Transferový boulevard: Chelsea dále na lovu, chce dva záložníky. Spurs zase Zaniola

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech britská média.  

Transferový boulevard: Chelsea dále na lovu, chce dva záložníky. Spurs zase Zaniola

Athletic: Brighton odmítl první nabídku Chelsea ve výši 55 milionů liber na jedenadvacetiletého ekvádorského záložníka Moisese Caiceda.

Telegraph: Chelsea by se paralelně měla zajímat i o bývalého záložníka Brightonu, šestadvacetiletého Yvese Bissoumu z Mali, jeho aktuální klub, Tottenham Hotspur nicméně zatím odmítl vůbec zvažovat nabízenou výměnu, kdy by opačným směrem jako částečná protihodnota šel Maročan Hakim Ziyech.

Sky Sports: Tottenham zároveň zkouší podepsat třiadvacetiletého italského záložníka Nicolu Zaniola, jehož aktuální špatná forma znamená, že AS Řím je ochoten jej prodat i poslat na hostování.

Sun: Manchester United je překvapivým zájemce o přestup sedmadvacetiletého švýcarského obránce Kevina Mbabua, který se zatím vůbec neprosadil ve Fulhamu

Mail: Tottenham měl nabídnou třicetiletého brazilského křídelníka Lucase Mouru, kterému v létě končí smlouva, konkurenčnímu Evertonu.

90min: Aston Villa je v jednání se zástupci šestadvacetiletého francouzského útočníka Moussy Dembeleho o možném přestupu do Midlands, když hráči končí v létě smlouva s Lyonem.

Givemesport: Everton jedná s francouzským Rennes o přestupu dvacetiletého ghanského reprezentanta Kamaldeena Sulemana, který by mohl posílit jeho zálohu.

Independent: Wolverhampton se dohodl na příchodu dvaatřicetiletého anglického obránce Craiga Dawsona z West Hamu za 3,3 milionu liber. Naopak pryč z Moulineux míří o šest let mladší útočník Goncalo Guedes, jež by měl jaro odehrát na hostování v Benfice Lisabon.