Quantcast

Pavol Pavlík - nový šéf sekce nových médií RTVS

| redakce | tisk

Od 15. ledna 2023 se novým ředitelem sekce nových médií RTVS stává Pavol Pavlík. Ve funkci nahradil Matúše Miklošíka, který byl dočasně pověřen vedením sekce.

Pavol Pavlík vystudoval filozofii na Filozofické fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě a následně masmediální a marketingovou komunikaci na Fakultě masmédií Panevropské vysoké školy. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti médií a online komunikace. Pracoval jako redaktor, moderátor, dramaturg a šéfredaktor ve Slovenském rozhlase, rádiu Twist a v TV Markíza.

Pavol Pavlík (foto: RTVS)
▲ Pavol Pavlík (foto: RTVS)

Od roku 2004 byl výkonným a projektovým ředitelem ve společnosti Media One s.r.o., kde zodpovídal za řízení společnosti a projektů a poskytoval konzultace v komunikační a mediální oblasti. Na pozici ředitele sekce nových médií RTVS nastupuje 15. ledna.

Žijeme ve velmi komplikované době, ve které jsou vybičovány vášně a staví se velké bariéry ve společnosti. Jsem přesvědčen, že RTVS, jako veřejnoprávní médium, má v této situaci nezastupitelné místo a rád bych se na pozici ředitele sekce nových médií podílel na tom, aby naše veřejnoprávní instituce naplno využila svého velkého potenciálu právě v této době a dařilo se jí i v segmentu online,“ řekl Pavol Pavlík.

Do managementu RTVS jsem se rozhodl pozvat lidi, které znám z předchozího období, vím, že se na ně můžu spolehnout a jsem přesvědčen o jejich profesionálních kvalitách. Velmi se těším, že novou posilou v managementu je i pan Pavol Pavlík. Známe se několik desetiletí a má blízko k moderním technologiím a rozumí online světu. RTVS potřebuje posílit svoji pozici v online prostoru. Je třeba využít potenciál online naplno, zvýšit výtlak a já věřím, že pan Pavlík se svými zkušenostmi dokáže RTVS v tomto směru výrazně pomoci,“ vyjádřil se generální ředitel RTVS Ľuboš Machaj.

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články