Známá televizní herečka Shannen Doherty aktuálně prochází čtvrtým stádiem rakoviny prsu. Ačkoliv je na tom zdravotně špatně, když se o ní někde objeví nějaké informace, je stále optimistická a snaží se pozitivně ovlivňovat své sledující na sociálních sítích.

-reklama-


Na televizních obrazovkách se Doherty objevila již v 80. letech v seriálu Little House on the Prairie, kde si zahrála malou roli. Její následující vystupování bylo v podobném duchu, kariérně se dostala do tvorby béčkových filmů, kde se pohybovala mezi neznámými herci. Nejvíce se proslavila svou rolí Brendy v seriálu Beverly Hills 90210, kde se objevila po boku Tori Spelling nebo již zesnulého Luke Perryho.

Posledním snímkem, kde spolupracovala s hercem Melem Gibsonem nebo Kevinem Dillonem, byl film Hot Seat (2022), který však nesklidil velký úspěch. V nejbližší době jinou hereckou roli v plánu nemá a důvod je jasný.

Doherty bojuje od roku 2015 s rakovinou prsu. Minulý rok v říjnu vydala na svém Instagramu v rámci osvěty o rakovině příspěvek. Doporučila tam svým fanoušků, aby dávali pozor na svoje zdraví a chodili na kontroly. Z nemoci si občas i utahuje, protože sama uvedla, že ji humor v léčbě dost pomohl, aby se z toho nesložila.

Mimo boje s rakovinou musí dodržovat přísnou dietu, kterou také sdílí na Instragramu a dokonce má i vlastní výběr fotek, kde má vybrané pokrmy uložené. Čas vážné a nevyléčitelné nemoci jí pomáhají překonat přátelé a její nejlepší přítel pes Bowie. Ačkoliv si je svých krutých vyhlídek do budoucna moc dobře vědoma, snaží se žít každý den naplno.

Zdroj: mirror.co.uk

-reklama-