Slavnostně odhalili novou korunku pro Miss Czech Republic 2023

29.01.2023 11:41:25 | Autor: redakce | Rubrika: Kultura | Obce: Jablonec nad Nisou

Slavnostně odhalili novou korunku pro Miss Czech Republic 2023

Již 14. ročník soutěže Miss Czech Republic 2023 představil své finalistky. Dívky se nyní budou připravovat na finále, které proběhne letos 13. května. Hlavní mediální partner TV Nova ho odvysílá na stanici Nova Fun. Spolu s krásnými soutěžícími byla poprvé odhalena také korunka pro vítězku, jež tradičně vzešla od Olgy Kopalové Rynešové z dílny Šenýr Bijoux.

Zbrusu nová korunka je inovativní, v nových bílo-modrých barvách, a dokonce ve zlatém kabátku. Nese název Křehká noblesa a opět ji vyrobil tým Olgy Kopalové z jablonecké firmy Šenýr Bijoux spolu s kreativním ředitelem soutěže Samem Dolce a ředitelkou a majitelkou klání Taťánou Makarenko. Tento skvost ozdobí vítězku nejprestižnější soutěže krásy v Česku Miss Czech Republic 2023, která v současné době vlastní čtyři z pěti Grand Slamových licencí světových soutěží krásy.

Představení korunky pro vítězku a finalistek Miss Czech Republic<br />Autor: Petr Archon„Naše korunka Křehká noblesa snoubí krásu a křehkost mladých dívek, které se ucházejí o titul královny krásy, jejich vznosnost a noblesu. Zároveň jsem přesvědčena, že mnohé ze soutěžících dokáží změnit něco zásadního ve světě, ukázat svou velkolepost a důstojně reprezentovat naši republiku," uvedla Olga Kopalová Rynešová majitelka Šenýr Bijoux.

Ústředním motivem korunky je designové uskupení dvou velkých kamenů. Jeden je ve tvaru kapky a druhý obdélníku v safírově modré barvě. Oba kameny tak vyjadřují soulad klasického a moderního designu. Dále pozorné oči upoutají perličky dodávající ozdobě křehkost i noblesu zároveň. Stovkami třpytivých kamenů různých velikostí v barvě křišťálu a safíru je pak dotvořen celkový obraz tohoto zlatavého šperku. Onu záři je pak nutné připsat pravému zlatu na korunce.

„Sluneční záře korunky ve zlatém kabátku je pro mě synonymem energie. Tu, doufám, vítězka při korunovaci obdrží. Věřím, že jí šperk změní život v tom nejlepším slova smyslu, a je mi ctí, že podobné pocity můžeme zprostředkovat i dalším ženám ozdobeným našimi šperky," doplnila Kopalová.

Představení korunky pro vítězku a finalistek Miss Czech Republic<br />Autor: Archiv Šenýr BijouxRodinná firma Šenýr Bijoux pod taktovkou Olgy Kopalové Rynešové patří mezi nejlepší výrobce bižuterie v Čechách, její šperkařská tradice sahá již do roku 1900. Největší úspěchy firma slaví na světových veletrzích v Evropě a Asii. Jejími korunkami se pyšní vítězky České Miss z let 2011 až 2015. Získala popularitu nejen v tuzemsku, ale i na světových soutěžích krásy. Od roku 2010 do roku 2015 měly putovní korunku od Šenýr Bijoux například královny krásy Miss Réunion.

Od roku 2019 svými unikátními designy korunek zdobí vítězky Miss Czech Republic, která má aktuálně většinu licencí na světové soutěže. Šperky od Šenýr Bijoux zdobí i význačné osobnosti kulturního a politického života v různých částech planety, stejně jako všechny ženy, které touží originálně doplnit svou krásu ručně vytvořenými šperky jedinečných designů.

Sdílet s přáteli na facebooku

Související články

Miss Czech Republic 2022 ozdobily korunky jabloneckého Šenýr Bijoux
Slavnostně odhalili korunku pro soutěž Miss Czech Republic 2022
Korunkou Šenýr Bijoux se pyšní nová Miss 2020 Karolína Kopíncová
Jablonecký Šenýr vytvořil dar nositelce Nobelovy ceny
Korunkou od Šenýru dekorovali vítězku Miss Czech Republic 2019
100 let republiky oslavili v Číně s bižuterií a obrázky jabloneckých dětí
Nový showroom v Barmě je plný českých šperků a skla
100 let republiky slaví Miss s korunkou kněžny Libuše
Miss Liberecký kraj je Nina Boichenko, druhá Aneta Pavlatová

Diskutujte s námi

 

Náhled fotogalerie

 

OTEVŘÍT FOTOGALERII (celkem 8 fotek)

 

Firmy v regionu Jablonec nad Nisou

Naše Jablonecko s.r.o. ( Internetové služby , Firmy ) , ODS Jablonec ( Volby ) , Petr Rubín - REKUPER ( ) , TOP09 Jablonec ( Volby ) , VisionWorks ( Internetové služby , Firmy ) | Další firmy

 

 

Další aktualita v pořadí ARCHIV AKTUALIT
 

Vyberte obec

Krátké zprávy z regionu Jablonecka

Webové stránky kraje získaly novou podobu

Přívětivější vizuální zpracování, snadnější dostupnost informací, strukturované stránky krajských odborů, formuláře na jednom místě či přehledné aktuality. To vše a mnoho dalšího přináší nová podoba webových stránek Libereckého kraje. Adresa zůstává neměnná, a to https://www.kraj-lbc.cz/. „Vzhled, funkčnost a přehlednost webu kraje již potřebovaly výraznou změnu. Jsem rád, že můžeme nyní spustit novou verzi stránek. Běžný uživatel samozřejmě najde veškeré informace stále na stejném místě tak, jak je zvyklý, a to na https://www.kraj-lbc.cz/," uvedl Zbyněk Miklík, náměstek pro resort ekonomiky, majetku, investic, veřejných zakázek a informatiky.

Kraj hledá Památku roku pro letošek. Nominace přijímá do 30. dubna

Již jen několik dní je možné přihlásit se do devátého ročníku soutěže Památka roku 2023 Libereckého kraje; termín vyprší 30. dubna. Soutěž, jejímž cílem je upozornit na úspěšné obnovy kulturních památek a poukázat na ojedinělé stavby v našem regionu, vypisuje Liberecký kraj. „Skutečně velice stojíme o to, aby se nám hlásilo co nejvíce majitelů úspěšných obnov památek. Jejich obnovy jsou inspirací příkladem pro ostatní majitele," uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovního ruchu Libereckého kraje. Předchozí článek


Archiv krátkých zpráv

Nejnovější články

Nové pojetí setkání přijali Jablonečané kladně
Střípky Městské policie Jablonec ze závěru dubna
Jablonec zavedl oddělený sběr dřeva
Záchranu a obnovu památek podpoří kraj více než dvaceti miliony korun
Nedal přednost v jízdě na jablonecké křižovatce

Nejčtenější články

02.05.: Nedal přednost v jízdě na jablonecké křižovatce
01.05.: Hasiči měli na čarodějnice trojnásobně více výjezdů než minulý rok
30.04.: Pálení čarodějnických ohňů? Ne na místech s nebezpečím požárů

Další »

Události dle data

Stalo se | Připravuje se

Vyberte datum:
Po Út St Čt So Ne

Infomail


Chcete pravidelně dostávat informace o novinkách na tomto serveru?

Zadejte svůj e-mail:
 

Facebook

Twitter

Instagram

https://www.instagram.com/nasejablonecko

Odkazy

Fotogalerie Videogalerie Soutěže Anketa

INZERCE | KARIÉRA | KONTAKT

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím | Další informace