Další žena ve vedení hokejového klubu. Ke Spartě se přidaly Karlovy Vary

Přidat na Seznam.cz

Západočeský klub na svých oficiálních stránkách oznámil změny v organizační struktuře, když na post generálního manažera jmenoval Zdenku Macháčkovou Šimánkovou. Funkci naopak opouští Miroslav Vaněk po dlouhých 32 letech.

Netradiční krok v hokejovém prostředí jako první vyzkoušelo vedení Sparty a tento krok se osvědčil. Macháčková Šimánková uvedla, že klub povede na denní bázi. Novou práci bere jako velkou výzvu, když současně s ní cítí také obrovskou zodpovědnost.

„Chtěla bych navázat na tradici, kterou Energie má, prohlubovat partnerství se stávajícími sponzory a navazovat vztahy s těmi novými. Ambicí je posunout Energii dále, mít skvělou atmosféru v týmu a celkově zlepšit hospodaření klubu,“ svěřila se pro klubový web.

V následujících letech by ráda západočeský klub nasměrovala do vyšších pater extraligové tabulky, které by zajistily pravidelnou účast v play off. Aktuálně se klub nachází na desáté příčce, když musí odrážet ataky brněnské Komety, která ztrácí pouhé tři body.

„Chci poděkovat novým majitelům za důvěru a těším se na hezkou práci v Karlových Varech,“ dodala Macháčková Šimánková, která se o hokejové prostředí zajímá celý život.

Zdroj: hokejkv.cz