World of Warships: Legends přichází s lednovým rozšiřením

World of Warships: Legends přichází s lednovým rozšiřením
00:54, 01.02.2023

Společnost Wargaming přivítá lunární nový rok na konzolích ve hře World of Warships: Legendy. Tato aktualizace je nabitá obsahem, včetně lodí, velitele a speciálních skinů. Legendy také přivítají čtvrtou vlnu Azur Lane ve svých přístavech, legendární italský křižník a další klasickou pětitýdenní kampaň o 100 milnících, na jejímž konci čeká německá prémiová bitevní loď Pommern VIII. úrovně.

Panasijské novinky

S příchodem roku králíka se v Legends objevila spousta panasijského obsahu. Oslavy lunárního nového roku zahajuje zbrusu nová podoba velitele draka, který je vybaven vlastním speciálním hlasovým komentářem. V tématu šupinatých lodí pokračuje prémiový panasijský torpédoborec Severní drak úrovně VII, který debutuje spolu s řadou speciálních panasijských skinů pro několik lodí, které se mohou zapojit do oslav.

Kromě toho se v rámci Lunárního nového roku objeví ve hře speciální bedna a do předběžného přístupu přichází celá nová větev čtyř křižníků s technologickým stromem úrovně IV-VII. Každá z těchto lodí, vybavených pořádnými hlubinnými torpédy, přichází s osobní misí, kterou je třeba splnit. Tuto větev bude možné prozkoumat v příští aktualizaci a uvolní místo pro uvedení řadové lodi Sejong VIII. úrovně.

Pokračovaní slavného komiksu

Báječný kvintet, tato posila Azur Lane, stejně jako předchozí tři vlny, vychází ze znaků Azur Lane. Těmi jsou: Eagle Union New Jersey, Royal Navy Neptune, Iron Blood Roon, Northern Parliament Chapayev a v neposlední řadě přichází Iris Libre - první postava této frakce, která navštívila vody Legend - Saint Louis.

V přístavu zakotví dvě nové nablýskané lodě. Žádný kapitán není dost důstojný bez svých lodí, takže dvojice z nich, Azur Lane New Jersey jako bitevní loď a Azur Lane Čapajev jako křižník, se připojí k americkému, respektive sovětskému námořnictvu. Další tři nové skiny, Azur Lane Roon (pro německé námořnictvo), Azur Lane Neptune (pro královské námořnictvo) a Azur Lane Saint Louis, bude možné získat spolu s výše zmíněnými herními předměty. Všechny však vyžadují vlastnictví původní verze válečné lodi, aby byly použitelné.

Kampaně… a mnohem více

Tuto nabitou aktualizaci uzavírá další klasická kampaň Legends. Na konci pětitýdenní kampaně Griffin of the Baltic se 100 milníky čeká solidní německá prémiová bitevní loď Pommern VIII. úrovně. Toto plavidlo se může pochlubit solidním fondem HP spolu s výkonnou sekundární baterií a mocnými AP granáty. Tato aktualizace také přináší do hry tři prodloužené sezóny hodnocených bitev a dvě rovněž prodloužené šarvátky, přičemž v hodnocených bitvách se mohou do bitev pět na pět zapojit lodě v rozsahu úrovní V-VII. Lednovou aktualizaci uzavírá první italská loď legendárního tieru - křižník Napoli z Regia Marina.


DALŠÍ

CGwillWin