je na dobré cestě
Velký sál kulturního domu Repre. Foto: archiv / Oldřich Hájek
Most

Most - Město Most jednalo 5. ledna 2023 se zástupci Ministerstva pro místní rozvoj České republiky o získání druhé dotace k plánované rekonstrukci Repre. Jedná se o dotaci na Revitalizaci specifických brownfieldů z Národního plánu obnovy, konkrétně jde o finanční prostředky na energeticky úspornou rekonstrukci objektu. Most bude žádat o 420 milionů korun.

Jednání bylo velmi úspěšné. Záměr města svým charakterem zcela naplňuje podmínky připravované výzvy a zároveň by měl být jedním z největších projektů realizovaných v rámci této výzvy. Ta má být vyhlášena na konci ledna 2023.

„Vzhledem k výborné technické připravenosti budeme moci v co nejkratším možném termínu podat žádost o dotaci a následně zahájit samotnou realizaci plánovaného projektu. Velmi si ceníme vstřícného přístupu Ministerstva pro místní rozvoj a jeho fundovaných a vstřícných zástupců,“ uvedla uvolněná členka Rady města Mostu Jana Falterová Zudová, která se za město účastnila jednání.

Rekonstrukce Repre začne v letošním roce.
 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru