Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách probíhá po celé ČR

Máte na starost zaměstnance, u nichž potřebujete objednat a nechat je absolvovat kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách? Nebo jste osobou, která usiluje o změnu kvalifikace, hledáte si nové zaměstnání, a tak máte o tento kurz zájem? Ať je to jakkoli, k jeho absolvování vám pomůže SEDUCA-CZE s.r.o., vzdělávací agentura.

Proč si zvolit kurz u vzdělávací agentury SEDUCA?

Důvodů, proč kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách absolvovat s pomocí EDUCA vzdělávací agentury, je mnoho. Jedná se o kurz akreditovaný MPSV. Jeho cena je příznivá a navíc se dá zaplatit rozložením kurzovného na splátky.

EDUCA má k dispozici kvalitní tým lektorů, kteří vám vše odborné srozumitelně vysvětlí. Dostupnost kurzu je skvělá, vybrat si můžete z 30 – ti měst po celé ČR. Díky tomu si můžete kurz udělat ve městech, jako jsou Praha, Jihlava, Havlíčkův Brod, Boskovice, Jičín, Prostějov, Žďár nad Sázavou, Ústí nad Labem, Zlín, Svitavy a mnohá další.

V kurzu je obsaženo mnoho informací

Těšit se můžete na standardy kvality sociálních služeb, základy komunikace, rozvoj komunikačních dovedností, asertivní komunikaci, úvod do psychologie, psychopatologie a somatologie, také základy ochrany zdraví, etiku výkonu činnosti pracovníku v sociálních službách, základy prevence vzniku závislosti osob na sociální službě, sociálně právní minimum, metody sociální práce…

Podívejte se na kompletní nabídku kurzů

Na webové stránce https://www.seduca.cz/kontakt najdete důležité kontakty, které se vám budou hodit, pokud se budete chtít se vzdělávací agenturou SEDUCA spojit. Najdete zde i kompletní přehled kurzů, přičemž většinu z nich je společnost schopná realizovat formou ONLINE, a to včetně novinek, jež právě teď nabízí. Např. Desatero úspěšné komunikace s rodinou uživatele sociálních služeb nebo Ochrana práv uživatelů sociálních služeb (SQ 2) a další.

Více na seduca.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top
TOPlist