Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2023 17:39:00

Bude to test odvahy jak soudců, tak vyšetřujících orgánů

Bude to test odvahy jak soudců, tak vyšetřujících orgánů

Komentář na facebookovém profilu k trestnímu oznámení od poslance STAN Letochy.

 Chtěla bych moc poděkovat Petru Štěpánkovi, místopředsedovi Trikolorz Ottovi Černému, ale hlavně i vám všem, za podporu a stovky milých zpráv po oznámení poslance Letochy o podání trestního oznámení na mou osobu. Moc si toho vážím.

Stojím si za vším, co jsem napsala a Fb následně (na základě mnoha udání) smazal. Nejen poslanec Letocha na mě prý podal trestní oznámení. Chápu, teď se to do krámu nehodí…

Místopředseda Otto Černý, politický vězeň minulého režimu, disident a signatář Charty 77, k trestnímu oznámení napsal.

„Poslanec STANu Petr Letocha podle CNN Prima News podal trestní oznámení na předsedkyni Trikolory Zuzanu Majerovou pro šíření poplašné zprávy. Další dle reakcí v diskusi pod článkem asi přibudou. Trestní oznámení bylo skupinou lidí podáno i na místopředsedkyni Tereza Hyťhová - Trikolora. Lavina nenávisti se hnula, a to ještě není generál pevně u vesla.

Tak kdo plaší, když už rok jsme podle Fialy ve válce, Černochová permanentně sedlá, máme společný zbrojařský podnik s ukrajinským zbrojařským trustem, státní vojenské opravárenské závody opravují už stovky tanků pro nasazení v konfliktu na Ukrajině, naše zbrojovky chrlí náboje pro použití tamtéž, na našem území cvičí ukrajinští vojáci, do konfliktu jsme dodali zbraně a materiál za 50 mld, část naší armády je na Slovensku na hranici se státem, který je ve vojenském konfliktu, podepsali jsme Tallinský pakt, kterému se státy jako Německo, Franci a USA vtipně vyhnuly, od minulého roku se mluví o Kyjevském paktu, kde máme být signatáři, chystá se změna Ústavy o pobytu cizích vojsk na našem území a vyslání našich mimo naše území jen se souhlasem vlády, chystá se podpis tzv. Obranného paktu s USA, který má obejít zdlouhavé schvalovací procedury v NATO a nejčerstvěji nám sdělí náčelník Generálního štábu Armády ČR, že máme být připraveni na částečnou mobilizaci.

Všemi těmito skutky se stáváme účastníkem konfliktu, tak kdo tu šíří poplašnou zprávu? Není to vlastně realita? Jaká část je nepravdivá?

Podle trestního zákoníku dochází k šíření poplašné zprávy tehdy, když někdo „úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá“. Za to hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Kdo posoudí, jaká část obyvatelstva nějakého místa byla znepokojena? Možná Prahy 6, ale ti si válku přejí, tak kde?

Bude to test odvahy jak soudců, tak vyšetřujících orgánů. Hlavně nedat se! Jsou nás miliony!”

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama